Снимков материал

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Айде да видим кой как се набоза по празниците, аз първи ще се излагам, та да ви вдъхна смелост, току що една колежка ми прати първите снимки, като гледам как имаше десетина апаратчета и камери, май ше събера поне 200/250 пиянски изцепки, ето малко от първите, нема да се плашите, виждали сте пияни хора, а и аз ще пращам само по леките и цензурирани версий ;)

Все още трезвени, току що свалили багажа от колите, неподозиращи, че след малко ще се срещнат с основната група пътувала с автобуса(пияни на свине) и ще се наложи бързо да наваксваме изоставането.

Бунгалата леко мизерни, но пък за сметка на това много топли и с нов постоянно работещ 80 литров бойлер, демек идеални за наливание

Тоя е първият слезнал от автобуса(вече е 10ти дек, а някой още не са слезли), още в 19 часа на 7 декември се налагаше да си го носим навсякъде където пием

Имахме си и мноо яко дървено кръчме в станцийката, по цял ден рескахме в него, кухнята май беше вкусна, ама съм бил пиян и не помня много кога съм ял

На 8 декември Загорката и по-качествената бира се свърши в кръчмето в станцията ни, минахме на Пиринско

За момичета много време нямаше(Запознатите дето ги каних и не дойдоха гадините знаят че момичетата бяха 80%) но въпреки това се опитвах да им отделям време

Като си пийна обичам всички

Ама като казвам всички ...

Тук сме тримата най големи пияници, имайте впредвид че тва момче е брат на 1 колежка и едва 88 набор, на къде отива тая младеж, тц тц тц

На 9 декември, 2 часа преди да се палят колите явно съм се предал, или снимката е фалшифицирана, в което наистина се съмнявам

Онея дето не дойдоха, изпуснаха да танцуват с мен, требва да знаете че си не стъпвам на краката

Тва е от мене, или поне цензурираната версия, с някой все още се не познавам и не искам да ги плаша ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Хм,тия 80 процента момичета,много се губят между мъжете :)
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Е бяхме в бунгала от по 5 човека няма как да набутам 60 момичета в бунгалото, а снимките са снимани от апаратчето само на 1 момиче, с другите апаратчета са други момичета, като ми пратят тая вечер или утре, ако ти се гледат момичета ще ти сложа и от тях, горе долу 15тина момчета бяхме и около 60 момичета, базата я водят 85 местна всички бунгала бяха заети, имаше само десетина свободни легла.
Последна промяна от JackDaniels на пон дек 10, 2007 5:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

тцтцтц само момчета и много момичета явно с цел :)
След малко ще ви пратя една наша снимка на мен и 6 приятела на папазчаир ко нящо сме :)

Цък :)
Последна промяна от Sh@rK на пон дек 10, 2007 5:51 pm, променено общо 1 път.
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Dec 10 2007, 06:43 PM) тцтцтц само момчета и много момичета явно с цел :)
След малко ще ви пратя една наша снимка на мен и 6 приятела на папазчаир ко нящо сме :)

Цък :)
Гавриш се...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

а бреееее много малък тоя халдилник .....

п.п.
Jack, добре е да сме далече от теб каво се впиянчиш..... че кат гледам не подбираш много.....
Последна промяна от CORWIN на пон дек 10, 2007 6:23 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

11.5 литра - безалкохолно
8 литра - бира
и некви си 4 литра - алкохол!??

Това за колко човека е бре, май ви е било скучно :lol:
Последна промяна от amnesty на пон дек 10, 2007 6:25 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Dec 10 2007, 05:21 PM) а бреееее много малък тоя халдилник .....

п.п.
Jack, добре е да сме далече от теб каво се впиянчиш..... че кат гледам не подбираш много.....
amnesty написа:Цитат(amnesty @ Dec 10 2007, 05:25 PM) 11.5 литра - безалкохолно
8 литра - бира
и некви си 4 литра - алкохол!??

Това за колко човека е бре, май ви е било скучно :lol:

Чичко Коруин е дърт и ги не разбира нещата, тва е за заблуда на противника, всяка вечер различно момиченце ме е топлило и за това имам снимки, ама ше ти ги пратя на лично утре, да не дразним децата ;)

Амнести надявам се да говориш за хладилника, щото тея 4 шишета водка Аляска дето са на масата на първата снимка бяха за жените, мъжете рескахме от една 5 литрова туба ракийчица под масата, а бирата ни беше за разредител.

Иначе онова хладилниче много малко и лабаво заредено ...
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Ти от 60 момичета баш тоя/тая ли набара да цаливаш :a013:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Dec 10 2007, 05:33 PM) Ти от 60 момичета баш тоя/тая ли набара да цаливаш :a013:

Абе тоя имаше много хубава приятелка и нямаше да ми даде и нея да целуна по бузката за това първо него да го объркам ;)

Иначе доколкото имам спомени и тебе те има фотографиран в подобни случай, така че се не обаждай ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”