[ Owned By ] d0m1n33r vs [IMPACT] M1p0

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Dec 7 2007, 11:59 PM) Eх това момче не се научи как се играе тази игра що не сеоткажеш най добре!

п.с. Извинете за спама ам 2 рунда се реве ли реве!
Ако някой ми беше казал, че ще направя това, нямаше да повярвам! Съгласен съм с мусаката, този е най-големия ревльо в играта! Доминирче, целия минал рунд ми се кри, флота ти нямаше 1час да е бил на планетата...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
D0m1n33r

Мнение от D0m1n33r »

по това време когато ти имаше флота по голяма от моята в търговия имах цял pоман със суми ,които пазех и без проблемно можех да ти я mина,после сам се увери,колкото дали съм ревльо вас кво ви инт се пак не съм светел в оранжево и съм си играл честно, а ти няма ли да бягаш ,ако някои има по голяма флота боецо...няма да споря ,мусаката само на готови ацц та и само проси ,аз рева той проси ,същата раота ,и логове мога да покажа ама не ги пазя si4kite
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 8 2007, 08:03 AM) Ако някой ми беше казал, че ще направя това, нямаше да повярвам! Съгласен съм с мусаката, този е най-големия ревльо в играта! Доминирче, целия минал рунд ми се кри, флота ти нямаше 1час да е бил на планетата...
само така моите поздравления, макар 4е битката ти е срещу саюзник, което е кофти от една страна ,но от друга такав е живота,, много хора не могат да разберат и се 4удят защо реца не е обран, как може така,, МОЖЕ,,,явно никога не сте минавали 350к то4ки за да проумеете това :dizzy: :lol: друмера е класен игра4 .. :a055: и може да си позволи да не обере някой рец ,,,а ти КАНГ кога ще ми идваш на гости ,4е нещо или сега обурудваш мините с плазмени орадия и ще литнеш с тех по мен ..ако нямаш газ да ги задвижиш ще ти изпратя газ с мойте красти да литнеш.. :lol:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Щоси набил така момчето? Така ли се прави? еееееее

ахахаххахаха
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”