Юруш студентиииииии

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 8 2007, 08:43 AM) Иначе той е за загрявка.Просто останалото в момента е в камерата и студее... :)
Аве Ники , ти сутрин от 9 часа ли почваш да мислиш за пиене бре човек :a014:
Айде и аз след малко отивам на една вила :a013:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Айде колегии,юруш на купоня.Довечера съм в Миленката...Студентски град е моята ерогенна зона ;)

Поздрав с Орк.Кристали-Студентски Живот
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Kisi, че аз снощи от 12 съм почнал, а и тогава сложих алкохола в камерата...До довечера трябва да се получи ефекта на силно изстуден алкохол - Финландията да се лее на струйка като олио... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

абе ВИЕ защо сте тука КАКВО правите в ИГРАТА я марш по масите бееееее безделници :D
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Oооооо, колежките вече почнаха да играят кючеците...очертава се МНОГО ИНТЕРЕСНА вечер :) :) :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

КАто е толкова интересна вечерта и колежките ти играят кючеци по масата, ти какво правиш на форума и в пишеш в ИРС ? Това не го разбирам...да имаш някакакъв празник и да седиш на компа през по-голямата част от времето.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Мърдам, следователно съществувам ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Dec 9 2007, 05:00 AM) КАто е толкова интересна вечерта и колежките ти играят кючеци по масата, ти какво правиш на форума и в пишеш в ИРС ? Това не го разбирам...да имаш някакакъв празник и да седиш на компа през по-голямата част от времето.
Е някой тряаше да им пуска тия кючеци :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Честит 7ми 8ми и 9ти декември :) И добро утро на всички!

Edit: Тея дни бях отлъчен на острова на мървеца, но ОЦЕЛЯХ!
Последна промяна от JPS на нед дек 09, 2007 6:05 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

JPS написа:QUOTE(JPS @ Dec 9 2007, 06:58 PM) Честит 7ми 8ми и 9ти декември :) И добро утро на всички!

Edit: Тея дни бях отлъчен на острова на мървеца, но ОЦЕЛЯХ!
на мене ли го казваш :) 3 дена без покритие на телефона .... МЕЧТААААА... 13 човека на виличка + скара + мноооогооо пиене ауууу
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”