Виж сега, както аз мога да давам % да ми приберат рециклаж, така мога и да взимам.Да не мислиш, че в битката, която направихме с призрака срещу зариян не ни взеха % за прибирането.varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 2 2007, 11:47 PM) рояле
Ето така се разговаря с човек,свесно.Може и да се разереме,когато не злобееме,аз се опитвам да ти обясна,че M_tel не се е наливал от тая битка,и мога да се закална в наи милото си,а именно семеиството си,погледни от тая страна и наи накрая да въведеме някакво правило което да не наказва праведната страна.
Колкото,до твоите прибирания на процентови рециклажи знаеш мнението ми,не може поне на хора с които се познаваш и които са те уважавали и са давали часове от времето си зарад теб,дане ги уважаваш и да не им връщаш целия рец,в нашия саюз тук сега е така,само ако дадения човек които помага с реци е трудност с газта се разбираме да му оставим примерно 200к газ от взет рец които е 10 милки или повече,докато ти уважение към мене нямаше,и винаги гледаше да измъкнеш по някое рецче когато те молех за помощ.Естествено аз си направих съпоставка и се оказа,че за мене ти не си свестен човек,промени това в себе си и играи играта и заради приятели а не заради рец и тогава аз като свестен човек ще благоволя да ти простя и отново бих те приел като вече по зрял човек.
Естествено не мога да очаквам от теб чудеса,но това си знаеш ти,дали ше се промениш или не.
Моля да не пишеш повече по темата,защото вече ти прочетох мнението,раздразни ме много защото това не е истината
колкото за твоите тлъсти и/та аз такова нещо не гоня и даже може да помолиш администрациата да ти даде един мои доклад на едно единствено И за да разбереш че още не съм летял по и/та.Моята практика я знаеш НАМЕРИ,СПАИНИ,СТРОШИ или кръта,чиста и рециклирам но рециклирам вече не е в моите способности
Да, при теб може да го няма това с и-тата и рециклирането, при мен го има и се сещаш защо.
Ами истината ... истината няма как да се докаже каква е, ама както каза брат ти преди малко - живото е несправедлив.