Къде ще празнувате коледните и новогодишни празници?
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
Щом ще бега извън България значи не те слага в сметките ще оди с любовницатаhubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 12 2007, 10:35 PM) Гаджето първо вика Пловдив, после Черна гора или Гърция му щукна, само не разбрах мен дали ме слага в сметките...
Forever Boldly Теам in my heart & Soul
- RageForYou
- Редник (Private)
- Регистриран: пон май 28, 2007 3:14 pm
- Контакти:
- Hitrusha
- Майор (Major)
- Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
- Контакти:
Бъдни вечер и Коледа са семейни празници, ще се празнуват с родителите.
Нова година, най-вероятно на една вила на Боровец... Миналата година беше страхотно на планина. Яко сняг, беше адски топло във вилата, а навън в новогодишната вечер можеше да си седиш по къс ръкав и беше само леко хладно... Фойерверките осветяваха цялото небе и всички хора бяха на ски пистата
Беше адски готино и красиво
Определено беше най-яката ми Нова Година.
Нова година, най-вероятно на една вила на Боровец... Миналата година беше страхотно на планина. Яко сняг, беше адски топло във вилата, а навън в новогодишната вечер можеше да си седиш по къс ръкав и беше само леко хладно... Фойерверките осветяваха цялото небе и всички хора бяха на ски пистата
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
- Ivo_MuSakata
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср яну 03, 2007 9:50 pm
- Контакти:
От сега ли го подкарахте кой кога и къде ще посреща празници
Хора идват ПетЪк и Събота има време до другите празници
Хора идват ПетЪк и Събота има време до другите празници
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Аз както винаги в планината. Виличката ми си има всичко. Достатъчно голяма е за 20на човека, а и е доста якичко. Има място къде да гарираме 2те буренца, едното с ракия, другото с вино, че на 1ви ще имаме и кой да почерпи пак
Хитранке, аз го пея това, че Нова Година се празнува в планината от доста време, ама кой да ме слуша ...
А и можем да хвърляме направо гранати там, без никой да ни каже, въпреки, че имаме идеален изглед към града. Все пак по традиция, на 31 вечерта до 12:00 сме си по къщите, после вече не ви трябва да ме търсите ... Едва ли ще ме намерите
Хитранке, аз го пея това, че Нова Година се празнува в планината от доста време, ама кой да ме слуша ...
А и можем да хвърляме направо гранати там, без никой да ни каже, въпреки, че имаме идеален изглед към града. Все пак по традиция, на 31 вечерта до 12:00 сме си по къщите, после вече не ви трябва да ме търсите ... Едва ли ще ме намерите
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]