[Криеница]baracuda vs [.T.B.M]djsexy

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Mr Max написа:QUOTE(Mr Max @ Dec 7 2007, 06:17 PM) Момче помолих ли без излишен спам?!! :74:
Ако те е сртах от мечки не ходи в гората :) Така че спам ще има не от мене ама не се притесняваи :) тема без спам не е имала още в тоя форум :) помоли да ти я заключат и така :)
hackercho
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 19, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от hackercho »

Момче неговори така на батковците.... О не забравих че ти си МрМакс дет зе на КингНотинг Ацц и стана голямата работа ! :lol: Спокойно няма да ви издам че се ситвахте с него постоянно ;)
Последна промяна от hackercho на пет дек 07, 2007 5:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Hackercho написа:Цитат(Hackercho @ Dec 7 2007, 06:33 PM) Момче неговори така на батковците.... О не забравих че ти си МрМакс дет зе на КингНотинг Ацц и стана голямата работа ! :lol: Спокойно няма да ви издам че се ситвахте с него постоянно ;)
Хакерчо,кой си ти?!
И кой се сийтва,я питай като си толкоз отворен някой от приятелите ми...kostaa,M-tel...абе яяяя у лево,писнало ми е от комплексари!

Повярвай и аз знам кой с кой се сийтва,но не ми е работа да пиша по форумите простоти,заразлика от някои циклофреници :p140:

И преди не съм сийтвал никого,само веднъж един в 1 вселена(няма да казвам имена)...не играех... :a055: от 1 година,само 1 сийт :dizzy:
Последна промяна от Mr Max на пет дек 07, 2007 5:53 pm, променено общо 1 път.
hackercho
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 19, 2007 3:03 pm
Контакти:

Мнение от hackercho »

Да ве точно аз ли незнам аз съм ония с двата коня тоест ония който му се заканваш :lol: (Multiply) и дали па КингНотинг (майк) не те е ситвал тоест вие играхте 2-мата с това ацц ....
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”