JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 3 2007, 04:09 PM) Не се пали ПИЧ, нека си мислят, че си налял Мтела, то рециклажа е в мен, не съм го върнал на МТЕЛ, "щото съм пустиняк", е кой не вЕрва да ме спайне на 174:15, а беснейте от яд, Мтел и Пиксо ме наливат и администрацията нарочно не ме наказва та да ви дразни, хъ хъ хъ ...дори от време на време Миланоф ми пуска някое транспортче от по 2/3 милки ... , хъ хъ хъ ...шаляляляляля
Знам знам аз ама няма да шЪ си мълчиш пред другите :Р :Р
Pixoo защо се размаза бре момче така хубаво си те рециклирах какво ти стана та се отказа сега на кои ще рециклирам те хорицата почнаха да си кординират битките и не остана за краднене ма да бях онлаин и аз та да го прибера тоя рециклаж ама на живота е несправедлив
Браво още веднъж за битката и за решението което си взел аз не мога още да се отрека от тази игра много ми е трудно ама и моя ред ще доиде и аз ще се нарежа в Мтел Мтел приготви се моито момче да ми посрешнеш танкерите аз сам ги направил много така че прави флота Хаиде приятна игра на всички и не превръщаите темата салата от едно отидохте на друго после на трето кои знае как ли ще завърши тази тема успех на всички
kasapa написа:Цитат(kasapa @ Dec 3 2007, 07:01 PM) Pixoo защо се размаза бре момче така хубаво си те рециклирах какво ти стана та се отказа сега на кои ще рециклирам те хорицата почнаха да си кординират битките и не остана за краднене ма да бях онлаин и аз та да го прибера тоя рециклаж ама на живота е несправедлив
Браво още веднъж за битката и за решението което си взел аз не мога още да се отрека от тази игра много ми е трудно ама и моя ред ще доиде и аз ще се нарежа в Мтел Мтел приготви се моито момче да ми посрешнеш танкерите аз сам ги направил много така че прави флота Хаиде приятна игра на всички и не превръщаите темата салата от едно отидохте на друго после на трето кои знае как ли ще завърши тази тема успех на всички
е това ако го направиш с танкерите вече може да се каже че е наливациq.
M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 2 2007, 09:47 PM) Добре кажете ми тогова неща от сорта "Рециклирам срещу 20%" не са ли наливане особено за тази вселена
Спецялно към kang е въпроса ми ?
Mtel, наливане е , точно и на МААТ това казах, поиска ми 20% за рециклиране, казах му че е смешно и е алчен и може да бъде наказан за това, той каза: "До ся не съм имал проблем, не ми пука 20% взимам и толко"
Да МТЕЛ тук си прав, трябва да накажат всеки системно зимащ 20%, защото може някой да ти се примоли, ти да му откажеш и човека да каже: "Ще ти дам 20-25%" , но това да е единичен случай, стандартно по правилата си пише 10%, може да задържи рециклиращия...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Само за протокола, пиксо е изключил мода, ако играе строи и прави каквото и да е, предлагам, не че някой слуша предложенията, но все пак предлагам солидно наказание, може би до края на рунда...
Сега ако се развие пак и направи втора "финална битка" няма пак да е наливане, нали? Смешна работа ей, един светят постоянно оранжево, защото са си погледнали акаунта от второ АЙ-Пи,мой съотборник беше наказан за ситтинг, при положение, че акаунта е на брат му, който си го е гледал от тях понякога, на други им се разминава, ама то нормално...готино е така, няма проблеми. Пиксо, айде ВТОРАТА ти финална битка да е с моята ЕДИНСТВЕНА, защото наистина се изморих да гледам как се толерират някои хора, а други се гърчат нормално и човешки...
Последна промяна от kang на ср дек 05, 2007 3:28 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
kang написа:Цитат(kang @ Dec 5 2007, 04:27 PM) Само за протокола, пиксо е изключил мода, ако играе строи и прави каквото и да е, предлагам, не че някой слуша предложенията, но все пак предлагам солидно наказание, може би до края на рунда...
Сега ако се развие пак и направи втора "финална битка" няма пак да е наливане, нали? Смешна работа ей, един светят постоянно оранжево, защото са си погледнали акаунта от второ АЙ-Пи,мой съотборник беше наказан за ситтинг, при положение, че акаунта е на брат му, който си го е гледал от тях понякога, на други им се разминава, ама то нормално...готино е така, няма проблеми. Пиксо, айде ВТОРАТА ти финална битка да е с моята ЕДИНСТВЕНА, защото наистина се изморих да гледам как се толерират някои хора, а други се гърчат нормално и човешки...
ще си замълча просто !
Последна промяна от Pixoo на ср дек 05, 2007 3:47 pm, променено общо 1 път.
Може ли да изразя мнение?
Битката си е клане,дали е наливане или не,МИ НЕ Е,наливане ли беше когато аз играех и се пръснаха в мен съюзниците ми?!Не отказаха се момчетата(джиндж и баракуда) и напраихме битки и се изтриха...пЪк как сме ги направили,слабо Ви интересува!
Тук да не ви е женският пазар,я се посрамете малко...караници и простотии за едното 12 мил?Ми тоя рес за 2 дена го събирам от мини и (и)-та вместо да спамите,можеше да го наваксате,Димо не ти ли омръзна 5 стр да пишеш,че некой се е налял?Мисля етиката ти и уЖ високото самочувствие,с което подхождаш ... не ти пра'ат чест да говориш толкоз много...изказал си мнение и точка
Варкулака,миии нямал съм мн взимане даване,ама да поуспокои езика малко...да понамали грешките(правописни...граматични...)щото дразнят и най-вече да не обижда без граници...
М_тел...няма какво да коментирам,няма смисъл от заяждане пич...просто ги оставяш и все едно ги няма,не се пали за нек'ва игра... И всички останали цикло-френици дето писаха горе...просто момчета играйте for fun и ич не се впечатлявайте,наливания ще има и винаги ще има...
Това е НЕИГРАЕЩИЯ пиксо, който е извън мод или се развива сега отново или е имал и тези кръстове, когато се е занулил в МТЕЛ... ОЩЕ ЛИ ТРЯБВА, ЗА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ПИКСО, докрая на рунда ПОНЕ!!!
Разменихме току що и това:
Аз:
Не играеш вече гледам, а за
кой да наливаш строиш
кръстовете или си ги имаш от
преди?
Pixo
2007-10-12 15:43:33 Докладвай
imam si gi ot predi
Пак аз:
Мхм, ок, сега вече наистина
ще пиша и на хера и на
обратна връзка и на всеки
който може да те накаже до
края на рунда за наливане...
Просто не е реално какви
сте пичове повечето...
Е, хора, ако това не е достатъчно, незнам...вижте как за някои наказания НЯМА!
Последна промяна от kang на пон дек 10, 2007 2:09 pm, променено общо 1 път.