Мислите на едно флиитърче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

voddy_88 написа:QUOTE(voddy_88 @ Dec 3 2007, 02:53 PM) Верно никой не ме е карал да се изкачвам в класацията,ама мисля,че и хората на по-малко точки не се бият....Може и да греша,ама ми се струва,че и там е застой и никой с никой не се бие :)
Аз като си бях там си ми беше много хубаво - през ден два давахме хубави битки в трибуната от мен и DiSaS7eR a.k.a kurec :) ,поне за точките ни мисля,че бяха хубави. :)
Ама айде - може и да не си слагат битките хората,ама то и рециклажи няма - 20ч на ден съм пред ПС,с 5 планети на различни места,а виждам рецклажи над 2 милиона сигурно веднъж на седмица....тва нормално ли е ?
Е ела да играеш в спийда и ще виждаш рециклажи над 2м всеки ден ;)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

M_tel написа:Цитат(M_tel @ Dec 3 2007, 01:03 PM) Е ела да играеш в спийда и ще виждаш рециклажи над 2м всеки ден ;)
Над 10м всеки ден, тея 2 милиона ги има всеки час ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хммм, а не мислиш ли, че повечето вече не са новобранци ? Поне 90% от играчите са играли поне половин рунд. Знаят как да се пазят и рядко правят грешки. Но са ги правили и преди (повечето), а аз съм на принципа, че един път някой сгреши ли, ще сгреши пак, само трябва да нацелиш момента :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Еее въпреки всичко майсторлъка не се свежда до единия сейв ми се струва.. ;) Както и да е. Късмет в откриването на причината защо ви е скучно или не ви се играе :crazy_pilot:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе играта съвсем замря,вече и мултита няма :lol:
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Хората, които имат много време и го пилеят по играта се борят за класация. Класация се стига с мини и крадене на рециклажи и "и"-та. => Те правят точно това.
Ако се стигаше по друг начин - например с битки - тези хора щяха да правят битки а не мини.
В 1ва се направи опит за такава промяна, но като всека 1ва промяна играчите успяха да намерят недомислени моменти и накрая за мен поне резултата беше скучен рунд. Може би следващия ще се доизпипат нещата и търсения ефект ще е на лице.
В спееда за сега ми е най - интересно: Всички имат кажи речи равни мини, така че това отпада. Остават само "и" -тата. те предполагам са бая тлъсти, но надявам се не много - до сега не съм търсил никакви. Освен това реца е 50%. Ако искаш не лети ;) ААаа и още нещо - играчите са малко и админа се злобен :Д

Общо взето остава само да махнат онова екранче с "полета за рециклиране" и всичко ще е на 6 ;)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добра тема се заформила :) За мен винаги в топа е било скучно и така ще си бъде , всеки на всеки е приятел и всеки казва кой да не се бие ... скучна работа :crazy_pilot: Едни неаткивни , едни рециклажи , едни грабежи когато някой спи повечко или пие без мод :P Бъговете винаги си ги има и си се ползват , сървъра пада и в 5 сутринта търсиш админ понеже трябва да лягаш че в 7 ти излиза неаткивен .. :) Сега с пиратските е интересно повече но с това известие не :dizzy: Владо поне се бори да има битки в топа но едва ли , подкрепям го все пак и аз необичам да скучая :girl_witch:
А това за 20те часа онлайн незнам от къде го извадихте , аз съм си спал поне по 5-6часа и поне по 2 кафета на ден :P
Мина 30то винаги си важи
Последна промяна от Kisi на пон дек 03, 2007 2:21 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 3 2007, 04:05 PM) Над 10м всеки ден, тея 2 милиона ги има всеки час ...
Въпроса не опира до това колко са големи рециклажите,а до това,че въобще ги няма - демек,няма битки.А едно време не беше така - все имаше на кой да рецнеш флотата или поне част от нея :)
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ами хората еволюират, първоначално им е приятно да играят по 17/18 часа на ден, което като го кажеш на нормален човек би те пратил в психиатрия, първоначално не им пука за рециклажа, а само правят мазало, но постепенно идва добрата стара мозъчна еволюция, хората започват да играят по 4/5 часа на ден, защото работят, учат или се "женкареят", започват да стават сметкаджий и не искат да си трошат флотата за някакъв си 25% рециклаж, говоря специално за най-умрялата вселена(втора), "та те така те", ама на практика темата си казва, "Кажи ми мамо що ме сърби, почешай ме тате". "Та те така те" ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Джак, ще ме извиняваш,ама на някой им е по-интересно да играят на място,където има ВСЕ ПАК повече активни играчи.Както след всеки един рестарт играчите са активни,затова в СПИИД има доста хора и битки в момента.Ще видим след 1 месец дали ще е пак толкова интересно,като останат 200 активни ( в най-добрия случай). :a055:
Отговори

Върни се в “Off Topic”