Аватари
-
The.Devils.Own
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Еми за вече над 2 години в този форум днес за първи път видях този аватар да не седи под моя ник Кайрен Седай.
Абе важното е на раздумка да се намираме
Мога да си сканирам трудовия договор и да си направя за аватар само подписите - моя и на Баждеков
Ето това би било съвсем авторски аватар и ще си го патентовам и ако видя някой да го ползва ще го съдя 
Абе важното е на раздумка да се намираме
Мога да си сканирам трудовия договор и да си направя за аватар само подписите - моя и на Баждеков
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
И ще дойдат 2-ма чичковци с бяла кола и бели престилки и ще те помолят да отидеш с тях на кафе. Ще ти предложат безплатен превоз, а самото кафе е с адски уютни мекички стени, за да може като се блъскаш в тях да не те боли...
И един шоколад завивал станиола в мърмот...(Ако някой има авторско право над репликата извинявам се не знаех
)
И един шоколад завивал станиола в мърмот...(Ако някой има авторско право над репликата извинявам се не знаех
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Аз пък разполагам с 2 набора от аватари/подписи, които мога да сменявам ако някой почне да ме критикува( критики приемам единствено от админи и то ако са основателни,аз нагъл тип)
Into the darkness I command my soul
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Loveless написа:Цитат(Loveless @ Dec 12 2007, 05:12 PM) ... съвсем авторски аватар и ще си го патентовам и ако видя някой да го ползва ще го съдя![]()
Хаха... интересно, ако ти го открадна, как ли ще звучиш в съда: " Мистерия ми открадна аватара! "
Последна промяна от misterya на ср дек 12, 2007 5:54 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- Hitrusha
- Майор (Major)
- Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
- Контакти:
Ако не се лъжа такъв аватар има ender. А преди многооо време, един от аватарите ми беше като на Недоспивко. Ама не съм тръгнала да му мрънкам.
Като се регне някой нов потребител, да не мислиш, че преглежда на всички аватарите? Не, просто си слага този, който му харесва и ако види същия-сменя го. На мен ми се е случвало.
Като се регне някой нов потребител, да не мислиш, че преглежда на всички аватарите? Не, просто си слага този, който му харесва и ако види същия-сменя го. На мен ми се е случвало.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?
[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
-
skorpionbg
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Въх... милия... Мога да ти предложа няколко?!skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 12 2007, 08:33 PM) На мен пък ми изчезна аватарчетоТия от датата нещо се бъгнали и замина май форевър.... а ми беше единственото
![]()
Скорпион... май, така ми се види
Нещо внушаващо...
Забавен, симпатичен и безобиден...
Като естествено този ми най харесва
скорпионбг: никакъв шанс за последния
EDIT: Е този ти отива много
скорпионбг: знаех си....мислим еднакво в случая
Последна промяна от misterya на ср дек 12, 2007 9:14 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.