От миналия рунд бях насъбрал много на Лидерс, понеже беше в [САМОЦСКА] за кратко, при което само искаше "някой има ли да ми услужи с 5нанокредита бързо, моля", нищо друго и интерестно, след това незнам лидера ни ли го изгони или той реши да се мести в [СМЕРШ], аз лично имам някаква остра антипатия към този съюз, да ме прощават, не са ми направили нищо, но от по начало не ме кефят нещо. Като мина в Смерш, беше занулен за 2-3 дни, човека си е доста несериозен според мен, известно време играе, след това се оставя да го ударят, за което той каза, че е било наливане нарочно, прати ми това на ЛС(мислех да докладвам, но се бях отчаял, че никой не обръща внимание на тези докладвания), аз го блокнах, въпреки че му бях помагал със шпионаж и щях да му помагам за едно рециклиране, с цялата си наглост, след мн шпиониране за него, от моя страна, помоли ме да спайна човек от моя съюз, а преди това моя човек ме беше молил, аз му отказах, понеже бях дал дума на Лидерс да не се нападаме. Един ден обаче, прибирам се аз и гледам, шпионажи по мен от ЛИДЕРС, след това като като си каза и за наливането миналия рунд, побеснях! Реших. че няма да го оставя на мира, преди да го ударя. Той направи няколко удара, с което си пусна 85мегатона, които трябва да станат тези дни...
Пет дни, пускам атаки, дори докато флота му го няма, с надежда да дойде и да го ударя, но се оказа, че той няма навици и да му се връща в един час, всеки път различно, за което евала му правя. Имаше случаи, в които той имаше само трансове и мн ресурс, аз пусках по 15 кръста няколко атаки, той литваше към мен, аз смятах времето което лети и пусках атака, така че да го засека 20-30 сек. след като върне атаката, но не! Един път съм бил на 30сек, но той е успял пак да вдигне. Вчера флота му се върна в 09:28, днес пак проверих, но не! В 11:05 мин, отидох за цигари и се върнах, пуснах дежурния спай и:2007-13-12 11:08:51 Докладвай
Доклад от шпионирането на [3:448:2]
метал: 135503 кристали: 55529
газ: 464104 Енергия: 1490
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 194 (0 ниво)
Мегатрансп.: 10 (0 ниво)
Кръстосвач: 419 (6 ниво)
Рециклатор: 140 (0 ниво)
Ш. Сонда: 30 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%
Поредните безобразно дълги 18мин и ....
ЧъПлес
Рециклажа е прибран и забравен
Кражбите:
Докладът за битката при [3:448:2]
Откраднати са: 69342 метал, 28324 кристали, 232182 газ.
Откраднати са: 35833 метал, 14571 кристали, 116186 газ.
Откраднати са: 17916 метал, 7285 кристали, 58093 газ.
ПП. Ти си Ел_диабло нали?
Това се случва с предателите на ЦСКА

[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]