С какво се занимавете

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

Опъвам разни жички по покривите, баси клинча е зимата горе кат задуха вятъра, време е да прокарат яко оптики между блоковете ... и всичко под зьемята
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

учениче последна година :) ехх най-накрая да видим кога ша земем матурите де накрая да не зема да стана някъв старчок с бастун и да ходя на матура :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Работя в цех за пвц и алуминиева дограма :) ако не друго поне съм си на топло :)
fennabarca
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
Контакти:

Мнение от fennabarca »

Задявам се с клиентки :P Ама лошото е ,че после отърване няма :D
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

По принцип съм ученик. Ама иначе, пак по принциш, се занимвам с товаро-разтоварни дейности и оператор на тежкотоварен автомобил, с други думи карам това, което натоваря. Също така по принцип работя в гората (т.е. товаря в гората, ама и там карам), така че, не ви препоръчвам да се качвате при мен, че ако ви прекарам през най-лекия обект и няма да можете да посрещнете сейва си, по простата причина, че тоалетната ще ви зове всеки път, в който си спомните :)
Също така по принцип бацам и вечер, ама нема се разводнявам. Но, по принцип, когато няма работа в гората, работя като общак на един строеж. Бе, зает човек съм :)
П.П. Много принципи станаха май .... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Аз работим шеф на министерски съвет.По цел ден яко скука некви срещи,заседания (все ненужни неща) от време на време ме викат и в парламета да им отговарям на въпроси,ама аз си траем кво ше им се обеснявам :c022: като много ми доскучае се задявам със секретарките или се ебавам със зам. министрите (щот министрите са ми партийки с тех немога да се ебавам) абе тъпа работа ама все някой требва да я върши :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Аз пък преливам пусто в празно и после празно в пусто.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

11 клас........
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

аз пък мързелувам най-общо казано...

работя си върху дипломната работа иначе.. доста време вече...
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

Аз съм само 9 клас...
За мен сезона работа няма.. От пролета до лятото, от лятото до есента, от есента до зимата, от зимата до пролета се работя разлагане през pc'то ... Но миналата седмица ми се счупи крачето на въртящия стол и сега съм на една табуретка която може само да се накланя на ляво и на дясно... :a035:
Отговори

Върни се в “Off Topic”