Едва ли бих казал че точно това е стария wip ако е истинския никога няма да остави флотата без савен ... освен ако нема нет
иначе битката е готина жалко за боклука според мен е имало и друг нападател който е грабнал рециклажа.Ей яко е намазал той де хе хе хе
Успехи и на двамата и една малка забеуежка към нападателя
Вдигни тея проценти че на фона на точките ти ми се струват някак си слаби
XV88 написа:Цитат(XV88 @ Dec 7 2007, 07:12 PM) Едва ли бих казал че точно това е стария wip ако е истинския никога няма да остави флотата без савен ... освен ако нема нет
иначе битката е готина жалко за боклука според мен е имало и друг нападател който е грабнал рециклажа.Ей яко е намазал той де хе хе хе
Успехи и на двамата и една малка забеуежка към нападателя
Вдигни тея проценти че на фона на точките ти ми се струват някак си слаби
XV88 написа:Цитат(XV88 @ Dec 7 2007, 07:17 PM) ми не знам тука стават всякакви чудеса ... едни копират никове други ги сменят ... знае ли човек но щом казваш значи е така
аз не знам....
wip написа:QUOTE(wip @ Dec 7 2007, 07:21 PM) Поздравления ! Хубаво клане си ми спретнал! Желая ти успех за вбъдеще!
ПП: Не знам само, кой ми се молеше да сме в НАП и то точно преди татанос да ме занули!
Молил се не молил сега те е занулил ... това е истината но явно преди си бил решаващ фактор за това го е било страх
Поздравления за спортсменското държане от твоя страна и успешно въстановяване
Ех мале мале имате некакъв уникален късмет че тия дена ще празнувам и съм по работа как сте кацнали наблизо един до друг нема да се видите вярно на 2х точки сте но все пак има и по силни от вас аз ще чакам
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2130713][/url]
[20:40:24] Small Evil says: що вие в Софийския как учите
[20:40:31] WarLock says: на пейките
soul_killer написа:Цитат(soul_killer @ Dec 7 2007, 07:33 PM) Ех мале мале имате некакъв уникален късмет че тия дена ще празнувам и съм по работа как сте кацнали наблизо един до друг нема да се видите вярно на 2х точки сте но все пак има и по силни от вас аз ще чакам
Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Dec 7 2007, 06:16 PM) Хахаха т'ва не е истина wip-4е 4акам обяснение,уж викаше че аз съм ламяяяя и т.н.
Пфффф какви смешници
Браво браво на .Т.Б.М. ама да разчистят касите,че преобладават,мн лесни плячки
Т.Б.М.-имаме 3-ма занулени сега-първия съм аз-нямах нет, поради бурята и Сикса ме удари.
2-ия ДЖ секси също без нет
3-ия ВиНоВеН-за него нз. А аз сега БФ играя да си пусна кръстовете и до там
CooL написа:Цитат(CooL @ Dec 8 2007, 03:00 PM) Т.Б.М.-имаме 3-ма занулени сега-първия съм аз-нямах нет, поради бурята и Сикса ме удари.
2-ия ДЖ секси също без нет
3-ия ВиНоВеН-за него нз. А аз сега БФ играя да си пусна кръстовете и до там
Правилно КооЛ (Йо) Писах лс на виновен но тои не е влизал от както е видял че е занулен.Ще видя да се сваржа с него да ми каже ще ти пиша.