[ЙО-ХО-ХО] Storm_rider vs. [X] crematory

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

Не вярвах, че има по-голям ламер ама са като каза, че 22ма не са те изтрили май съм се бъркал.И да те питам не са успяли, защото си ги набил с всемогъщите си мини или просто си набил 5 протекта и те хората им писнало с шубета да се занимават.....
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Чш тихо че ще ви изнесе с тия кръстове и тия 4 дини...
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

ЗНам спетруме рева на мен и на Iceman да не те бие.И накрая идваш да ме биеш дадох ми ти да развиеш знам какъв играч си.Румпи аз теб няма ко да те коментирам :) ти винаги ще си останеш детенце
Последна промяна от Petar на чет дек 06, 2007 9:31 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Dec 6 2007, 10:31 PM) ЗНам спетруме рева на мен и на Iceman да не те бие.И накрая идваш да ме биеш дадох ми ти да развиеш знам какъв играч си.Румпи аз теб няма ко да те коментирам :) ти винаги ще си останеш детенце

Хахахахах е ти ме разби... да не си пушил нещо... били ме оставили да се развия... на теб ти бях зелен, а с Айс Мена си къртихме взаймно флотите..., но за съжаление той значително изостана...

Оспамихме темата... стига сме говорили... нещата ще се разрешат на друго място... не чрез словестни двубои...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

X-man написа:QUOTE(X-man @ Dec 6 2007, 11:16 PM) Бъгер И с 10 к кръстове да дойдеш и акъл се иска да ги използваш малък.Ела чакам те смешен си не само тук но и в играта майка и бащи не ме заплашват вчераш келеш ще го прави.Ще видим кой го.Ела чакам те.Инсония не успяха да ме изтрият а ти бъгер или там какъвто си едва ли ще можеш.22 човека не успяха да го направят ти не си по-велик оттях.Ти създаде интригите.Най-важното атила знае всичко как искаха преди време касиопея да го бият аз веднага му казах.Знай едно знам кавко целиш Атила да стане първи.Аз се заклевам ,че ще направя всичко възможно ти да си останеш в мод до края на рунда както стана с твоя приятел роял.Знай от мен ти няма да направиш атила първи защото ще си син камък като моя скъп приятел :) той знае кой.
Абе не съм обиждал по форума,и сега ще се въздържа да не напиши думи,с който да ме помниш цял живот.
Немога да разбера защо намесваш КАСИОПЕЯ и я ми кажи кога аз съм казвал,че искам да летя по Атила.Целия ми съюз знае,че от цялото Йо-Хо-Хо само него уважам.Исках да летя по Кало/Сторм Райдър,преди ти да почнеш да говориш глупости за мене, не само в играта,но и по скайпове и чудесии.Виж се бе охлюв,говориш, после и последствия те е страх да понесеш...кви са тия протекции дето напуска,не само ти ми и целия ти съюз дето сте всичките в ТОП10.Дойдохме със Спектре до тебе и кво стана - да не нацапа? И я си помисли пак кой искаше да лети по Йо-Хо-Хо,интригантче!
Другия път пак иди да убеждаваш и Архангелите да летят по нас,докато ми мрънкаше да удрям Валов.

Едит:СТОРМЕ,ще ме умориш баце :lol: Ти ли си оставил СПЕКТРЕ да се развие бе?Хахахаха,или може би АйсМен,с неговите 300 кръста беше огормна заплаха за нас,добре че не се колонизира,че незнам кво щях да правя с мойте 1000 :( Ама ти съвсем си изпаткал :) И мен ли ме оставихте да се развия....Ееее,тогава благодаря ти Всемогъщи СТОРМе,че ме оставихте да стигна дотук.Сега...даже те сметнах - значи имаш 4 минички на 30-то (вече май за 3 :) ) и 1 милион танкер,зануляваш ме,ти си велик за мене!
Последна промяна от voddy_88 на чет дек 06, 2007 9:47 pm, променено общо 1 път.
emi4a
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 01, 2007 6:09 pm
Контакти:

Мнение от emi4a »

Браво за добрата битка добре обмислен ход и накрая резултата е на яве :)
Абе да питам "Великите" играчи на саюз X още някои нама ли да отиде при Spectre 4е нещто малко сте си се сабрали 4е и съотносхението е малко (800к срещу 160к) направете го малко по-голямо....досега не бях виждал такова нещо.Ако бях на ваше място от срам щях да умра :)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ти мани ама спектре бие всеки по отделно от тях...
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

еми затова са кацнали повече все пак това е отборна игра ;) незнам кой какви интриги е плел (ама ще питам intrigant) :p140: играйте си играта и не се дърляйте във форума че става грозно
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
crematory
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 31, 2007 1:50 pm
Контакти:

Мнение от crematory »

ЕЕЕЕЕЕ оспамихте ми надгробния камък, проявете малко уважение. :a082:

Върнах се за да поздравя и администрацията на играта и форума. Добре си вършите работата, но може и много по-добре (respect).
От рунд 1 до рунд 5 сте извървели доста път, важното е ,че следвате правилната посока. След още 5 може пак да пробвам до къде сте стигнали.
И сега за последно няколко съвета (мисля че като духче мога да си го позволя :) ) , малко повече търпимост и разбиране към проблемите на играчите, колкото и наивни и глупави да са те. Все пак без тах игра няма. Едим малък жест само ще ви спечели повече почитатели. От друга страна не оставяйте пръчката да хване пайжина, който бръкне в кацата с меда за ухото и вън. :)

до нови срещи!
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

TaenAgent

2007-29-11 01:40:47 Докладвай

Ne,az ne kazvam da se biesh s
Jo-ho-ho a da ne se
zanimavash s nas i nie nqma
s teb,daje shte ni pomagash
sus subiraneto na bokluka ot
Joxoxovcite

aenAgent

2007-29-11 01:33:14 Докладвай

Ami ne se pritesnqvame , daje
napulno go o4akvam predvid
otnosheniqta na nqkoi ot
sauznicite s IceMan

Kozi_krak sushto edin den me
zatrupa s sms-i i mi napuska
ataki....IceMan ne ni obi4a
osobeno....kvo moga da si
mislq

Агенте падна ми в очите 1 месец ме навивахте да литна по АТИла и не ме навихте!!! Няма да летя по алианса си момчета а който се е отцепил времето ще покаже какво ще стане!!! Аз и атила сме комбина двамата разберете го!!!

Jade Да каже АКО ЛЪЖА И ДА Ме ИЗТРИЯТ ОТ БУФЛЕТА АКО ЛЪЖА ЗА ТОВА!!!! ДА МЕ НАКАЖАТ С БАН АКО АЗ ЛЪЖА С ТИЯ ЛОГОВЕ!!!

ПП: Джайт Ако можеш кажи и провери дали наистина на тая дата е така.Само за това те моля. и ти благодаря много ти знаеш за какво :)
Последна промяна от Petar на чет дек 06, 2007 10:40 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”