Е постарах се да направя и аз една биткаInSaNe__ShAdY написа:Цитат(InSaNe__ShAdY @ Dec 1 2007, 12:38 PM) браво илиевдобра битка аз като видях тия 1040 полеви литнах веднага ама се върна и останалата му флота и аз се дръпнах!Бтв ако не бях върнал танкерите нямаше да видиш 1 капка от рециклажа супер голям късмет извади
![]()
warez.ru ^Iliev^ VS NoMoreResp iona_iona
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
- Контакти:
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Контакти:
Карай здраве да еMightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Dec 1 2007, 01:20 PM) Дам битката си е зрелище съжелявам че не можах да помогна повече с реца ама от както хулиганите разбиха банкомата и даначните го опаковаха в синята одежда няма какво да рецкам там
Последна промяна от ^Iliev^ на съб дек 01, 2007 4:30 pm, променено общо 1 път.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
хехе случват се и такива работи !!!
и ПОДЯВОЛИТЕ БЕ пак ли не сте събрали тоя рец- ще видя ли една битка в която по случайност ще сте събрали реца???
ПП:браво илиев евалата важното че противника е по смазан пожелавам ти бързо възтановяване
ПП2: аз малко не прочетох всички работи покрай битакта ама пак се дразня че сте оставили рециклаж
и ПОДЯВОЛИТЕ БЕ пак ли не сте събрали тоя рец- ще видя ли една битка в която по случайност ще сте събрали реца???
ПП:браво илиев евалата важното че противника е по смазан пожелавам ти бързо възтановяване
ПП2: аз малко не прочетох всички работи покрай битакта ама пак се дразня че сте оставили рециклаж
Последна промяна от duinox на нед дек 02, 2007 6:10 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
- ^Iliev^
- Редник (Private)
- Контакти:
duinox написа:Цитат(duinox @ Dec 2 2007, 03:07 PM) хехе случват се и такива работи !!!
ПП:браво илиев евалата важното че противника е по смазан пожелавам ти бързо възтановяване![]()
ПП2: аз малко не прочетох всички работи покрай битакта ама пак се дразня че сте оставили рециклаж![]()
Противника не е смазан повече той си е премазан
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
я комшията правел зрелищни битки,браво.как ли щяхме да делим ловните полета с него?.и браво warez.ru,че най после се появиха на хоризонта,доста време липсваха по бойните полета на 2 ра.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
ALDAN
прав сиniki_god написа:Цитат(niki_god @ Dec 3 2007, 04:53 PM) и браво warez.ru,че най после се появиха на хоризонта,доста време липсваха по бойните полета на 2 ра.
браво на нападателя
Последна промяна от ALDAN на пон дек 03, 2007 4:04 pm, променено общо 1 път.