[Hatefuls] crassmrass vs. [SITH] ocieerf

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

За разлика от скучната нощ на Падащият ангел, моят ден беше доста натоварен. Имайки доста лични проблеми реших да остана у нас и да посветя и аз нон – стоп из Вселената. И така до малко преди обяда – битката на Storm_Rider. Прибрахме го няколко играчи, но за мен беше много превъзбуждащо ... Обяда мина спокойно, като за обяд – все пак храната трябва внимателно да се усвои :) ... И така до 14.27 ...
Цитат[14:27:16] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: имаш ли свободен полет?

Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 154 (4 ниво)
Боен кораб: 244 (6 ниво)
Ш. Сонда: 28 (0 ниво)
Унищожител: 38 (2 ниво)
Танкер: 97 (0 ниво)[/quote]

Атаката бе факт ... но ...

Цитат[14:46:39] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: тюх този влезе[/quote]

Изчакване ... било е само рефреш .... но ...

Цитат[14:55:13] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: този път се вдигна
[14:55:52] Христо Божков / Hristo Bojkov каза:
Доклад от шпионирането на [2:252:4]
метал: 2 кристали: 1
газ: 1056 Енергия: 22
Шанс за неуспех 29%

[14:56:01] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: ех...оставаха 7 минути[/quote]

Какво оставаше освен да върнем танкери и всякакви други кофи за смет ...
Но това не било края:

Цитат[15:13:26] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: 0:15:05 Вражеска флотилия от 2:252:4, достига своята цел 2:254:13. Задачата на флотата е: Атака.
0:11:08 Ваша флотилия, изпратена към 2:252:4, e на път към родната планета 2:254:13. Задачата на флотата беше: Атака.[/quote]

Оказа се, че нашият човек е решил да се сейвне на шефо ...

Цитат[15:13:37] Христо Божков / Hristo Bojkov каза: този реши да ме атакува обратно[/quote]

И така, всичко до което се стигна е това :
[Hatefuls]crassmrass vs. [Sith]ocieerf

Красота и изящество, но уви ... не бяхме подготвени за прибирането ... тръгнахме да питаме кой може да помогне – Merlin се отзова, че беше близо ... ka4o и той, но беше далеч и се оказа, че трябва да върне ... защото от рециклажа изведнъж изчезна голяма част от метала и кристала ... разбрахме кой го е прибрал, но поради факта, че твърде късно му се обадихме не можем да търсим от него каквото и да било, за съжаление ... Благодаря на онези, които имаха готовност да помогнат ...

Остана само адреналина и размазаните машини ...

Денят още не е приключил и се чудя какво ли още ще ми донесе?

Докато се сетим да напишем темата нападатерят се изтри :c022: , а кой казва, че не може да се изтрие планета или аккаунт?!?

Благодаря на Angel^of^Death за бързия бекъп :e014:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво за хубавото посрещане Ице :) Явно момчето не издържа на този развой и се изтри :) Колкото до гонзосмайл - казах ти аз, казах ти ... :P
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

евала на защитника , много малко хора щяха да посрешнат,с оглед на това че ще имат толкова загуби.. евала просто! :a013: само да се бяхте обадили по-рано да оберем боклука,и да не отива при хиените,но какво да се прави.. нали за това пък те бутат скоростите нагоре. и отново ЕВАЛА че го посрещна! :a055: :a013: :a013: :a013:
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Мноооого интересен савен - в 12 рунда :f020:
Потребителски аватар
Rell
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 10:39 am
Контакти:

Мнение от Rell »

amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Dec 13 2007, 02:45 AM) Мноооого интересен савен - в 12 рунда :f020:

И аз на това се чудех. Сейвън в 12 рунда. Интересно ми беше защо да праща сейвън или атака освен, ако не е решил да се отказва. Така или иначе можеше да приеме атаката на неговата планета, но уви друго му скимнало, да удря на територията на нападателя си. Защо е въпросът!

Иначе, няма спор битката е перфектна. Голямо зрелище си е!
Последна промяна от Rell на чет дек 13, 2007 2:47 am, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Прави контра може би? :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Ох, чудя ви се на акъла :c022:
Тъй, аз математика съм учила до 8 клас :b090: , но мога да си направя сметката, че определено защитника е на мнооооооооого голяма загуба ...
Ето ви целият рец - смятайте :

Цитат2007-12-12 15:33:56

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

820000 метал
0 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
3953450 метал
4773450 кристали
2386725 газ.[/quote]

Тоя метал е при Ицо ...

Аз хванах ей това:

Цитат2007-12-12 16:02:23

0 метал
3566900 кристали
2033100 газ

0 метал
0 кристали
353625 газ.[/quote]

А Мерлин това:
ЦитатРециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:

0 метал
0 кристали
353625 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.[/quote]

Хайде сега всезнаещите момченца, учили висша математика да кажат СТОРМ колко е прибарал :)

И стига сте опорочавали хубавите гледки с наливания и разни от тоя вид. Като не ви стиска да посрещате - не хулете другите :p140:
Това май взе да става традиция - Чичо Вес посрещна Побой - бил се налял .... Румпи посрещна Тралчо - и той налят :p038:
Да ви имам и мисленето ....
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

2007-12-12 15:54:20

3953450 метал
6550 кристали
0 газ

0 метал
4766900 кристали
2386725 газ.

2007-12-12 15:55:06

0 метал
1200000 кристали
0 газ

0 метал
3566900 кристали
2386725 газ.

това взех да не си напрягате мозачетата.Бтв обесних на ocieerf за падналите и взети вече рециклажи.АКо ме беше помолил за танкери дори дори и да се съмнява в битката щях да пусна.Доста пъти пускам танкери и след това като не стане битката ги връщам за това сме ние на малко повечето точки да ви помагаме с каквото можеш.Хубава битка се е получило поздравление.Наистина ми е много странно защо на 12 рунда е пусната ако наистина е сайван не мога да си го обесня....

ПП: За рециклажите може да ме търсите.Вземам 10% ако е за флота срещу защита или ако битката е на загуба вземам доста по малък %.Имам няколко случая когато играчи са се занулявали аз им давам целият ресурс.Без да си вземам нищо.Не муфтя играчите и не съм алчен за ресурс.Когото и да ме помил бих литнал за рециклаж няма да ми запълните флотите не се притеснявайте или аз няма да обеднея ако не окрада 2 или 10 (и) ....Имам сега зимата доста свободно време и дори и от немски преведох един доклад ,когато момчето едно момче ми каза :)
Питайте Илиев :) особено него колко пъти ми казва за танкери и не става битката аз връщам :) Не му се сърдя или да говоря глупости.Просто момчето има здрава флоти и дебне хората онлайн апък ако стане стане.Има и друг път :)
Последна промяна от Petar на чет дек 13, 2007 1:20 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Мерси, мерси. Ще ползвам трибуната отново да благодаря на хората които ми дадоха рециклажа който успяха да вземат. Много съм признателен.
Както казах и на Сторм снощи. Той си има право. Видял е рециклажа и си е скочил за него. Може да си го ползва. Все пак това е играта която той играе - Да успее да хване рециклаж и да се бори за повече ресурс. Неговия адреналин за това дали ще успее - не вярвам да е по-малък, от моя свързан с битката. Все пак шапка му свалям че след като му писах обеща да прати още танкери и да ми даде рециклаж ако успее да хване с тях. В крайна сметка хиената си е хиена. Той за това има тези скорости. Успя да си вземе лъвския пай.
Съжалявам за красмраз че се изтри. Не му схванах играта, но като цяло той е човека който ме спайваше и гонеше. Започна в друга галактика, където имах 5 танкера и 10 транса. и правех флот от каквото докопам и си го стацвах.. той там беше на близо и доста ме спайваше. В крайна сметка се появи и близо до главната ми и пак ме спайваше. В главата ми се завъртя идея да го ударя, това беше преди месец, той беше на повече точки и си имаше самочуствието че има повече флот. Обявих им война заради него...омра не я потвърди...но това не значи че не почнах да го следя. Но с времето той излезе доста пъти във ваканция и аз успях да го стигна че и задмина. Хванах му патерна на игра. Вчера от сутринта го следях...как влиза и излиза по часовник. Към 2 започнах ритмично да го гледам и когато за пореден път от изгаснал стана на 0 мин. Литнах...Имах около 30 мин полет. Той изгасна както всеки път и влезе на около 12 минути преди да стигна, мислех че ще дигне, но не дигна и пак започна да гасне и 7 минути преди удара пак влезе. Този път директно литна към мен в атака. Аз върнах и минимизирах браузъра - имаше теми във форума по това време и се заех с тях. Поглеждам след 10 минути той си лети. Писах по скайпа за помощ и зачаках...Все вярвах че само се е дигнал, а не че ще ме удря. Тъй като кацнах преди да дойде, отворих 2ри браузър и нагласих флота да го дигна, ако реши да ме спайне...но той така и не спайна. Вярвах до последно че ще върне, защото виждах танкери във флота...е явно не е искал да върне. Честитих му битката и смелостта. Би трябвало добре да ми е знал флота- първо от многото спайове, второ от преглед докато го атакувах. Но той не ми отговори. За огромните загуби не съжалявам...дори щяха да са повеч ако битката беше при него. При мен имаше повече флот да поеме удара.
След усвояване на рециклажа, от тези които пожелаха и ми дадоха - се оказа че загубих 100 кръста, 30 унита, скаутите , полевите и бомберите си от тази битка, но това не е нещо заради което бих си делнал акаунта. Полеви и бомбери отдавна не ми трябват - можеше да ги продам за унита, но явно сътбата им е била сам да ги счупя Скаутите пак ще си направя, те са като трохи от хляб - не разбираш колко бързо им расте бройката. Кръстовете от тогава до сега са вече само 50 на загуба и с всеки час се възстановяват. Друг път изпипваме нещата, този път дори не очаквахме битка. Не е първата битка от която губя, няма и да е последната. Важно е че сме тук да играеме.

На Крас му пожелавам да има успех когато прави каквото прави, нямам никакво инфо за него. На съперниците - не се радвайте, скоро ще съм във форма. Така че пазете се, ако не видите че в инфото на съюза ми, да пише НАП с вас - може би ви дебна. В същност май никога не е пишело НАП в нашия съюз, ама това е тайна.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

gonzosmile=PLAYBOY ? Питам си е така. А по темата-Браво на ФрийИцо !!!
So we crawl.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”