Жалко наиситна, че старите играчи си "изиграха" времето и вече нищо не може да ги върне. Бих искал пак да гледам 9 месеца бой до дупка
Мислите на едно флиитърче
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мистерия, права си. Или едното или другото. Няма как да има мини и да се лети. Щом летиш, значи я намериш, я не намериш някой. Иначе спортната злоба ще я има, докато ги има войните. Той Румпи знае много добре
Жалко наиситна, че старите играчи си "изиграха" времето и вече нищо не може да ги върне. Бих искал пак да гледам 9 месеца бой до дупка
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
За мен най-прав е мтел... няма я неизвестността, когато ми беше интересно да разбера какво ще стане ако ме удари някой с равна на моята флота - го правех.А сега като знам, че няма да си обера рециклажа, ще си вдигна корабите и ще вземе гевреците.Няма го времето когато не ми пукаше дали съм на 1380то място и едвам ще вдигна 1к токи за 5 дни.Сега е дрого време, и когато си си изиграл играта до максимум, просто идва момент, в който няма да се върнеш.Така е с повечето хора, така е... за жалост - няма ги...
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Това е проблема няма хораааа и няма да ги има със всеки рунд ще намляват. За какво да играеш на флота ??????niki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 3 2007, 05:06 PM) а някой замислили се че хората ги няма,хоратаааааааааааа.едно време имаше един ссср-ц до мен,забравих му името ,2 рунд на 2(сефтето) с тоя дет се вика от злоба летяхме.а сега кво копан,и та копан,скорости,рецове,спай и след 3 месец флота.скука.
Че те повечето заспиват във мод на всяко ходене до тоалетната набива мод да не би някой да го думне за 10/15 минути.
Всички вдигат скорости ок ами как се мъкне сериозна флота със тези скорости ако трябва да севиш 5к унита за по 8 часа на ден минимум ще заработваш само за газта. Променете правилата и всичко ще се оправи. Ако има минимум от 8 часа офлайн плътни,и можеш да пускаш мод от телефона за 48 часа минимум да видим как ще се игре но няма да стане. При тези правила няма игра или няма истинска игра.
Боец и топа е нещо несъвместимо, но не и невъзможно ... Боец не е човек който рециклира хора на долна граница на коефициента... Боец е някой като бат Димо (Диморесе) чупи ти главата и не е важно дали целия рециклаж е взетmisterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 3 2007, 09:50 PM) Проблема е, че който и да е летял боец, винаги след това му се приисква да покаже повече - да е в Топ-а. Естествено, иска се копанИе, грабенИе и пак копанИе... Скука!... Накрая отегчението идва до смърт!
Е не може! Или си боец, или си копач!![]()
По средата не става.
Боли ма .... че някой бил 2 милиона точки като по цял ден седи и гледа някой да не му свие И-тата ... предпочитам да съм 10-20-30к и да гоня комшиите до дупка
Абе то си е полезно от време на време да имаш приятел наблизко дет е в големия топ(визирам любимата ми комшийка MimoZZa). Колко пъти е летяла да събира боклуци от талажените ми полеваци...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Айде тия ги разправяй на баба ми... Няма да си вземе рециклажа?! `Щото утре ще си го изкопа от минитие...Aнyбиc написа:Цитат(Aнyбиc @ Dec 4 2007, 09:35 AM) Боец и топа е нещо несъвместимо, но не и невъзможно ... Боец не е човек който рециклира хора на долна граница на коефициента... Боец е някой като бат Димо (Диморесе) чупи ти главата и не е важно дали целия рециклаж е взетТо тук едно 95% изобщо не знаят какво е боец тръгнали да коментират ... Топаджии мопаджии важното е да има бой и забавление ... Това го има най вече в големите съюзи и големите войни ...
Боли ма .... че някой бил 2 милиона точки като по цял ден седи и гледа някой да не му свие И-тата ... предпочитам да съм 10-20-30к и да гоня комшиите до дупка![]()
Аз говоря за боец, който не признава меню сгради, освен корабостроителницата и складовете.
EDITче: А да много важна сграда, забравих! Търговския център - за смяна на кристалчето с металче
EDITче №2: Zap-чо, аз не говоря със сарказъм, а от опит! Хич не ми пука, на конкретния Диморесе колко му е голяма... какъв му е... и колко е велик!
За съжаление, вече хора с такава бойна тактика се броят на пръсти, а да не казвам, че ги и няма. А играта, както казват, от Булфлийт си стана Булшийт!
Последна промяна от misterya на вт дек 04, 2007 10:37 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Мдаааа Диморесе е най-голямата кирка във вселената...8к метал на час от 4 планети... той е велик експлоататор на робски труд в мините
ПП:Ако мнението на мистерия е било саркастично се извинявам
ПП:Ако мнението на мистерия е било саркастично се извинявам
Последна промяна от Zap на вт дек 04, 2007 10:24 pm, променено общо 1 път.
Into the darkness I command my soul
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Мистерия, права си. Но такъв акаунт се постига изключително трудно. Още повече не трябва да има никакви алианси и НАП-ве в топа. Но пък от това следва всички с/у един. Или трябва да е човек, който владее играта пИрфкетно и има възможност да играе 20 часа на ден, като през останалите мод, или .... няма друг начин. Не мисля, че ще има толкова добре стабилен психически играч.
[color=red]
Вуди, датчанино
, каква я подхвана, какви ги наговориха.
Иначе искам да те поздравя за летящия старт който направихте с дисастър. С малко шпай подкрепа икъртихте вселената.
А замислял ли се колко хора отказваш, когато в началото на рунда трепеш наред? И не само ти, много сме такива. Сами си изяждаме теоритично по-големите доходи от повече развити ацц-та от да я наречем злнатна среда. Е какво правим
?
/офф Аре стига сте ме вели като байряг, че ми докарвате кисилини
Иначе искам да те поздравя за летящия старт който направихте с дисастър. С малко шпай подкрепа икъртихте вселената.
А замислял ли се колко хора отказваш, когато в началото на рунда трепеш наред? И не само ти, много сме такива. Сами си изяждаме теоритично по-големите доходи от повече развити ацц-та от да я наречем злнатна среда. Е какво правим
/офф Аре стига сте ме вели като байряг, че ми докарвате кисилини