M_tel vs NecromancerZ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Въркулаче, за пореден път доказваш слаб умствен капацитет(казвам ти го културно, с думи научни).Въпросния акаунт не е бил мой, даже не говоря и за този на ИнСО.Визирах играч, който ако реши ще те направи на кучешка кайма и ще остави себеподобните ти да ти ръфат кокалите и да вият от кеф.ИнСО може и да се сети за кого говоря.Колкото до мозъчето ми - мерси, но не съм бачкатор тип хамалин като теб.А "ебем ти" беше само образно казано и не целеше обида, а беше един вид жаргон.Но и това трудно ще схванеш.Ае
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 7 2007, 08:50 PM) Въркулаче, за пореден път доказваш слаб умствен капацитет(казвам ти го културно, с думи научни).Въпросния акаунт не е бил мой, даже не говоря и за този на ИнСО.Визирах играч, който ако реши ще те направи на кучешка кайма и ще остави себеподобните ти да ти ръфат кокалите и да вият от кеф.ИнСО може и да се сети за кого говоря.Колкото до мозъчето ми - мерси, но не съм бачкатор тип хамалин като теб.А "ебем ти" беше само образно казано и не целеше обида, а беше един вид жаргон.Но и това трудно ще схванеш.Ае
Какво имаш предвид под "бачкатор тип хамалин" тва е много неуместно недй да убиждаш хората по този начин ставали не излизай от рамките на играта..............
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

М-дал,М-зел е прав Ангеле моля те поправи си поста.
Тук вече прекали,не можеш да обиждаш човек за това
какво работи или със което си изкарва хляба.
Всичко е във кръга на шегата и аз го бъзикам Върколачето,
но никога не съм си позволявал да го обиждам като личност.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Кръга, квадрата или триъгълника - нямам намерение да поправям.Както казах въркулачето си мисли, че е фанало Господ за шлифера(да не кажа по-звучния вариант - всички го знаят) и си прави квот му харесва.Само дето, 1во не е познал, 2ро не се усеща къде прекалява.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Mтел поздравления за битката. Една изящна касапница се е получила
3а булонката - Хванал един ,двама несериозни и се мисли за великият боец и незнам си какво още , а иначе като му предложат битка с равностойни флоти си подвива опашката и бяга като натирено псе :Д
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 7 2007, 10:06 PM) Кръга, квадрата или триъгълника - нямам намерение да поправям.Както казах въркулачето си мисли, че е фанало Господ за шлифера(да не кажа по-звучния вариант - всички го знаят) и си прави квот му харесва.Само дето, 1во не е познал, 2ро не се усеща къде прекалява.
баце хамалин можеш да се наречеш себе си,моита заплатка за един месец която изкарвам,съм сигурен,че ти я изкарваш за една година,мисля да не включвам,че ми плащат квартирата и обяда,вечера,закуска и сичко баце,ако земем да говориме за моита личнос,в живота си правя каквото поискам и както поискам с пари не се стискам и си ми е много добре,колкото до твоита умствена деиност,че приемаш нещата на лично,си оставаш куцо магаре за мене :lol:

Еи много те е яд баце,че си недодялан и нищо не моеш постигнеш,хвалиш ми се с други,защо бе?

Що еди път не се опиташ,да ми доидеш,в територииката да те видиме?

От тебе само весникар става нищо повече,трагедия си отсекъде. :c022:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Въркулаче, стига бе. Ай, да не се хвали той, аз ще ти го похваля. Дойде ли, няма отръвка. Ще те дебне, ще те гледа, ама ще те удари, ако ще да имаш 5х неговия флот. Все ще те хване неподготвен и малко по малко ще ти отнесе главата. С него не се яж, че той не е търпелив кат' мен. Виж, аз мога да търпя и рядко "повишавам тон", ама той не го повишава, ами направо идва. Не си мисли, че предния път Диос като те удари преди нас, ние нямаше да го сторим. Лично аз съм летял няколко пъти по теб и ако отречеш, значи грях ти на душата. Всеки прави грешки. Номера е да си на точното време и точното място. За съжаление на повечето играчи, Ангела е късметлия и все ги нацелва тия работи, докато аз следя и г/д правя някои рискови маневри ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

InSO, остаи го бре :) Нека има едно място, в което да се чувства важен :) Поне като не може на живо, по форума да е пич :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Лелееее какво е станало тука мани мани :) иначе битката е хубава. Въркулак аз на твойте точки ще имам по голяма флота ако оцелея де :) на детмача обещавам да се разбия в тебе. Ако оцелееш де :) хъхъ и аз де :)
Потребителски аватар
soul_killer
Редник (Private)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от soul_killer »

красота просто нямам думи. m-tel поздравления на патерици за красивата битка все пак това не са хартийки а унита :bravo:
на защитника пожелавам скорошно въстановяване :a013:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]

[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”