[ЙО-ХО-ХО] Storm_rider vs. [X] crematory
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
И Втора почва да става интересна.След този удар вярвам ,че Сторм ще направи всичко по силите си за да отмъсти за своя съотборник ,а както знаем той винаги е защитавал приятелите си и съотборниците си ,дори това да му коства място в така наречения "топ" .Успех Сево ,вярвам че ще се справиш за пореден път. Успех и на съперниците ти.
Първо да поздравя нападателя и защитника добра битка!
А мога да ви кажа че сега се правите на велики всички развихте са кротувахте и сега почвате интриги и простотии заплахи сторм не е вчерашен играч не мислете че ще го отнесете лесно няма да ви е толкова лесно
А и защо заплашвате купувате флота ЗНС и почвате утре идваме и та зануляваме ама идете ама един по един аз един приятел ами ако искате не можете ли топ 20 на един мн интересно кои ще бии пък и всички знаеме че сорм раидер няма много добри неща за него(изписани) може и нещо да си е играл зада пребии крематори ама това са просто хипотези до колко са вярни..... А сигорен съм че няма да отнесете сторм лесно човека е редовен и добър флиитър пък и това че не е добър като човек е мн грубо казано защото е много точен и никога не е бил високомерен както вие го изкарахте едва ли не най-гадния човек вие в топа са знаите и сега само искате да го оплюите зада излезни лошо име но вие си знаите после с ваще камъни по вашите глави
Още веднъж поздравления и нека мелетата да почва
А мога да ви кажа че сега се правите на велики всички развихте са кротувахте и сега почвате интриги и простотии заплахи сторм не е вчерашен играч не мислете че ще го отнесете лесно няма да ви е толкова лесно
А и защо заплашвате купувате флота ЗНС и почвате утре идваме и та зануляваме ама идете ама един по един аз един приятел ами ако искате не можете ли топ 20 на един мн интересно кои ще бии пък и всички знаеме че сорм раидер няма много добри неща за него(изписани) може и нещо да си е играл зада пребии крематори ама това са просто хипотези до колко са вярни..... А сигорен съм че няма да отнесете сторм лесно човека е редовен и добър флиитър пък и това че не е добър като човек е мн грубо казано защото е много точен и никога не е бил високомерен както вие го изкарахте едва ли не най-гадния човек вие в топа са знаите и сега само искате да го оплюите зада излезни лошо име но вие си знаите после с ваще камъни по вашите глави
Още веднъж поздравления и нека мелетата да почва
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Ей крадец на акаунти супер ме изненада ти си можел да зануляваш
Както казах преди няколко дни , момчета само така ви искам АТАКА и тва е , който е най-добър той ще остане
С моя съюзник не бях много гъст ама с това поведение направо почнах да съжелявам че съм нямал контакт с него по-рано
ПП: Давай КАЛО
Давай КАЛО
ТИ СИ НАШИЯ ГЕРОЙ
Както казах преди няколко дни , момчета само така ви искам АТАКА и тва е , който е най-добър той ще остане
С моя съюзник не бях много гъст ама с това поведение направо почнах да съжелявам че съм нямал контакт с него по-рано
ПП: Давай КАЛО
Давай КАЛО
ТИ СИ НАШИЯ ГЕРОЙ
Последна промяна от Anonimen` на чет дек 06, 2007 8:37 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF8C00]Нарушаване на т. 6 от Правилата на Форума![/color]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
споко брат като станеш (i) ще направиш битка за чудо и приказvalov_vr написа:QUOTE(valov_vr @ Dec 6 2007, 09:28 PM),добра битка ,но все още няма флота която да ме бие
,но аз чакам някой админ който да се произнесе по моя случай,все пак и аз искам да направя една битка
![]()
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
thug, че валов ще направи битка ще направи ама нема си ти нападателя
, за останалите като сторм не се нуждае от подкрепа кво пишете как го подкрепятеи вярвате в него, аз вярвам, че в събота му кацам с 5к кръсти и 5 знста на 4 350 и го чакам в тоя 1 ден без протект да го вида мъж ли е или ще модне както всъщност ще направи де, защото все пак той е мъж и не гони статс и е готов да се бие, ама някога някъде си в някой детмач не сега разбира се....да не си помислите нещо момчето ще вземе нобелова за интриги в топа, само че така се оплета, че най-много да вземе и приза за най-много паднали мини от знс.....
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
Storm_Rider написа:QUOTE(Storm_Rider @ Dec 6 2007, 10:03 PM) само че така се оплета, че най-много да вземе и приза за най-много паднали мини от знс.....
Storm_Rider, СТОРМА ще ни избие бе недей така.... 3ма докара до мене... и 4ти идвал.. ами ако те погне тебе..., какво ще правиш
Добре, че единия го съкрати предсрочно...
Последна промяна от Spectre на чет дек 06, 2007 9:12 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
- Petar
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
- Контакти:
Бъгер И с 10 к кръстове да дойдеш и акъл се иска да ги използваш малък.Ела чакам те смешен си не само тук но и в играта майка и бащи не ме заплашват вчераш келеш ще го прави.Ще видим кой го.Ела чакам те.Инсония не успяха да ме изтрият а ти бъгер или там какъвто си едва ли ще можеш.22 човека не успяха да го направят ти не си по-велик оттях.Ти създаде интригите.Най-важното атила знае всичко как искаха преди време касиопея да го бият аз веднага му казах.Знай едно знам кавко целиш Атила да стане първи.Аз се заклевам ,че ще направя всичко възможно ти да си останеш в мод до края на рунда както стана с твоя приятел роял.Знай от мен ти няма да направиш атила първи защото ще си син камък като моя скъп приятел
той знае кой.
A.C.A.B.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
X-man написа:QUOTE(X-man @ Dec 6 2007, 10:16 PM) Най-важното атила знае всичко как искаха преди време касиопея да го бият аз веднага му казах.
Абе ти си бил голям майтапчия...
всичко останало се въртя около вас Х - совете.. и IceMan... знаеш за какво говоря... Атила е играч който уважаваме, и е човека,
който най малко бихме си помислили да нападнем...
Стига си ревал... ами играй... без протекции ако можеш...
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Сторме всички знаят двуличните ти изпълнения стига си се правил.Ти се опита да скараш целия топ ама нестана.А лошото е ,че кало ще има 5к кръста и 5 знс,а 20к кръста т.е. ще може да ти бутна минйорската планета.Как може да не посрещнеш спектре като е два пъти по малко точки,ама те сваля в 7-8 рунд.Айде стига излагация,браво Кало съкрати един на спектре...
П.П:Протекцията те спаси от едно друго ЗНС и флот която те бие,радвай се.Ама нали знаеш-протекциите свършват
П.П:Протекцията те спаси от едно друго ЗНС и флот която те бие,радвай се.Ама нали знаеш-протекциите свършват
Последна промяна от rumpolino на чет дек 06, 2007 9:28 pm, променено общо 1 път.