[Vampirea]TapTu vs [Hellwings]Tosama

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

zxz_new
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 18, 2006 8:11 am
Контакти:

Мнение от zxz_new »

Историята е малко постна :)
дремех си аз пред ПЦ-то смешко ме помоли да спайна жертвата, но за него идваше силен и доклада стигна до Тарти :) настроихме танкерите и реците и зачакахме :) Със задружни усилия дигнахме повечето рец без половината газчица :) ама Смешния лети и за нея де ...

та Битка Бекъп

ЕДИТ: газта изчезна безследно :)

ПП: ако може някой модер да оправи името на жертвата - това е името на планетата му, а ника на играча е Tosama :)
Последна промяна от zxz_new на вт дек 04, 2007 12:39 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Я касата ми можела и да бие, браво, много добра битка, браво ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Мн добра битка браво ,незнам как го си го издебнал само аз доста време стоях там и неможах да го хвана.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Хубава битка наистина с хубави флоти само не ми допаднаха картинките на корабите :c022:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 4 2007, 01:36 AM) Я касата ми можела и да бие, браво, много добра битка, браво ...
На теб май всички са ти каси, събуди се :D
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Maat написа:Цитат(Maat @ Dec 4 2007, 01:28 PM) На теб май всички са ти каси, събуди се :D
То всички сме му каси, ама накрая се събужда - и хоп, краката му отвити и изстинали :) Така да се каже се ибаа с бай Брадър в момента :)

На съотборника - браво и скоро ще се върна и аз да поиграя ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Maat написа:Цитат(Maat @ Dec 4 2007, 09:28 AM) На теб май всички са ти каси, събуди се :D

ВЕрно, че съм атеист, ама бива ли такова нещо всички богове и ангели наведнъж да скачате, седите си у дома горе да ви не резна крилцата. Когато фактите говорят и богинята на плодородието мълчи:

цък
цък
цък
цък
цък

Абе по едно време летях и по 1 кръст като направи, ич да не е, много е гадно да имаш голяма флота, а някой да те пощипва по-малко, по-малко, мноо съм гаден, не ме харесва човека, затова постоянно спайва съотборниците, а мен ме е игнорирал, не мога да се заяждам с него, язък, а е приятен човек, а може би си мисли, че я вземам насериозно тая игра.
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 04, 2007 11:57 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хмммм .. Джаки, набиваш ми се в очите :)
Иначе браво на Тарти, добра игра показва досега, а и голям флот вади ... Еее, напомня ми ония времена, кога бях млад и правех 80% флот, без скорости, ама той поне скорости има :) (и скорости имах тогава, ама все бавно летях .... 10 мин в с-ма ...)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Добър флот вади момчето, ама го не пази много, по 25/30 минути го заминава, яд ме е, че Мтел още се тута и не е кацнал до него да го изнесем преди някой да ни го е взел, аз тоя рунд за първи път ше си миньорствам, ше бутам, ше си ме бутат и те така те ...

Ван само мистериа може да ми вика Джаки, не разбра ли, не се бутай и ти .., не си падам ..
Последна промяна от JackDaniels на вт дек 04, 2007 12:11 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Хич не я взимаш насериозно...атаки в 5 сутринта... :lol: Разбрахме, че си най-великия, най-непобедимия, най-великолепния...няма нужда да го показваш повече... :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”