Къде ще празнувате коледните и новогодишни празници?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

По коледа със семейството, нова година ще се кара на хижа в Пирин. Цялата хижа сме ртезервирали, очаквам да стане доста добро празнуване.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Отрано го мислите :)

Има време ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 12 2007, 09:28 PM) мдаааааа..... ако изпозлваме словоизлеянието на Мето.... тия празници са измислени от църкавата и държавата за се натряскаме и да не мислим за друго !!!

и от детската мафия ... за да им изкупим всички възможни подаръци дет са си ги наумили ;)

п.п.
лично аз ще се опитам да разпусна и изключа от работа оне за няколко дена.... а ако някой ми отговаря на телефона и заради мен през това време..... еххххх мечтиииии :)
Корвин, ти малко като модерния дядо Мраз а ? Раздаваш подаръци на децата с мобилен телефон 3то поколение в ръка ... :)

П.С Аз не тряскам бе Краси, аз само употребявам, но винаги в умерени количества ... :)
Последна промяна от The.Devils.Own на чет дек 13, 2007 5:04 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Абре време му е , ама и аз искам някъде в планината че като се нацепя като тресчица да мога да имитрам как бяла мечка се търкяла по склоновете :bravo: :a055: :dizzy: :c022: :lol:
[color=#000000]RageForYou [/color]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

В Силистра ние тарикатите живеем,
денонощно с мацките лудеем...
Само да доживея до 24-и.И после всичко ще бъде наред.И всички неща ще бъдат наред. :crazy_pilot:
Последна промяна от EvilForce на чет дек 13, 2007 7:55 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
RageForYou
Редник (Private)
Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
Контакти:

Мнение от RageForYou »

Да доживея да вземата книжката и ще си пийна доволно :a055: ... Че пак ако ме скъсат - 2-ри път ще рециклирам инструктора и изпитващия :lol:
[color=#000000]RageForYou [/color]
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

Аз пък вкъщи, то нали бъдни вечер е семеен празник. А за новата година ще им спретна едно парти :a049: , пак да съм си вкъщи, че нещо не ми се излиза много-много ако не се налага :winter:
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”