На 14к бях със сградите и складовете и доста добри %. Много бързо омръзва обаче
Това вече щеше да е рекорд 2 х ЗНС на 20к /като съборя складовете само/
Добре, че си вързах гащите със скобитеMaat написа:Цитат(Maat @ Dec 10 2007, 11:59 PM) Тц, взимаш горния астероид.Т.е. този който застъпва(отива в/у другия).Демек втория
Е, никакви (нула) проучвания.Складове за по 5 млн рес, и търговски 7, след това нужните сгради се бутатhubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Dec 10 2007, 11:39 PM) Браво, браво!!! ЗНС 8,5 какви пручвания е имал? той е лятял по един ден в системата! и % малки...
На 14к бях със сградите и складовете и доста добри %. Много бързо омръзва обачемислех да събера за още една, че то в 1-ва пълно с каси ама не ми се занимаваше...
Това вече щеше да е рекорд 2 х ЗНС на 20к /като съборя складовете само/
Ха ха ха извинете моя шотландски. Ако все още играеш в 3та ти слагам 2 астероида които не се местят при теб и когато ми извадиш ресурс и от двата ще те черпя бира. Толкова много пъти съм хващал по 2 че направо не ми се обяснява. Хайде шоуто свърши стига толкова спам. Взима се газ само от единия астероид. Другия не се вижда докато не се разделят.Zap написа:QUOTE(Zap @ Dec 11 2007, 01:32 AM) Излитат 2 полета, първия полет взима 3 800 от единия и 5000 от другия,втория полет взима 1900 и 2500
Открии ти логиката? Факт е,че ако не ставаше така унитата дет ги бях строил немаше да могат да запалят рано сутрин... Брех тва подгряване с нафта ми излиза през носа