[Криеница]baracuda vs [.T.B.M]djsexy

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm

Мнение от Mr Max »

Здравейте чада мои,след дълго отсъствие от космоса,ние отново навлякохме черните шлифери и полетяхме в небитието :p140:

Не след дълго(вече 2 дни заедно) решихме да вдигнем отново вселенета на крак,за да приветства легендите...богослужещите и Дядо ви Поп :dizzy: Та дица...днешния потърпевш(знаен,незнаен)е потърпевш,защото както всички можете да се сетите е прегрешил,че е оставил своя дар на планетата си...

Мир на праха му,амин...Боклука е в гробището с изкл на металЪТ и част от кристалЪТ,хиените обрали го...рано или късно ще си платят :girl_witch:

The legends are BACK
Последна промяна от Mr Max на пет дек 07, 2007 3:19 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Брао макс и компания отнова са тук :)
А защитника верно ли има такива проценти ако е така както в бекъпа защитника може да се откаже :dizzy:
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Браво за добрата битка а това 10% атака верно ли е добре ще е защитника да влезе да обясни какво е имал предвид като не си е вдигал атаката :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Тоя е бил от добрите ;) преди да се разбия ударих един , има6е 500 кръста с % 10 / 15 :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Ехх ма сте и вие нагледахте се на човека на атаката може да е нямал ресурс да си вдига атаката или да не знае от каде се вдига веднага го налазихте хиени такива :P Браво за битката иначе добра флота макс ама си ми далече да те тествам дали даржиш на танкери :a055:
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

kasapa написа:QUOTE(kasapa @ Dec 7 2007, 04:59 PM) Ехх ма сте и вие нагледахте се на човека на атаката може да е нямал ресурс да си вдига атаката или да не знае от каде се вдига веднага го налазихте хиени такива :P Браво за битката иначе добра флота макс ама си ми далече да те тествам дали даржиш на танкери :a055:
Я касапче ама ти излезна от мод ли как е времето в Русе :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)

Мнение от Mr Max »

Деца не спамете глупости..Чадо касапче ли какво...недей мило дете,недей да те хваща късогледството или склероза...аз чадо не съм баракудко...аз съм друго индивидче :p140:
Баракудко мой ученик :crazy_pilot: Държа на мОнАхИнИ :a055: на тАнКеРи нз... :dizzy:
Kfo

Мнение от Kfo »

Браво :bravo: Жалко за саиузника :(
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 7 2007, 05:06 PM) Я касапче ама ти излезна от мод ли как е времето в Русе :)
Дам излязох :) Ми тук при мен времето е доста топло и слънчево даже и на плаж бях вчера само каде не сам в русе :)
Потребителски аватар
Mr Max
Сержант (Sergeant)

Мнение от Mr Max »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Dec 7 2007, 06:07 PM) Дам излязох :) Ми тук при мен времето е доста топло и слънчево даже и на плаж бях вчера само каде не сам в русе :)
Момче помолих ли без излишен спам?!! :74:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”