Pixo vs M_tel

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Диморезе писна ми да ти чета глупостите на теб, ако ще се заяждаш го прави като мъж а не като ....тийттт. Не ти отива на годинките най малкото, на къв се правиш, на кьорав или на интересен, каза ти се че атаката е пусната и Пиксо е влязъл в мод, кво Мтел трябваше да избяга когато го атакува играч с два пъти по малко флота ли, ей писна ми от такива шматки, дето си седят у лево и постоянно си пишат съмненията, аз кво да кажа, е па то всеки ден правилата се нарушават и много добре зная кой нарушава, ама кво има ли смисъл да ревна като някаква шматка както ти го правиш, може ли ти да си 78 набор бе, тц, тц,тц. Играта има толкова нарушения които не могат да се наказват, а има и толкова които могат да се наказват, като например чупенето на сателити от съотборник с цел качване на бойни точки, ама кво сега да се покажа същата шматка като тебе и да ревна тук ли, а млъкни малко бе, точно пък ти ше ми кажеш че ако ти пусна на атака 700 кръста и ти имаш 500 бойни, ше дигнели ли бе, ей хвани та си млъкни най накрая, че не дразниш със заядниците а с дребнавоста си, не се обиждай от всичко тва, ами направи нещо по въпроса да си малко повече момченце отколкото момиченце ...

Извинявам се ако имам правописни грешки, на градусче съм, бях на маса, Маат любимо дете мое, седи си у памперса ;)
Последна промяна от JackDaniels на нед дек 02, 2007 10:05 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джак, с цялото ми уважение, но въпроса не опира до там дали някой ще пусне 700 кръста на 500 бойни. Въпроса е, че не е бил целия флот. Още повече, че се показва публично битката. Щом Пиксо иска да се отказва, да литне по някой, който е на неговите точки, с подобен на неговия флот или по някой защитник. Така ще си направи кефа и ще се размаже както трябва. Реца, който го хване. Аз лично не бих налял враг никога, макар, да съм се блъскал с 200 в Геро. Ама уговорката си беше уговорка. Той получи 40% от реца, 20%, този, който рециклира и аз се изтрих с останалия ресурс. А битката беше 10 рундово равенство. Флотите ни бяха почти равни.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Dec 2 2007, 09:11 PM) Джак, с цялото ми уважение, но въпроса не опира до там дали някой ще пусне 700 кръста на 500 бойни. Въпроса е, че не е бил целия флот. Още повече, че се показва публично битката. Щом Пиксо иска да се отказва, да литне по някой, който е на неговите точки, с подобен на неговия флот или по някой защитник. Така ще си направи кефа и ще се размаже както трябва. Реца, който го хване. Аз лично не бих налял враг никога, макар, да съм се блъскал с 200 в Геро. Ама уговорката си беше уговорка. Той получи 40% от реца, 20%, този, който рециклира и аз се изтрих с останалия ресурс. А битката беше 10 рундово равенство. Флотите ни бяха почти равни.

Ван и с моето уважение ако литне с 500 кръста по някой с 500 кръста и тоя някой си ти, ти ше дигнеш ;)

Относно рециклажа, рециклирах аз, целия рециклаж е в Мтел, не съм взел и 1к, реците вървяха на няколко секунди след атаката, защото се опасявахме че Пиксо може да е уговорил някой за реца, така че не бяхме сигурни дали Мтел няма да остане назад с 100 бойни след битката, така че като ми говорите за наливане, показвате колко сте дребнави ..., летете, на Мтел координата му го знаете, ако сте мераклий, знаете какво правят мъжете ...

Относно наливането и финалните битки, като си решил да се отказваш, отиваш на флоти и пускаш атака към някого който няма да избяга, аз като играч който винаги се делва накрая и никога не е зануляван, съм правил доста зрелищни битки които дори няма във форума, да налял съм няколко пъти първите, ама нито съм ги предупреждавал, нито съм ги уговарял за реци, а е имало случай в който от 100-но място атакувам 1 и 2 със шанс да им бутна планетите съответно 9 и 12%, нямах късмет, налях ги жестоко, ама хората рискуваха и спечелиха, така и Мтел рускува, можеше пиксо да си е уговорил рецки и Мтел сега да се чудеше от де ресурс за бойни, ако ви се прави на детективи, мога да ви помогна, знам доста далаверки по топа, не докладвам, защото са недоказуеми, ама като ви гледам как нищите Мтел, който просто не избяга като страхливец от битката, може пък и да разкриете, някой Ъотъргейт ..
Последна промяна от JackDaniels на нед дек 02, 2007 10:21 pm, променено общо 1 път.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 2 2007, 10:35 PM) защо казващ че е наливане тогава,след като не може да се разбере,хиляда пъти ти се каза,че никои не е знаел за атака,че никои не се е уговарял,единствено изключително бързата реакциа на M_tel да го закове е помогнала в случая и това не е наливане,не може просто еи така да накажеш човека,няма ли да се сметне и това за загуба от негова страна
Колкото до варварина,мисля че ти е пределно ясно как стоят нещата,колкото до тебе сички те знаеме,колко нечист си и колко измами правиш.

Дори ще кажа на каос твоита цака да удряш хората,което го правеше реално пред мен,с атаките си които удряха и никои не можеше да им се измъкне,дори да е на сеив когато му се връщаше флотата ти го удряше независимо колко часа преди времето на играта си пратил атаката,и независимо как и какво,влезе ли човека ти го удряш.

Аз никога не съм бил мулти,сиитър или нещо от твоите способности,винаги съм играл чесно едиснствено съм наказван за лошо държание по форумите,мисля че това доказва кои е правия и кривия,кажи на всички хора колко пъти си бъгвал какво си правил,вече дори броиката си изпуснал,и въпреки това пак ти позволиха да играеш,а дори не знаеха дали е истина,и сега след всичко това отново имаш очи да пледираш ти тоя които е наи мръсния в тая игра да ми обяснява кое как е.Ти наи малко имаш правото да обясняваш и мисля всички тук администратори,модератори и др. знаеме,че твоито мнение няма никакъв интерес,човек които се радва че печели нечесно и все,никои не го наказва,винаги продължаваш с същите си номера,независимо кои рунд е и как продължаваш си по същия начин

Смятам за несправедливо това,че ти махнаха наказанието и смятам за несправедливо срещо всички в тая игра,ти да си казваш мнението за наливание,точно тоя човек които според мен,не би трябвало да има права за изказване на тая тема.

В това мнение,няма обида а само истина и ако някои администратор смята че това е лъжа нека ме накаже,рояла не биваше да бъде допускан отново да играе,след опорочаването на цели рундове,пак го допуснахте да играе,че дори и мнения да дава на честните хора,започвам да се нервя вече и ако не се земят мерки по въпроса си търкам акаунта в наи скоро време,щом няма да се разбереме справедливо,името роял на мене ми говори единствено бъгове,мултита,сиитъри и така нататък,разочарован съм от някои от взетите решения на администрацията,въпреки несигорноста в играта,надявам се ривъра вече да вземе едно решение и да го блокне доживот в тая игра.

Моите искания са прости/да се премахнат такива хора като него,защото управия няма
Използването на бъг с цел по-високо класиране съм го правил само и единствено един път - това разбира се не ме оневинява, но ти го казвам за лично сведение.Също за пак твое севдение ще кажа, че всички нередности, които съм откривал по играта съм докладвал.
А тая цака с ударите офлайн, мисля че е пределно ясна на всички, най-вече на администрацията.

И макар и да ми се носи въпросната лоша слава, от такива като теб, я запознати, я не, аз `бъгове` в играта не съм търсил от сменянето на енджина на играта в началото на миналия рунд на 1ва, съдействайки за оправянето на последните фрапантни такива.

И докато всички си мислите, че едва ли не съм хакнал играта, аз ще ви разочаровам - нищо подобно, и аз като вас си играя.И, варкулак - по повод миналия ти пост в другата тема.Да, аз взимам % за рециклиране, на който и да е.Не си разкарвам 1/2 от танкерите, за Бог да прости.И да, гледам от всяка ситуация да извлика ресурс, това също би трябвало да ти е ясно.Ако за теб е нормално да заемеш 4-5 полета, половината налични рециклиращи кораби и недай си Боже, влезе жертвата на защитника ас и летял 30 мин - губиш 1 час за едното нищо.Пък ако не влезе, рециклираш, че му връщаш всичкия ресурс, че хабиш още 4-5 полета за да му пратиш ресурса, хабиш още танкери и транспортери, и ако излезе някой голям рециклаж или тлъсто (i), не можеш да го обереш... Ама на теб едва ли товат и е ясно.

Миналия рунд бях наказан точно по такъв случай като с м-тела.Посрещайки флотата на майки или по-точно 1/3 от кръстовете му, и след това рециклирайки ги.
Разбира се, кой ли ме пита дали като видя атака трябва да бягам, ама нейсе... Да, и аз за прът път чувам, че виждайки атака на преглед скрийна, трябва да вдигнеш флотата в случай, че може да го биеш ... но - има логика, макар и малка.В случай, че това не е целия флот на противника, нарушението спада към точката, която споменах в миналия си пост - атака с по-малка флот, с цел създаване на поле, което събирам голям акаунт и не връща на нападателя.Ситуацията с мтел, няма да е наливане, ако събраният от него рециклаж отиде в Pixoo.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джак, не можа да свахнеш мисълта ми. Давам пример пак със същата битка, за която говорех. Вижда се за какво става дума. И аз не бих се вдигнал, ако някой иска да си направи последна битка с мен, макар флотите ни да са равни. Тогава Геро дори не знаеше кой рециклира, но се съгласи. Не ми знаеше флота, но пак се съгласи. Дори, когато енкс литна по мен с дините го накара да ги върне, за да се състои битката, защото знаеше, че ще ги посрещна. Сам виждаш, че дори на максимален рециклаж (35%) няма да си избие загубите, още повече, ако му удържа 60 от целия. Нямам нищо против. Нека се блъсне в него, но не по този начин. Нека си уговорят битката, но мтела да получи да речем 50% от рециклажа, който също е предостатъчен. Пак е на печалба. Дори Сагитаруис миналия рунд на 2ра ми предложи битка, макар, че беше на повече точки от мен и имах със 100 кръста повече от него я приех, но в последствие се отказа и наби мода. Въпроса опира до това, колко е ... "благородна" постъпката. Просто не е това начина.

Едит: Не точно. Поех акаунта 1.5 месеца преди да свърши рунда с мизерен флот и мини. Съборих мините и офършах всичко около мен :) Някъде около месец преди края се разбих.
Последна промяна от VaN__ на нед дек 02, 2007 10:32 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Оффф Рояле като почнете с тея философий, относно това колко невинни сте вие и т.н, айде стига бе. Вярно според мен не си само бъгер, добър играч си, най-вече благодарение способностите си да манипулираш хората, някой които дори на доста повече лета от теб, ама срама си е за тях, че са глупави, ти си умно дете, много умно за годините си, ама недей да се правиш на шантав в случая че правилно би било реца да е при Пиксо, е пък дай тогава всеки който се отказва да се троши в теб, да го рециклираш и после да му транспортираш реца, айде трайкай си там, знаем се ;)

Ван тая битка така като я гледам да знаеш че е правена в началото на рунда, нали ? ;)

Пак ти казвам, Писко пуска атака и пуска мод ..., не е имало обсъждане за рециклажа, не се знаеше при кой ще е ...
Последна промяна от JackDaniels на нед дек 02, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 2 2007, 11:27 PM) Оффф Рояле като почнете с тея философий, относно това колко невинни сте вие и т.н, айде стига бе. Вярно според мен не си само бъгер, добър играч си, най-вече благодарение способностите си да манипулираш хората, някой които дори на доста повече лета от теб, ама срама си е за тях, че са глупави, ти си умно дете, много умно за годините си, ама недей да се правиш на шантав в случая че правилно би било реца да е при Пиксо, е пък дай тогава всеки който се отказва да се троши в теб, да го рециклираш и после да му транспортираш реца, айде трайкай си там, знаем се ;)

Ван тая битка така като я гледам да знаеш че е правена в началото на рунда, нали ? ;)

Пак ти казвам, Писко пуска атака и пуска мод ..., не е имало обсъждане за рециклажа, не се знаеше при кой ще е ...
бту. само да вметна, че щом пиксо е в мод => не рефрешва битката и => ако е накарал хора да пуснат рецки сек след битката, мтел може да не рефрешне 10 мин и да накара човек да мине дс рецки 10 мин и 5 сек след това ... за това, че като говорите за каква търпка бил рециклажа, помислете малко бре, ние от луната не падаме...
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Както ти писах, много добре ги знаем тея работи, не играем от вчера, ама мтел просто ми писа, пускай всичко по 178:9 и аз пуснах, после почнаха сметките, ама беше късно, така или иначе ние сме прави, битката не е уговорена, нападателя няма нужда от реца, Мтел губи 100 бойни кораба, реца ако бях удържал 20%, Мтел нямаше да е на голяма печалба,ама сме съюзници и не вземам %, излишно е да развивате хипотези, както обича да казва ДжиПиЕс ..., "безмислено е"
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

рояле

Ето така се разговаря с човек,свесно.Може и да се разереме,когато не злобееме,аз се опитвам да ти обясна,че M_tel не се е наливал от тая битка,и мога да се закална в наи милото си,а именно семеиството си,погледни от тая страна и наи накрая да въведеме някакво правило което да не наказва праведната страна.

Колкото,до твоите прибирания на процентови рециклажи знаеш мнението ми,не може поне на хора с които се познаваш и които са те уважавали и са давали часове от времето си зарад теб,дане ги уважаваш и да не им връщаш целия рец,в нашия саюз тук сега е така,само ако дадения човек които помага с реци е трудност с газта се разбираме да му оставим примерно 200к газ от взет рец които е 10 милки или повече,докато ти уважение към мене нямаше,и винаги гледаше да измъкнеш по някое рецче когато те молех за помощ.Естествено аз си направих съпоставка и се оказа,че за мене ти не си свестен човек,промени това в себе си и играи играта и заради приятели а не заради рец и тогава аз като свестен човек ще благоволя да ти простя и отново бих те приел като вече по зрял човек.

Естествено не мога да очаквам от теб чудеса,но това си знаеш ти,дали ше се промениш или не.

Моля да не пишеш повече по темата,защото вече ти прочетох мнението,раздразни ме много защото това не е истината

колкото за твоите тлъсти и/та аз такова нещо не гоня и даже може да помолиш администрациата да ти даде един мои доклад на едно единствено И за да разбереш че още не съм летял по и/та.Моята практика я знаеш НАМЕРИ,СПАИНИ,СТРОШИ или кръта,чиста и рециклирам но рециклирам вече не е в моите способности
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Иначе наистина е приятно че се разреши да се спами и спори, прави играта много по интересна, стига да се не извращаваме ;)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”