Отново поздравления на Кало... за битката... истината е, че беше човека който най малко очаквах да ме нападне... имахме уговорки.., жалко че не съм запазил ЛС което ми беше пратил... - ти ни молеше да не закачаме АТИЛА, за да може да си завърши рунда, че ще си ни верен и ще ни помагаш срещу всички и всичко...

, не ме е яд за нищо, даже сега се чуствам по добре... СВОБОДЕН.. 3 месеца непрестанна игра, неспане, тичане за БФ си е доста време.., бях си казал че ще влеза в топ 5 поне, а може би и по нагоре.. и може би щях да го направя..

, но стана тя каквато стана... По едно време ми беше писнало от интригите и лъжите в топа... всеки лъже и маже, повече говори от колокото да играе....., до сега не бях се изкачвал толкова нагоре в топа 8-9 място... и не знаех, че заради едното първо, второ и трето място може да ти се развали целия кеф от играта....
Кало само едно ще ти кажа, ако се чустваш поне малко мъж/момче гледай да си държиш на думата, а не да си плюеш на нея...
Колкото до КАСИОПЕЯ.. този рунд почнах да играя в този съюз.. и намерих куп приятели и свестни и достойни хора.. перфектна отборна игра..., за съжаление аз няма да продължа... успех момчета... къртете наред без милост...... акк-то ще отиде в братовчед ми.. има потенциала да се качи пак във топ 10 само желание да има човек....
Има хора които ще отмъстят за мен, те си знаят кои са...
А сега ще си почина добре, година може и повече и тогава пак ще се завърна...

, и този път ще почна в секундата когато почва рестарта, а не близо месец по късно
Поздрави на всички и приятна игра.... и гледайте да не се зомбясвате много, въпреки че БФ си е МАНИЯ....
П.П. - Кало не лъж, че сте го събрали целия, аз си взех 500-600к газ от реца...