[Vampirea]TapTu vs [Hellwings]Tosama
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
В 1, в 2, 5, в 10, 30, когато си поискам тогава, ако не виждаш в съвсем различни часове са битките, ама аз съм тертер, миньор, да съм казал че съм флотаджия тоя рунд, та аз нямам флота бре, тапту е с 2 пъти по голяма флота и пак си го изнасям на порцийки, ама излишно е да говорим сега, системата я задействахме, скоро ще има развитие, успех 
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 04, 2007 12:45 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Джак .... Аз па ша си ти викам както ми скимне
А и аз не си падам по ... Предпочитам .. по-мистериозни дами
Иначе не знаеш колко си прав. Ще има развитие
Иначе не знаеш колко си прав. Ще има развитие
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Нямам време да съм топаджия, с ресурса който имам сега, мога да стана, ама ще е временно. За да си топаджия, желателно е да си на 12 годинки, да си 23 килограма, като чуеш Левски да се сещаш за футболният отбор, родителите ти да са толкова заети в работата за да не забелязват, че детето им не закусва за да има пари за нанокредити, вместо да си пишеш домашните да си записваш на кариран лист кога някой става (и), 50% от точките ти да са вложени в спай левел, телефона ти да е вързан за акумолатор и високоговрител, желателно е и към петромаксова лампа, та когато някой те нападне в 4 сутринта да го чуеш и да станеш и те така те. Мен ме остави, не изглеждам като топаджия, здрав съм на бик, знам кой е Левски, имам 12 левел спай на 85к, спя като пън когато и в колкото си поискам часа, стига да нямам лекций и проекти за правене и те така те, нищъ да съм топаджия, оставям го на децата без родителски грижи ...
Къци ,не съм на 12 години.Спри да го повтаряш ,че само се излагаш.Е няма накъде ,но все пак. Просто ти казвам.Нито на мен си интересен,нито на някой друг.Време е да го осъзнаеш.JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 4 2007, 03:10 PM) Нямам време да съм топаджия, с ресурса който имам сега, мога да стана, ама ще е временно. За да си топаджия, желателно е да си на 12 годинки, да си 23 килограма, като чуеш Левски да се сещаш за футболният отбор, родителите ти да са толкова заети в работата за да не забелязват, че детето им не закусва за да има пари за нанокредити, вместо да си пишеш домашните да си записваш на кариран лист кога някой става (и), 50% от точките ти да са вложени в спай левел, телефона ти да е вързан за акумолатор и високоговрител, желателно е и към петромаксова лампа, та когато някой те нападне в 4 сутринта да го чуеш и да станеш и те така те. Мен ме остави, не изглеждам като топаджия, здрав съм на бик, знам кой е Левски, имам 12 левел спай на 85к, спя като пън когато и в колкото си поискам часа, стига да нямам лекций и проекти за правене и те така те, нищъ да съм топаджия, оставям го на децата без родителски грижи ...
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Къде пък ти се съзря в това което съм написъл, имаш се за топаджия ли? Аз просто казах кое е най-доброто да си топаджия и ти явно видя писаното за акумолатора и петромаксовата лампа и си помисли, че говоря за теб, недей така де, сам се обиждаш, седи мирен да те не връзвам ...
А иначе лафа с Къцито е демоде, пусках го в 2 клас някъде, от тогава би трябвало да има еволюция, шшшшшт, не говори повече, може някой да те помисли за глупав ...
А иначе лафа с Къцито е демоде, пусках го в 2 клас някъде, от тогава би трябвало да има еволюция, шшшшшт, не говори повече, може някой да те помисли за глупав ...
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 04, 2007 2:28 pm, променено общо 1 път.
Преди няколко дена в една тема написах ,че ти пишеш насякъде -без значение дали е нужно или не еJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 4 2007, 03:25 PM) Къде пък ти се съзря в това което съм написъл, имаш се за топаджия ли? Аз просто казах кое е най-доброто да си топаджия и ти явно видя писаното за акумолатора и петромаксовата лампа и си помисли, че говоря за теб, недей така де, сам се обиждаш, седи мирен да те не връзвам ...
Нямам се за топаджия ,дори се нямам за играч.Но очевидно е ,че някои други се имат за такива.
Едва дали е демоде. Не си оригинален ,осъзнай го
Последна промяна от paranoia на вт дек 04, 2007 2:29 pm, променено общо 1 път.
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Е като съм ти дал остроумен отговор защо казваш, че не съм оригинален, иначе яко звучи "форумното внуче", бухахахаха, понякога се чудя как ги измислям. Ок айде ше ти разкрия една тайна, от много време играя играта, от вторият и рунд и взе да ми доскучава, бях направил пауза от 6 месеца, сега намерих начин да се забавлявам и да има интрига, еб..вам се с всички които не ме познават за да ми е по интересна играта, винаги като се регна в играта след 6/7 часа пауза имам по 300 спая и 40/50 военни доклада, хората ме мразят, а не ме познават, аз съм готин бре, питай тея който са ме виждали и ме познават, просто много ми се връзвате, но трябва да ми благодарите, правя ви играта интересна, тва да ми летите по 3к на планетата, значи съм ви всял спортна злоба. Наскоро всеки говори как играта била скучна защото нямало спортна злоба, ами с малко еб..ки от моя страна и малко връзване от ваша, на много хора играта им е интересна. То знаеш ли колко народ са ме игнорирали и се надяват Роялчето и компания да ме бутне, щото така или иначе никой няма да ми уцели сейвъна. А аз зная, че това ше стане рано или късно, няма как, не съм господ. Ама ако искаш бъди умен и ме разбери, нарочно се заяждам, а тея които се връзват, ами тях няма да ги обиждам като кажа, че са глупави, просто хората обичат играта и прегарят в нея, евала и ние сме били така в началото. Надявам се си ме разбрал. 
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Абе ше се разберем и с тебе най-накрая, хъ хъ хъ. То днеска те познах по аватара ... Ама в играта ше ти скъсаме ду...
Айде аз отивам да блъскам в залата, та да компенсирам това че съм глупав с мускули
Айде аз отивам да блъскам в залата, та да компенсирам това че съм глупав с мускули
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 04, 2007 3:16 pm, променено общо 1 път.