Как да хванем два астероида с един полет

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Прилагам скрин шот за по-ясно.
[attachment=256:asteroidi.JPG]
Ясно че има момент в който двата астероида ще са в едно поле, какво ще стане ако си пусна асторполация? Колко газ ще взема и от кой астероид?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

ще вземеш газ само от единия. ако искаш от другия, или трябва да източиш всичко от този или да чакаш да се разделят
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

От кой от двата? да речем че единия има 3800 газ а другия 45000. това означва ли че мога да изтегля "късата клечка" и да астрополирам този който е с 3800 газ, в крайна сметка двата астероида са в едно поле, аз астрополирам полето не дадения астероид... съответно на това поле в момента Х има 45000+3800 газ ако ще това да са Н на брой астероида.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Ще астроплоатираш този астероид, който първи е стигнал на координата! (или беше обратното, ни помним) :c022:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

а брееее мяташ мрежата.... пиеш една-две-три бири и после кавотот хванеш
може и живо да е .... може и да мърда :)

.... ако ли не - пробвай пак.... не се отказвай.... така е оцелял човешкия ген ....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Благодаря на Амнести за отговара и на Кроун за опита да се направи на духовит /много ми се надува корема от бира няма да се възползвам от идеята ти/.
То ясно, че астрополацията е на късмет, но какво пречи да знаем какво точно ще стане.
Да предложа нещо:
Предполагам админите могат да видят колко газ има в даден астероид, ще пусна астрополация в момента, когато са един върху друг и ще видим от кой съм взела газ /няма нужда от цифри, просто ще кажето от първия пристигнал или от втория/.
БТВ в момента предпочитам твърд ресурс не газ, но какво да се прави женско любопитство ;)
gonzosmile

Мнение от gonzosmile »

Най - добрият вариант е, както ти предложи ФрийИцо - изчакваш ги да се разделят и изпробваш и двата :)
И не забравяй - много зависи и как ще ги омаеш :a013:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Dec 10 2007, 10:34 PM) Ще астроплоатираш този астероид, който първи е стигнал на координата! (или беше обратното, ни помним) :c022:
Тц, взимаш горния астероид.Т.е. този който застъпва(отива в/у другия).Демек втория
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Щом Роял казва така трябва да е! Нали е всепризнат използвач на бъгове и тънки финтове ;)
БТВ: рекорда за ЗНС на най малко точки май е мой! Виж трибуната на 1-ва вселена /от преди месец и нещо е битката/ Акаунта е IMBA този който я е постнал малко е объркал бях на 14к като е гледал имах малко рециклатори ;) вярно от търговския център е ама е ЗНС все пак...
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Dec 10 2007, 11:07 PM) Щом Роял казва така трябва да е! Нали е всепризнат използвач на бъгове и тънки финтове ;)
БТВ: рекорда за ЗНС на най малко точки май е мой! Виж трибуната на 1-ва вселена /от преди месец и нещо е битката/ Акаунта е IMBA този който я е постнал малко е объркал бях на 14к като е гледал имах малко рециклатори ;) вярно от търговския център е ама е ЗНС все пак...
Тц, рекорда е на сикскилър, на малко повече от 9к
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Отговори

Върни се в “Off Topic”