Евалата на момчетата сигурен съм че е било голямо дебнене, но накрая този с по големия късмет е спечелил
ПП:това малко извън темата- искам специално да поздравя касиопейци
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Само припомням, спокойно си пишете, и внимавайте да не прекрачите границата, за да няма проблемfreeico написа:Цитат(freeico @ Nov 27 2007, 11:43 AM) Правила на трибуните
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции.
Наказанията в зависимост от трезвата преценка на наказващия ще бъдат едно от следните:
Забрана за постване;
Забрана за постване преди преглед на модератор;
Бан по ИП адрес.
3. Администрацията и екипа на форума се дистанцира от всякакви мнения изказани по трибуните и НЯМА да се намесва в междуособици и дразги
ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Dec 6 2007, 07:09 PM) Румпчо пак се обади неподготвен. Твоята планета каква е бе румпи мисля че ти самия каза че си минйора обвиняваш другите
![]()
Кво приключваш бе говорител наака памперсите като ти накацаха прота ли бе смешник и кво ма споменаваш мене в жалките ти постове бе не съм бил сила ми несъм нямам мини 30 ниво дори нямам и 25 нямам скорости като ваще да несъм сила лесен рециклаж съм само че защо не съм в твойте складове като съм лесен??и за каде се буташ ти при грабежите колко ресурс си откраднал от мене бе мино и нема нужда да си търсиш мизерни оправдания като се изнасяш заеми и бъгави флоти хахах смешник еи ги там гошко и пешко на по 10к с 20к унита летат по "и" без да ги е забелязала Jade нали кажи си като играч бе отказвам се защото съм слаб и немога да се мера с вас а несе прави на великStorm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 7 2007, 12:45 PM) Неделя 17 часа-5 283 8 , аз приключвам, който желае да атакува, няма да бягам, но предупреждавам-никави заеми и бъгнати флоти иначе се изнасям, който смята да се бие само със собствени сили, реца за всеки май ще има си напълни танкерите(аз мойте ги продадох)...и нека каос(като по-стриктен) да следи за реца да няма наливания на сторм(да не би мъжът да литне само по реца, а с флотата да не участва)