Bulfleet Weekly

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

аз бих помагала с редактирането на материалите...
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Тоя Пипо каква статия е написал... Вече 2 часа я редактирам. Да не говорим, че съм написала още 3 пъти колкото него, малко бонус ;)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Навит съм, да се включа.....
имам следните условия:
- водя жълта рубрика
- някой задължително да минава след мен с граматически речник (само граматически), да не се пипа нито една дума освен като правопис (така и не се научих да не бъркам клавишите и да гледма какво съм написал преди да го постна)
- всяко изменение в смисловото послание на текстовете ми - ще води до бан ;)
- искам краен срок за предаване на материалите (да го знам предварително), белким се включа....
- ако не успея да си изпълна ангажимента - спокойно може да се драсне следното "днес водещия рубриката изтрезнява"

ако това устройва "редакционната колегия".... следва въпроса за литрите хонорар.... кога и къде :c022:

sin_zaek: аз мога да минавам да оправям правописа....
Последна промяна от CORWIN на съб дек 08, 2007 11:54 am, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Предлагам Kfo за редактор.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

и аз съм навитак за каквото ще да е :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
TheDzurk
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 05, 2007 1:47 pm
Контакти:

Мнение от TheDzurk »

Успех Пипо стискам ти палци ;)
[size="4"]Важното е че не съм Алкохолик!, а че обичам алкохола :) [/size]

Only Bulfleet Football Team :)
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Току що прочетох няколко издания на вестника...
Мисля си, че имате нужда не само от един редактор а от няколко, тъй като един няма да смогне.
Искам да питам господата и госпожите/госпожиците журналисти нещо : Вие и в живота ли говорите с такива къси изречения? Ако наистина говорите така - отидете на логопед!
Идеята за вестник е страхотна, но просто не става само с желание. Трябва по-честно да отваряте хартиен вестник, или дори онлайн вестник, да преглеждате как хората правят своите статии, как ги структурират, как пишат и как представят нещата. :)

Ако съм обидила някой, се извинявам. Ако някой мисли да напише да си се занимавам с отбора ще му покажа знака с ръката, която се вее отпред между краката, което ще покаже мнението ми относно неговия коментар :)

Хайде, чакаме новини :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

Аз също имам желание, ако може редактор ли незнам... Губя си времето с тъпи игри, които вобще не ми харесват и си търся занимания.
Е, може редактор да ме турите.
Приятна игра и избор!

Между другото по Български език и литература завърших с 6.00. Не, че се хваля, ама само казвам... :c022:

Ако ме изберете, ОК ще си върша работата, ако видя, че не смогвам, ще ви пиша.
Ако не, здраве да е.
Последна промяна от DoNaTell0 на пет дек 14, 2007 5:41 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Веднага си подвам молбата като наи голям интригант и винаги знаещ всички клюки знам,че съм наи подходящ във случая,когато не се лигавя наистина градя качествени творби от различни писания,моите дарби също така са владеенето на доста езици,все пак съм умна глава и също така искам да съпернича за нобелови награди.Кажете само кога ше си получа вестникарския лиценз,ако може да е още днес ще е много добре :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 14 2007, 07:10 PM) Веднага си подвам молбата като наи голям интригант и винаги знаещ всички клюки знам,че съм наи подходящ във случая,когато не се лигавя наистина градя качествени творби от различни писания,моите дарби също така са владеенето на доста езици,все пак съм умна глава и също така искам да съпернича за нобелови награди.Кажете само кога ше си получа вестникарския лиценз,ако може да е още днес ще е много добре :a086:

Да , да ,да ... В рубриката - "Вицове", ли ще пишеш ?
Отговори

Върни се в “Off Topic”