Брало тралко добре си литнал по румпи ... Друг е въпроса за наливането , виждам тук Румпи благодари на ФрийИцо за реализирането на битката дълече съм от мисълта че той не е проверил кой лети по рециклажа но разбирасе това е администрацията е ще отчере , редовен номер . Уважавам от всички админ е Ицо две мнения няма , но това си е чисто наливане и ако не се вземат мерки значи точка 5 от правилата на играта е за отделни хора .
Успех на тралко в бизнеса , за пореден път напуска терена но ще дойде време пак да полети
@Rumpolino : Че си бавен не веднъж си го доказал , аз съм казал каквото съм искал явно хората са ме разбрали , и****ите не айде със здраве да си ползваш титлата
Последна промяна от Kisi на съб дек 08, 2007 11:23 am, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
DJ_BOBY написа:Цитат(DJ_BOBY @ Dec 7 2007, 11:27 PM) Само едно нещо искам да кажа че това вече не е Bulfleet а Купифлиит.
Ако тази битка беше преди три рунда минъор от калибара на Румпи нямаше и да чуем за него.
Но правилата са такива и това прецаква тотално играта лично мое мнение.
Аз ще блъскам половин рунд флот за тоя дето духа и накрая аре бегай на борасата !!!!!
Я направете една истинска Вселена във която да се играе нормално без да ги има тези модове за едно кафе да няма търговия да няма протекция или купуване на ресурс и ще видим нещо истинско за което да си заслужава цикленето пред компа.
дигам 2 раце и 2 крака за това изказване!Найстина ще е яко
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Хубава битка ще ми е интересно, да чуя отговора на тралалайко?
DJ_BOBY написа:QUOTE(DJ_BOBY @ Dec 7 2007, 10:27 PM) Само едно нещо искам да кажа че това вече не е Bulfleet а Купифлиит.
Ако тази битка беше преди три рунда минъор от калибара на Румпи нямаше и да чуем за него.
Но правилата са такива и това прецаква тотално играта лично мое мнение.
Аз ще блъскам половин рунд флот за тоя дето духа и накрая аре бегай на борасата !!!!!
Я направете една истинска Вселена във която да се играе нормално без да ги има тези модове за едно кафе да няма търговия да няма протекция или купуване на ресурс и ще видим нещо истинско за което да си заслужава цикленето пред компа.
Raid написа:QUOTE(Raid @ Dec 8 2007, 02:24 AM) дигам 2 раце и 2 крака за това изказване!Найстина ще е яко
И аз и аз
Нека първите места да не се копуват, а да се заслужат!!!
Последна промяна от wip на съб дек 08, 2007 7:49 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Леле не ви ли е хрумвало,че Ицо разбира много повече от всички вас и съвета му винаги ще е едно добро решение.Ицо е и чудесен приятел.Нищо не е барано освем миничките ми от моя страна То винаги ще си има мишки дето да критикуват.Благодаря на всички и приятна игра!
Добре Киси ме разкри и за това ще призная всичко. Няма нито Румпи, нито Тралала, никой, аз направих тези акаунти в базата и им написах флотите но ми омръзна, защото си счупих нокат докато си чоплех носа. И затова счупих едната флота в другата. Само не знам защо пуснах после другите атаки - ама е явно от шизофренията която ме е хванала. Освен да отида пак в базата и да си пиша по 10М ресурс цяла вечер, на който ми падне, за да видя дали ще ми олекне...колко ли човека ще облажа докато ми стане кеф?
Киси смешно е дори да пиша каквото и да е по повод думите ти, че съм поглеждал в базата.
Аз във 2ра нямам права нито достъп, нищо, дори гид не се писах, че и друг ник ползвам за да играя спокойно. И едно нещо си набий в главата - аз в базата не съм поглеждал за собствени полети, когато съм можел - няма сила която да ме навие да гледам чужди, когато не мога.
Ако ти беше в нужда и те атакуват със знс за 1ви път и ме беше питал какво да правиш и на теб бих ти помогнал и бих ти дал съвет ако го искаш, но за повече дори и 90/60/90 да беше нищо нямаше да получиш.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отварям темата.
Тъй като нямам позволение от PLAYBOY да я защитя, ще се обърна към Румпи. Той за сега не ми е забранявал да пиша....
Румпи не знам дали знаеш, но Jade е взела толкова ресурс от PLAYBOY колкото е рециклажа който тя ти е пратила. Ще те помоля да се обадиш на Jade за да може да се изясни ситуацията, понеже не е честно ти да си си получил рециклажа, а в същото време PLAYBOY която единствена ти рециклира без да ти взима %, да остава без собствен ресурс и с обвинение за наливане.
Това е момента първо всичко да се изясни, второ да се покажеш зрял.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
С цялото ми уважение,но тук стават някакви врели некипели и немга без да се намеся:
Тамън вечерях с телефон в ръка когато нещо се разтрепери в джоба ми,някъде към 10смс един след друг...След 2 минути съм си горе пред компа и гледам нещо яко запълнило страницата ми,гледам атаките-с по малко флот и трансове лети към мен,без да сме се оговаряли с тралала,питам го кво прави и той започна да ми разправя че ще се отказва и че ще се разбие в мен,за бизнеса си,за гаджето си и т.п фешън работи.Който ме познава знае че аз танкове много нямам затова помолих ПЛЕЙБОЙКАТА човек на който винаги ще трябва да се реванширам да ме прибере,като последните две атаки вместо % да останат за нея,а те общо нямаха и 80/80/40 ресурс.Разбрахме се и полетя,разбира се посрещнах го и ПЛейата ми прибра реца,след като се изкъпа ми го прати на мен (последните 2 атаки са били на 10% и бяха по късно) реса си дойде на мойта планета и мало по късно го усвоих.
1.Защо взимате от ПЛЕЙКАТА ато тя само ми прибра ресурса и като % и оставих последните 2 атаки.
2.Ако някак си се пазят ЛС-тата от преди повече дни прочетете всичко,писахме си в БФ и с двамата тогава-въобще не съм знаел,че тралала иска да се отазва и ще излита по мен и то на части.Който познава и тралала и мен знае че не се обичаме и то въобще и не би налял точно мен.
Моля да се вземат няави доста по различни решения!