Бъг

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Kfo

Мнение от Kfo »

Има някакав бъг в вселените!!! Немога да си влеза в ацц като влеза ми дава бели страници с ероглифи и немога да разбера нищо моля да се вземат незабавни мерки..... :dizzy:
Последна промяна от Kfo на вт дек 04, 2007 10:53 am, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Kfo написа:Цитат(Kfo @ Dec 4 2007, 11:44 AM) Има някакав бъг в вселените!!! Немога да си влеза в ацц като влеза ми дава бели страници с ероглифи и немога да разбера нищо моля да се вземат незабавни мерки..... :dizzy:

Във вселена спийд има некав бъг всичко се е сабрало ан куп поне така мога да го опиша аз всичко е разпръснато голям безпорядък
Kfo

Мнение от Kfo »

ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Dec 4 2007, 12:17 PM) Във вселена спийд има некав бъг всичко се е сабрало ан куп поне така мога да го опиша аз всичко е разпръснато голям безпорядък

Във 3-та е почти сащото но тама е бяла страницата!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Неее бъг няма... Завалили дъжд или сняг, всичо в София се скапва. Няма значение дали ползваш кабелен интернет, дали кабелите са по дърветата или са оптични положени под земята. Просто всичко се скапва. В случая неможе да ви зареди стиловете и затова или всичко е бяло, или просто нищо не е на мястото си.

Аз цяла сутрин псувам 2та си интернет провайдъра, през 5 минути пускам бекъп линията, която в случая е толкова бекъп, че искам да изтрепя всички шефове и работници, който работят в тая сфера. Наетата линия не е решение, всичко се прецаква !

Мамка му !
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

А колко хубаво изглежда без картинки...като обикновенна страница. Чак шефа си мисли че работя...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

freeico написа:QUOTE(freeico @ Dec 4 2007, 12:30 PM) А колко хубаво изглежда без картинки...като обикновенна страница. Чак шефа си мисли че работя...

фрееко бря пак изби рибата с тва изказване
хъхъх :lol:

сериозно паднах си от смях :dizzy:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”