Снимков материал

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Тия снимки Хамъре, като гледам така май са от лятотоска ааааааа... нидей хитрува ееейййй, а давай снимките от 8-ми декември или си признай,ч е сам дома си стоял :a016:
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

amnesty написа:Цитат(amnesty @ Dec 13 2007, 04:36 AM) Тия снимки Хамъре, като гледам така май са от лятотоска ааааааа... нидей хитрува ееейййй, а давай снимките от 8-ми декември или си признай,ч е сам дома си стоял :a016:

Хахха - излъгах ли те, Ъ, amnesty? :)
Няма снимкаааа :crazy_pilot:
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Dec 12 2007, 06:24 PM) Хамъре, аз се чудя защо толкова се заяждате с Ембата, а то явно сте си интимни приятелчета :) Даже си приличате :)
Тоя до него кой е, че ми е познат?
Е нееее, всички знаят че с Ембата имаме тайна връзка :lol: :lol:
amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Dec 13 2007, 05:36 AM) Тия снимки Хамъре, като гледам така май са от лятотоска ааааааа...
Какво да ти кажа... като излезеш с влака от София и отваряш ракията... :a055:

ПП Един от неговият клас е тоя ;)
Последна промяна от hammer на чет дек 13, 2007 10:10 am, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 10 2007, 10:50 PM) Абе ти па - "колкото повече, толкова повече"

Не мое на 8ми декември без некоя женичка да те сгрее, трябва да има жени, много жени, много ора, много пиение и много мръвки, и кви са тия степчета, тва само за отрова за мишки става, иначе за музика, вервайми имахме над 500 ГБ музика, 6 компютъра бехме взели, даже у наща стая на първата снимка се види и нашия комп у десно. Ама важното е да има много ора и ресторант, тип селска кръчма, та некой да готви и да чисти след тва, кво ми е тва с 5 пръча да играя оро на 8ми и да нема с коя да оплакна окото, па и после да чистя, бегий, бегий, не става тоя вариант, другия 8ми събирам кой иска от форума и да видите за кво става дума 70/80 човека като се нарескат ..
JackDaniels не се познаваме,ама не пречи да се запознаем.харесва ми това което виждам.не става въпрос за момите :женен съм: ама и аз мога да ви покажа как се пие. малко ми е далече но при следващото напиване ако искаш пиши може и да стане. :a055: :a055: :a055:
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Вече започвам да имам чувството, че не се регвате във форума защото играете Булфлийт, а защото си търсите компания за пиене :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Dec 14 2007, 02:35 AM) Вече започвам да имам чувството, че не се регвате във форума защото играете Булфлийт, а защото си търсите компания за пиене :)
bulfleet.org - сбор на не-анонимните алкохолици :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

Роджи ти от кои си ;)
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

AJIkoXoJIukA написа:QUOTE(AJIkoXoJIukA @ Dec 14 2007, 02:21 AM) Роджи ти от кои си ;)
явно от неанонимните... ама не е от алкохолиците ми се струва...
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

абе нема начин и аз да не се отбележа

15 ноември след пейка парти http://i.data.bg/07/12/14/707224_orig.jpg
http://i.data.bg/07/12/14/707226_orig.jpg

Други няма да показвам защото са много брутални и небихте желали да ги видите
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

я показваи веднага веее,да не вада пистолета :lol: :bravo:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”