[ЙО-ХО-ХО] Storm_rider vs. [X] crematory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
larisa
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 22, 2005 6:07 pm
Контакти:

Мнение от larisa »

това което СТОРМ казва не е лажа знам го защото и аз бях сред хората които не му симпатизираха миналия рунд но определно няма значение как го е направил важното е че го е направил и му го признавам.

П.п.- а колкото до другите не ги знам що за играчи са но се пак желая ви касмет сас начинанието което започвате :)
п.п- а сторм да се представиш малко по добре от миналия рунд в 1-ва и наи важното не се забиваи този пат сас звездите в някои :)
[i]Обичаите се[/i]
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Благодаря ви много за пожеланията :) и на теб лариса.Ще се опитам Момичета и Момчета от Видин да не ссъм камикадзе пак на рунда и тука.Апък на теб Лариса съм ти обещал нещо плиключали веднага го давам :) Съжелевям много дето си спазих обещанието.Апък и сега и с Тунджо се разбирам що годе си пишем без да се нареждаме.Надявам се апък и JPS някога да се видим :) Ако иска разбира се това ,че се нареждахме през рунда майната му ,както и с другите от Видин. :) Нищо нямам към вас войната си беше война :) Надявам се да не останем с лоши спомени един за друг и винаги да помним че играта си е игра.В играта може да сме врагове но в живота приятели. Иначе забравих да поздравя сторма за битка браво.Снощи падна днс на бтк и ти го удари. Поздравление за битката :) Апък за неделя ще се разбере кой ще лети интересно ми е да видя :) лека и приятна игра на всички не искам да спамя повече.... Надявам се да се получи добър рунд както старият.Тук искам и да благодаря ,че незнам дали аз скоро ще направя битка на Каос джайд тангра и слабака.На тях не успях да благодаря старият рунд :( Толкова много научих отвас Респект и уважение.

Пп.лариса и бляк не мога наистина да повярвам ,че ме поздравихте :) тругнат съм :) Ще ви призная нещо.Не съм играл с рефреш ... просто нон стоп рефрешвах като бот на пц за това не успяха да ме хванат в крачка.
Последна промяна от Petar на пет дек 07, 2007 8:13 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
iceman
Редник (Private)
Регистриран: нед май 06, 2007 1:35 am
Контакти:

Мнение от iceman »

и аз да кажа няколко думи за съжеление нашето момче е занулено а колкото това до сторм и калиско пожелавам на момчетата който мечтаят да занулят тези двама идрачи много ама наистена много касмер защото ще им трябва :P и ако случаино някой успее да ми прати смс на тела тъй като по него време че сам си в Гарция ама само да кажа не се опитвайте да пишеше смс защото доклади подобни няма да има :crazy_pilot: не тоест обърках се ще има но ще са създадени от тях спрямо вас те знаят коии са те........един съвет към тях трите се докато е време после ще ви се смеят много а вие ще плачкате.Колкото до мен исках да доиграя рунда с голямо желание но несе получи дългът ме зове и трябва на 20 да напусна БГ ...... АЦЦ съм си го оставил в сигорни ръце искам само едно от Калисто да грамне Мерлин и ако е възможно разбирасе ..... колкото до всички устанали е тоба пожелавам и касмет наи вече на Атила пекано момче е макар да подценява нашият съгражданин а колкото до Анонимен мажи на ред моето момче вярваме в теб че можеш :) от мен толкова беше ми приятно с вас :a055: :a013:
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Ае и тоя си заминава и останаха само приказките му ама няма лошо ае весели празници и другия път като заплашваш някой че ще го изтриеш поне му стой бял
Hell was full so...
i came back!
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

Майти, че си най-големия ламер го знаеме нали щеше да ме триеш ае де ела ми, аз казвам, че спирам и се надявам поне 1 да се усмели да ми влезе-не хич нямам голяма флота в грешка някаква сте мижетурка съм и си търса финала с битка, аз не обичам да се бия в детмач, ако ще е битка да е в игровото време...
пп.за плямпалата и тъг милия го отнесе...нямаше как да знае, че от 350к ще падна на 280к, за да ми стане бял.
за Киси там в конго при маймути как беше?Гледам си се върнал пак почна да говориш глупости, когато заска удари ацц ноксис не играех аз с него и ти го знаеше, все пак ти ми званя на тела да ми кажеш, че са ударили заместика и че ще се оправиш с ацц.Тоест ти се наля с 4макс метала бутнати и 3 тертери първо и едни 2ро...бе бих казал, че с това спечели рунда...ааа щях да забравя и битката бе...дето удари най-верния ти съюзник..
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Ти каза че ще ме триеш преди 1 месец през този 1 месец не направи нищо по въпроса както виждаш точки си катера и си стоя в топа без загуби.
Аз казах че ще те трия пред по малко от седмица а вече имам колония с знста до твоя планета останалото е въпрос на време.
Ти се отказваш аз не
Незнам дали аз съм най големия ламер но знам 1 и това е че съм много по добър от тебе.
Hell was full so...
i came back!
Anonimen`
Редник (Private)
Регистриран: ср май 17, 2006 8:12 pm
Контакти:

Мнение от Anonimen` »

Ролите се смениха , Кало.Сега вече тебе гонят всички , а не мене.Засега те спасява само това че бях доста време в мод но скоро ще се бием :)
[color=#FF8C00]Нарушаване на т. 6 от Правилата на Форума![/color]
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Не,че искам да защитавам някой или нещо такова,ама все си мисля,че Кало точно това целеше :)
Потребителски аватар
zulu
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 08, 2007 5:09 am
Контакти:

Мнение от zulu »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Dec 6 2007, 11:26 PM) Сторме всички знаят двуличните ти изпълнения стига си се правил.Ти се опита да скараш целия топ ама нестана.А лошото е ,че кало ще има 5к кръста и 5 знс,а 20к кръста т.е. ще може да ти бутна минйорската планета.Как може да не посрещнеш спектре като е два пъти по малко точки,ама те сваля в 7-8 рунд.Айде стига излагация,браво Кало съкрати един на спектре...
П.П:Протекцията те спаси от едно друго ЗНС и флот която те бие,радвай се.Ама нали знаеш-протекциите свършват ;)
моето мнение е че за тоя етап на рунда тая битка неструва айде некой да напрай некоя свестна
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Добра битка :) Поклон пред достойното поведение на защитника!
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”