Въпросче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Zap написа:Цитат(Zap @ Dec 9 2007, 08:01 PM) Нека някой дет повече си спомня ръчкането в ДОС ама май като си рестартираш компа с F2 се влизаше в БИОС-а :)
ПП:Ако тръгнеш да ръчкаш там най-много да си съсипеш до неузнаваемост компа,сиреч не ти го препоръчвам

Ами айде някой който разбира да ми помогне молявиии :(
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Топй изобщо не знае какво е това биос, ти ще му обясняваш как да ровичка по него :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Dec 9 2007, 07:41 PM) Абе имам и аз едно въпросче което е малко смешно но аз да попитам :) случайно да има програма която да може да спре вентилатора за охлаждане на котията ? :) въпроса е сериозен :) ако някой знае за такава или може да ме опъти нека ми каже :)
С хардуерния продукт "Клещи Резачки" пробвай :)

Редакция Serial_H:
изпреварил съм те с идеята :)
http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... t&p=445657

Редакция LorDDemoniC:
Блогаджия гаден хъхъ
Последна промяна от LorD DemoniC на пон дек 10, 2007 12:18 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Dec 10 2007, 09:11 AM) Топй изобщо не знае какво е това биос, ти ще му обясняваш как да ровичка по него :)

Ами хитрушо нали така се учат хората като им обясняват други хора и те така... :)
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Serial_h доса има връзка до толкова,че да му кажете с кой F се влиза вътре
Последна промяна от Zap на вт дек 11, 2007 1:08 am, променено общо 1 път.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

Човек, разбирам, че искаш да ми вдигнеш настроението с малко смях, но моля те, недей писа за неща, от които не отбираш :)

По време на POST сесията, когато компютъра ти ... хм .. "пали", и когато се зарежда въпросния BIOS (който е записан на чип на дъното (CMOS), и който между другото може да се актуализира, трие, заключва, и прочие), нямаш НИКАКВА операционна система - нито линукс, нито дос, нито прозорци, нито леопард/сафари, CP/M дори няма :)

BIOS = Basic input/output system.

Някои вентилатори може да се управляват софтуерно. Зависи от дъното, и от самите вентилатори, и как са вързани, и софтуера към тях, както и ако има някаква по-advanced охладителна система. Повечето компютърни системи за крайни потребители обаче нямат тази възможност, и това е нормално и препоръчително.

Вентилаторите на захранването, процесора, видеото и евентуално на чипсета на дъното НЕ ПИПАЙ! Тези на кутията - може - просто извади куплунга, който го захранва. Стига, разбира се, машината ти да не е в гаранция ;) . На твоя отговорност ...

Като имаш проблем, с който не можеш да се справиш, потърси в специализираните хардуерни форуми - не тук :) .
А най-добре, ако имаш проблем с конкретен вентилатор - обърни се към фирмата, която ти е продала компота/вентилатора, или към най-близкия PC сервиз.

Моя редакция - по темата - булфлийт вестника е пред закриване - няма сериозни хора, няма и вестник.
Последна промяна от Serial_H на вт дек 11, 2007 8:11 am, променено общо 1 път.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ъ... таковата... Разглобих си кутията, ама никъде не видях вентилатор да я охлажда... Само на захранването и на процесора имаше. Това значи ли, че съм се прецакала и ще ми се стопили кутията. Ако трябва да пускам стайния вентилатор да ми охлажда кутията... :dizzy:

CORWIN: пробвай да отвориш прозореца.... ще влезе свеж въздух най-малкото ;)

А, я по добре една разходка, м... ;) После ще я изкъпа и ще и направя палачинки... :)
Последна промяна от misterya на вт дек 11, 2007 8:54 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Dec 11 2007, 09:09 AM) Човек, разбирам, че искаш да ми вдигнеш настроението с малко смях, но моля те, недей писа за неща, от които не отбираш :)

BIOS = Basic input/output system.

Моя редакция - по темата - булфлийт вестника е пред закриване - няма сериозни хора, няма и вестник.
Хайде и аз да се намеся компетентно:

Наблегнете на функцията input/output .... системата е без значение ..... Получава се биомаса, която се развива 9 месеца ;)

А функцията на Вентилатора..... еххх сещам се за един готин виц за приликите между жените и вентилаторите...... така, че като почне да харчи само ток.... редно е да се смени :P
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

имаше един друг виц: първата година духа силно, втората само се врътка, след третата само фучи...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”