Правопис

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Браво Котьо, добре си го написал :)
Обаче си пропуснал да допълниш запетайките :)

Иначе за правописа...Всеки прави грешки, няма безгрешни хора. Обаче като отворя Офтопик и като погледна първата тема...задължително е объркано или заглавието или под заглавието. Минавам на темата под нея, там всичко е ОК. Обаче на третата историята се повтаря с първата и така няколко страници назад.

Някои хора се оправдават с това, че пишат на клавиатурата и затова бъркали "а" и "ъ", "о" и "у", "и" и "й", къде се слага запетайка и т.н. Истината обаче е, че на компютъра затова има кирилица, за да можеш да пишеш по същия начин като на лист хартия. Обаче, най-трагичното в цялата работа е, че хората над 25 години в този форум, са по-неграмотни от 15 годишните. 1/3 от тях не знаят нещата, които изброих в първото си изречение...
Затова, оставете правописа на мира и отидете да се разходите малко :)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
kotio
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 05, 2007 7:24 pm
Контакти:

Мнение от kotio »

Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Dec 7 2007, 12:18 PM) Браво Котьо, добре си го написал :)
Обаче си пропуснал да допълниш запетайките :)
Ами бих ги допълнил, но съм само втори клас. Още не сме стигнали до уроците за прости и сложни изречения. А екипа претендира да е зрял и образован май. Това, което редактирах е от общата ми култура и скромния ми коефициент на интелигентност. Но ако реша да правя продукт, гледан и посещаван от хиляди хора, някои от които и си плащат, тогава наистина бих се постарал да сложа и запетайките.
пийс
Отговори

Върни се в “Off Topic”