Снимков материал

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

misterya написа:Цитат(misterya @ Dec 10 2007, 06:53 PM) Снимката със спящият красавец мнооо ме кефи... :a013:
... иде ми да се гушна... :a055:

Ами за тва като каня ше идвате на другия 8ми идвате, сега изпуснахте, имаше и ваши набори, ама те никой не иска, а на всеки 8ми се събираме по над 50/60 човека в някое забутано крайче, другия 8ми няма да ви се размине, специялно на десетина човека от форума ;)

Те малко и от предния 8, тогава бех женен и само ресках, никви женички:

цък
цък
цък
Последна промяна от JackDaniels на пон дек 10, 2007 8:08 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Машала Джак ... е тва е ... А не като нас много бири и 3на3 ...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не обичам големия глъч. Предпочитам тиха и кротка компания, 2 баскаси по 600 вата, няколко обикновени колони по 250-300, един усилвател и уредба с ДВД. Солидно количество алкохол и една опаковка степчета със достатъчно мезе. По принцип се събираме не повече от 10на човека, но си правим купон за 110 ... Трябва да намеря снимки от моята вила ... Щом играхме хоро на около 300м нагоре и после 300 метра надолу, смятай колко е била лека музиката, колко леко се веселим и колко леко сме били пияни ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе ти па - "колкото повече, толкова повече"

Не мое на 8ми декември без некоя женичка да те сгрее, трябва да има жени, много жени, много ора, много пиение и много мръвки, и кви са тия степчета, тва само за отрова за мишки става, иначе за музика, вервайми имахме над 500 ГБ музика, 6 компютъра бехме взели, даже у наща стая на първата снимка се види и нашия комп у десно. Ама важното е да има много ора и ресторант, тип селска кръчма, та некой да готви и да чисти след тва, кво ми е тва с 5 пръча да играя оро на 8ми и да нема с коя да оплакна окото, па и после да чистя, бегий, бегий, не става тоя вариант, другия 8ми събирам кой иска от форума и да видите за кво става дума 70/80 човека като се нарескат ..
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Последна промяна от JPS на пон дек 10, 2007 10:47 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джак, казах 10на човека. Сега, друг е въпроса, ако смяташ, че жИната не е човек. А за музика .. не се притеснявай. Един кашон с ДВД дискове върши идеална работа :)
Още помня 1я път като ходихме ... Тъй като багажериите много - с камиона. Стареца чака долу да помага. Слизаме, вързваме музиката и пуснахме някаква песен. Бащата се огледа, огледа .... и промълви :
- Стига бе ! Ще ми срутите виличката ....
За степчетата - 2 в едно 3л шише. Става идеално. Върви със всеки алкохол, не е газирано и така можеш после да мериш акохола в литри :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
whynot
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 07, 2007 6:29 pm
Контакти:

Мнение от whynot »

:lol: тва второто да не е висша форма на медитиране :lol:
[url=http://s1.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=26009]Това е истината ;)[/url]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Въъъх майчицеее, Жак добре че не ти приех сериозно офертата за Студентски празник. Като гледам с какво перверзно удоволствие си се замотавал край останалите пичове и бутилката с ракия, направо не съжалявам, че ме няма изтипосан тука... :crazy_pilot: :lol:

И айде :a055:
Последна промяна от The.Devils.Own на вт дек 11, 2007 4:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Dec 11 2007, 03:31 PM) Въъъх майчицеее, Жак добре че не ти приех сериозно офертата за Студентски празник. Като гледам с какво перверзно удоволствие си се замотавал край останалите пичове и бутилката с ракия, направо не съжалявам, че ме няма изтипосан тука... :crazy_pilot: :lol:

И айде :a055:
Е ти па Мето се изказа, сега ше накараш всички педалчета у форума да ми пишат, а седите си мирни, бил съм женен и то за доста красива жена, носителка на титла "Мис", глупава се оказа, ама тва е често срещано явление при красивите жени, на тоя празник 2 нанизах, ама що ме карате сега да слагам снимки, казах само на лс може, ама като ви знам и там по-добре да не давам ..., :dizzy: може да се улучи на някой булфлийтър жената, не ми се рискува. Седи си мирен там и не ме излагай така, повече с тебе нЕма да пия, аман, София ви е направила мноо дървени ...
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Айде айде. Аз такива неща не твърдя, само съм доволен че не си се увъртал около мене... ахахахах :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”