Ето две скромни битки от нас

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
KrE@ToR
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:36 pm
Контакти:

Мнение от KrE@ToR »

За тази война предполагам всички знаете - ако не знаете, сега разбирате.Във всяка война има жертви, а тук не са никак малко. Приятно гледане ;)

Оригинал-> http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3737369d
Бекъп-> [SEYMOUR]messiah vs [SVINARIUM]TUNJO

Оригинал-> http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3737367d
Бекъп-> [SEYMOUR]St0rm vs [SVINARIUM]TUNJO

Ето и коментари от участниците в битките
St0rm написа:Стана голяма мазало меле дадоха ми преди 10 дни едно ацц с знс без флота и ми казаха да летя по тунжо и био-то навих се веднага.Трябваше
да направим комбинирана атака в понеделник работата се усра дали от лагнал нет или от скайпа който ползваме и нон стоп прави разни гадни бъгове и ръси само вируси не се разбра.Както и да днес вече всички бяхме надъхани да литнем аз и месията.Нагласихме времето по скайпа пак тоя път 2 сек разлика.Мисля че не е много при такава атака и я оставихме.И резулата сам се вижда Размазахме се ама поне стана готино ! Целта ни беше не да се забием а да изтрием
главната планета на тунжо не успях Късмет това е все пак игра.Днес печелищ утре губиш.Пожелавам успех на Тунжо добър враг е
TUNJO написа:Коментар ли ,вие кометрираите ,аз едно ще ви кажа ,мразим се ,кара ме се ,обиждаме се едни други ,а всички сме еднакви или по скоро еднакво престрастени ,ние сме семеиство ,и колкото да отричаме играта всъщност враговете ни са наши приятели саюзниците ни са наши братя и сестри ,хората който ни помагат мама и татко.Та братя ,приятели ,родители дано да изпитате същото което аз изпитах :) 1 мин за 6 месеца ,минутата си заслужаваше ,вярваите ми :)
messiah написа:Получиха се красиви битки - битки с големи флоти на играчи на много точки. Имаше известни грешки - броя на рундовете, мотивацията и т.н.,
но те са без значение. Важен е крайният резултат - всеки получи това, което иска - аз намерих добър начин да приключа рунда, Туньо намери дълго търсената си битка, а останалите играчи получиха зрелищно меле. Успех занапред на всички приятели и противници, колкото и относителни да са тези понятия.
Надявам се някога да се засечем отново и пак да се забавляваме така
Последна промяна от KrE@ToR на чет дек 13, 2007 9:50 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Евала и на 3-мата :a055: Е тва е играта :a056:
Последна промяна от amnesty на вт дек 11, 2007 11:57 pm, променено общо 1 път.
vidsun
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 02, 2005 8:12 pm
Контакти:

Мнение от vidsun »

Ееее както винаги TUNJO се е справил супер :bravo: Битките са много хубави,но не беше хубавото,че снощи трябваше да седя докато дойде сблъсъкът,но ще го преживея :P :c022: Айде още една две такива битчици и може да приключиш рунда спокоен! :a013: :a055:
Потребителски аватар
sonia1983
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 15, 2007 9:37 am
Контакти:

Мнение от sonia1983 »

petar1981

добро меле, да се надяваме че сте взели реца да може после feanor да довърши TYNJO този рунд макар и да свърши с играта по рано TYNJO ,заслужава да е поне в 3-та като играч ,същ тото се отнася и за съюза SEYMOUR

това е от мене пр игра ви пожелавам на всички и помнете това е само игра :a055:
biohazard
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет дек 30, 2005 11:55 am

Мнение от biohazard »

Браво, браво и на 3-мата участници добре меле си спретнахте :) Найстина достойно приключване на рунда :)
[b][color=darkred]Legends May Sleep But They Never Die[/b][/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1172133][/url]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Страхотни битки, мога само да стисна ръката на всички участници. Поздравих TUNJO веднага след битките, наш'те момчета си знаят ;-)

По голямата част от рециклажа е прибран от съюз SEYMOUR с помоща на верни другари за което им благодаря. messiah няма нужното време и желание да довърши сериозно рунда за което стжалявам но такъв е живота. С рецикажа Сторм ще се възстанови чудесно и мисля че ще го чакат нови предизвикателства.

Както каза TUNJO омразата между съюзите ни я има и макар да не знам от къде се появи, благодарение на тази омраза повечето хора в съюза играят, вместо отдавна да са спрели.

Успех, по малко модове и повече летене.

П.С: между другото, днес 12 декември имам рожден ден, много ми е приятно че тези битки се състояха точно на този ден.
Последна промяна от krasivia на ср дек 12, 2007 3:18 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

това което трябва да кажа вече е казано но се пак поздравления и от мен за хубавите битки :)
[i]Обичаите се[/i]
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Браво Сеимор много хубави битки !!!! Ще се видим пак другият рунд !! :a055: :crazy_pilot:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Feanor
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 08, 2007 8:35 am
Контакти:

Мнение от Feanor »

Яко меле момчета,няма спор! С риск да прозвучи банално-забавлението е най-важно :a055:
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Та да добавя само някои неща, за които домакинът на темата не бил могъл да знае. Това е нещо, което трябваше да стане доста отдавна, още когато флота на Тунджо не беше с такъв размер, когато можеха да го бият и сами. Второ - главната цел на битките е да се помогне на Фианор, който беше изпаднал в ситуация да си ляга с по една, две изтрити планети за "лека нощ". И трето - на мен много ми хареса размазването, както и посрещането. Браво на нашите, браво на Тунджо. Ама за реца никой не каза колко е ? :girl_witch:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”