Правопис

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

преди малко писах в една тема няква много сложна дума, дето имаше в нея ь или й как беше правилото?
нещо гласни... съгласни...
баси изтриха ми поста не мога да видя коя е думата :(
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Dec 4 2007, 02:19 AM) глей са....
"триаж" знаеш ли ко значи? /риторичен въпрос/
...е идва от времето, когато са измислили морфина и е бил кът :(
та лекарите в зависимост от това колко е ранен война, решават дали:
да го пращат в моргата, да му бият морфин, да го лекуват, или е здрав....
Тя Хера за ко мислиш че има везна?
да премери колко морфин да му се даде ;)
малиии аз съм духовита колкото две Румпита взети заедно :) или три Лорда :)

и т'фа беше тъпо.

ми ко да ви кажа то това да имаш вечер почивка...
да не мислиш кога се връща сейва
или...
вече имам ресурс за мината или проучването....
и мен ме наказаха ма ко да се прави :(
ша чакаме триажа....

П.С. е са ако не бяха баннали вече щях да съм яхнала металата ама
... не да чистя
... да замърся малко таз вселена, че освен астероиди нищо не се червенее :(
лелееее е са кат казах тая вечер пих с едни колеги!
изцяло мъжка квартира, ма то по чисто от нас, направо срам ме хвана!

Ето това ти беше поста!
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

абе.... да ти кажа в бгмама има много повече хора онлайн в момента... едвам успявам да спамя и на двете места :)
може би там имаше сложна дума....
и все пак кога се пише ь и кога й?
...нали то за Йордан е ясно... и за карагьоза знаем как се пише...
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

hubavelka написа:QUOTE(hubavelka @ Dec 4 2007, 02:17 AM) абе.... да ти кажа в бгмама има много повече хора онлайн в момента... едвам успявам да спамя и на двете места :)
може би там имаше сложна дума....
и все пак кога се пише ь и кога й?
...нали то за Йордан е ясно... и за карагьоза знаем как се пише...
ако имаш съгласна пред въпросното място се пише "ьо", ако пък е гласна или в началото на думата "йо" Л(
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
A?y??c
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:58 pm
Контакти:

Мнение от A?y??c »

amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Dec 4 2007, 02:04 AM) Ето това ти беше поста!
Амнести ти не обрърна внимание на изречението с духовитостта ... Духовита хубавелка ... жалко, че е гей хъхъхъ
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

Тръгнали сте ми да говорите за правопис..Ха,аматьори!

Аз какви ужасии съм вижДал!

Примери:
"Аз сЪм НаЙ-ЯкИя ПиЧ нА ВсЕлЕнАтА и НиКоЙ нЕ моЕ дА мЕ СпРе!"-направо ми иде да бера цветя от полянката пред блока от КЕФ!
"#&*#$($^"-такива лаЙна,направо цепят озона
думи като "Малиии,Въъъй и УжасТ"-душевно ме карат да се изпразня
А това да пишеш в емотиконки или да апваш буквички,направо ме карат сам да се изнасиля...

И те така...
The old dog has some new tricks in his sleeve...
kotio
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 05, 2007 7:24 pm
Контакти:

Мнение от kotio »

Ха-ха! Смееешнооо, как някой в бързината объркал някоя буква. Я по-добре се вгледайте в играта, където бъка от правописни и пунктуационни грешки, допуснати от уважавания и образован екип на играта. Факта, че не са радактирани в продължение на месеци, ме води на мисълта, че дори и да не са ги писали лично, са съгласни със съдържанието.
Малко бисери:
"Полеви Изтребител:" нещо като име и фамилия си имало корабчето :)
"С полеви изтребител (само) се осъществява и ПИРАТСКИ полет. Всеки изтребител има карго 250. Възможността е с 5 изтребителя примерно да се нападне играч Х и да му бъдат откраднати 1/4 от наличния ресурс на планетата БЕЗ ДА ИМА БИТКА със стационираните на планетата му кораби или налична защита. Битка ще има само и единствено ако защитника има изтребители на планетата си. Тоест ако бъдат изпратени 5 изтребителя, а защитника(ът) има 4 след битката между тях ще откраднат само тези атакуващи изтребители които са оцелели след битката. И нападателя(ят) и защитника(ът) виждат пиратския полет на Преглед. Полета оставя рециклаж и играчите падат със съответните точки от загубените кораби. "
Писането на числителните бройни с цифри е малко ... неугледно, да не говорим за липсата на запетайки.
"Звездата на смъртта е един своеобразен връх във надпреварата за въоръжаване." Смех!
"Развитието на Йоните техники довежда до конструирането на Йонно оръдие." Последно с едно или с две "Н" ще го пишем?

"Но фотонните двигатели били друго нещо. След като били правени неуспешни опити с различни материали и геометрични форми, инжинерите стигнали до заключението, че само кристалите (комбинирани с метал и газ за спояване)биха били едновременно издържливи на високата температура и способни да концентрират светлинните лъчи в подходящата посока. След като са изсечени като пирамиди, кристалите се подреждат в голяма полусфера. След това се монтират на задната страна на кораба, където мотори могат да променят ъгъла на пирамидите спрямо кораба. Задействането на фотонните двигтели е възможно едва на няколко хиляди километра от планета. Ако те се използват на неправилното отстояние, могат да навредят на обитателите на планетата (сериозни наранявания на невъоражено око). Свъхскорост дава възможност да се използват най-тежките и модерни кораби, и всяка империя се нуждае от тях за да може да нанася удари в сърцето на врага с оптимална скорост и сила.

Всяко следващо ниво на това проучване увеличава скороста на всички кораби с 20%"
Хайде, уважаемия екип да спре да пише като първолак и да спре се излага.
Пийс.
Последна промяна от kotio на вт дек 04, 2007 5:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

TheBeast написа:Цитат(TheBeast @ Dec 4 2007, 05:23 PM) Тръгнали сте ми да говорите за правопис..Ха,аматьори!

Примери:
"Аз сЪм НаЙ-ЯкИя ПиЧ нА ВсЕлЕнАтА и НиКоЙ нЕ моЕ дА мЕ СпРе!"-направо ми иде да бера цветя от полянката пред блока от КЕФ!
А това да пишеш в емотиконки или да апваш буквички,направо ме карат сам да се изнасиля...

И те така...
:Dz\/ЭP`@ |_|,Э;p1 /\/\P@|{@ bPы <<<

Целта беше да стане шарения ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

TheBeast написа:QUOTE(TheBeast @ Dec 4 2007, 06:23 PM) Тръгнали сте ми да говорите за правопис..Ха,аматьори!

Примери:

И те така...
хахахаха трябва да си ЯКО прост, че да се самоизнасиваш :lol:
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

:dizzy: А мен ме няма как така сте ме изпуснали :lol: е не е много за хвалене де :c022: а за плачене :(

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
Отговори

Върни се в “Off Topic”