Мислите на едно флиитърче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

както и да е.ако реша да се регна,обикновенно е в 2 ра и играя с ники год,така че няма да остане скрито.но тайно се надявам екипа да предложи нещо ново и свежо,както бе с расите(мале що рев ревах на хера да ме върне нокс,че без да ща се набутах тертет :) ).а и коруин,акаунта както обещах ще завърши 1,може да не е в топа,но няма да е занулен.
Последна промяна от niki_god на пон дек 03, 2007 6:48 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе махни тая втора боза бре, регвай се в спийда, за седмица ше си 40к, всички са там, дори и тея които се крият са там, мръсници а се бяха отказали, шшшшшт
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 3 2007, 07:49 PM) Абе махни тая втора боза бре, регвай се в спийда, за седмица ше си 40к, всички са там, дори и тея които се крият са там, мръсници а се бяха отказали, шшшшшт
Прав е ;) не им издавай всички тайни :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 3 2007, 07:49 PM) Абе махни тая втора боза бре, регвай се в спийда, за седмица ше си 40к, всички са там, дори и тея които се крият са там, мръсници а се бяха отказали, шшшшшт
поканен бях,не саках.хайде да не спамим темата.и мадафака е прав,май време няма,огънчето колкото и малко да е,е живо :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Абе какво сте направили с темата ми бе!? :lol:

Аз просто си се чудих,защо няма толкова хора,който да обичат да летят из вселената,а повечето копаят....а вие на какво го обърнахте,пфууу :dizzy:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе "пустиняци", кво очакваш, дай им тема и глей как ше я освинят. Извинявам се от тяхно име. Бухахахха, ма съм нагъл ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Voddy, няма я идеята ;)

На мен пък ми се лети срещу Адвенчърите, наскоро слушах един разговор между Неро и Юда....такава носталгия ме обхвана.....добре, че имаше с какво да я потуша :)
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Скорпии...много си прав бате,няма я спортна злоба,няма я идеята и играчите играят вече без никакъв хъс :(
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Айде бе на мен взе да ми става интересно толкова хора да ме гонят :)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Проблема е, че който и да е летял боец, винаги след това му се приисква да покаже повече - да е в Топ-а. Естествено, иска се копанИе, грабенИе и пак копанИе... Скука!... Накрая отегчението идва до смърт!
Е не може! Или си боец, или си копач! :)
По средата не става.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”