Pixo vs M_tel

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 2 2007, 09:04 PM) абе еи не ми обясняваи на мене за татанос бе,аз съм учил варварина да играе аз съм лидера на PITBULLS и аз наи добре знам кои с кво се занимава,аз наи добре знам че съюза ми е честен и винаги си помагат,не са ври каде ти не е работата с мизерните си постове,колкото до смъртни присъди,да те попитам тебе ама на 100 процента ли си сигурен че м тела е налят а и ако не е така бива ли да е наказан че го е посрещнал значи аз например утре решавам да се самозануля примерно в някои топаджия и срешавам без да искам в писанията всичко започва да мисли че е наливане и дадения топаджия наказан или редоциран с флотата,а мола ти са като не знаеш седи си тама у гиола,аз смъртна присъда не бих дал на ставииски но бих му дал накзание 5 години да лежи,еми помисли малко реално бе,ми ако не е бил пиян и просто е катастрофирал и сичко си му е било в ред били трябвало да лежи в затвора 5 или 10 годни бе,естествено че не значи аз правя некав инцидент примерно падам от едно скеле ама падам варху тебе и ти чупа ръката,требва ли да лежа в затвора бе,я си прибери мненията за себе си че се нерва вече
Ей охльов, ти питаш за СМЪРТНО наказание и аз ти отговарям, освен това питаш за конкретен случай(пиян е и блъска човек), който не мога да разбера какво общо има. Я се опитай да мислиш, а не пръстите ти да пишат по инерция. Пита за смъртно наказание, после се сърди, че му казвам, че няма вече смъртни наказания...Тъп*нар
Последна промяна от kang на нед дек 02, 2007 8:09 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

1000% наливане !

не ми пука дали миланофф ще те накаже , но щом не е литнал с цялата си флота е наливане на 1000%.

баси 2-3 дни сте се разбирали, той да прати 150 кръст на оня, 150 кръста на другия и 600 на тебе ???? , като се отказва литва със всичко по теб и прекратява играта и няма пр.
Последна промяна от StarFighter на нед дек 02, 2007 8:20 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 2 2007, 09:08 PM) Ей охльов, ти питаш за СМЪРТНО наказание и аз ти отговарям, освен това питаш за конкретен случай(пиян е и блъска човек), който не мога да разбера какво общо има. Я се опитай да мислиш, а не пръстите ти да пишат по инерция. Пита за смъртно наказание, после се сърди, че му казвам, че няма вече смъртни наказания...Тъп*нар

е нема се разбереме с вас бе,простотията ви надделява отсякаде бе,хора с нисък коефициент на ителигентност сте ве

требва да разберете,че има моменти на съмнение във всеки бе,ама не може просто еи така като наи големия тъпанар да кажеш его те е те тоа те на го те и така,требва да се изразиш малко по обширно както джеит ви каза не може просто еи така да фанеш и да накажжеш човека щото на тебе ти е през оная работа кои е крив и прав,като има съмнения няма наказаниячат пат и на тва главата и па нема да има краи докажете че е наливане като сте толко умни

ама нема как да стане човека гледа лети атака към него и решава да посреща

после проблема е,че журналисчето с права от администрациата сам обръка кои му е левия кои десния крак,е за такова нещо требва да има наказание че чак и увонение в реалния живот

джеид премести тая тема тама където и е мястото да влизат тама да пишат щом имат желание,не и е тука мястото
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Имам едно малко искане. Моля да се вземат мерки спрямо varkulak. Прекали с обидните квалификации!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

много типично от твоя страна да се опитваш да накажеш хората ама от тебе не очаквам друго
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

Добре кажете ми тогова неща от сорта "Рециклирам срещу 20%" не са ли наливане особено за тази вселена
Спецялно към kang е въпроса ми ?
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

M_tel написа:QUOTE(M_tel @ Dec 2 2007, 09:47 PM) Добре кажете ми тогова неща от сорта "Рециклирам срещу 20%" не са ли наливане особено за тази вселена
Спецялно към kang е въпроса ми ?

точно така

предлагам незабавно,да се променят правилата на цялата игра и които обира рециклажи да си връща целия рец,ако не,то тогава да не лети изобщо,нека сметнеме и тва за наливане щом няма разбиране
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
ZNZ
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 20, 2007 3:11 pm
Контакти:

Мнение от ZNZ »

Относно битката и аз споделям мнението на StarFighter . Като се отказва да литва със целия си флот и да преключва играта. А относно това че негодувате за рециклирането срещу % еми к'во да ви кажа правете си рециклатори и танкове и не ни занимавайте по цел ден с лични от сорта имаш ли еди колко си реци за колко си до еди какъв си координат ем колко ще ми вземеш и така нататък мисля че и ние отделяме и хабим нерви време и така нататък а не дай си боже да е неуспешна атаката :c022: :lol:
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 2 2007, 09:04 PM) абе еи не ми обясняваи на мене за татанос бе,аз съм учил варварина да играе аз съм лидера на PITBULLS

Муааххахахахаха

Ооо, велики лидеро на питбулс, о ти който си учил половината булф да играе... искрено те съжаляв... ъъ възхищавам ти се... Ти кумир в живота и в играта, ти велики летецо, евала!

Значи мненот ми може да е пристратно, понеже съм наказван за наливане, като съм приел и рециклирал чужд флот, но както и да го погледнете го има в правилата като точка от правилника за наливане.Става въпрос за - атаки с по-малка флота с цел поле за рециклаж.Щом флота не е целия => по-малък флот => създава се поле от рециклаж, което събира голям акаунт в частност мтел, защитника и така нарушава правилата за наливане.

P.S.: И не може да се докаже, дали просто изневиделица е видял атаката или двамата са се уговорили.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 2 2007, 10:09 PM) Муааххахахахаха

Ооо, велики лидеро на питбулс, о ти който си учил половината булф да играе... искрено те съжаляв... ъъ възхищавам ти се... Ти кумир в живота и в играта, ти велики летецо, евала!
Значи мненот ми може да е пристратно, понеже съм наказван за наливане, като съм приел и рециклирал чужд флот, но както и да го погледнете го има в правилата като точка от правилника за наливане.Става въпрос за - атаки с по-малка флота с цел поле за рециклаж.Щом флота не е целия => по-малък флот => създава се поле от рециклаж, което събира голям акаунт в частност мтел, защитника и така нарушава правилата за наливане.

P.S.: И не може да се докаже, дали просто изневиделица е видял атаката или двамата са се уговорили.
защо казващ че е наливане тогава,след като не може да се разбере,хиляда пъти ти се каза,че никои не е знаел за атака,че никои не се е уговарял,единствено изключително бързата реакциа на M_tel да го закове е помогнала в случая и това не е наливане,не може просто еи така да накажеш човека,няма ли да се сметне и това за загуба от негова страна

Колкото до варварина,мисля че ти е пределно ясно как стоят нещата,колкото до тебе сички те знаеме,колко нечист си и колко измами правиш.

Дори ще кажа на каос твоита цака да удряш хората,което го правеше реално пред мен,с атаките си които удряха и никои не можеше да им се измъкне,дори да е на сеив когато му се връщаше флотата ти го удряше независимо колко часа преди времето на играта си пратил атаката,и независимо как и какво,влезе ли човека ти го удряш.

Аз никога не съм бил мулти,сиитър или нещо от твоите способности,винаги съм играл чесно едиснствено съм наказван за лошо държание по форумите,мисля че това доказва кои е правия и кривия,кажи на всички хора колко пъти си бъгвал какво си правил,вече дори броиката си изпуснал,и въпреки това пак ти позволиха да играеш,а дори не знаеха дали е истина,и сега след всичко това отново имаш очи да пледираш ти тоя които е наи мръсния в тая игра да ми обяснява кое как е.Ти наи малко имаш правото да обясняваш и мисля всички тук администратори,модератори и др. знаеме,че твоито мнение няма никакъв интерес,човек които се радва че печели нечесно и все,никои не го наказва,винаги продължаваш с същите си номера,независимо кои рунд е и как продължаваш си по същия начин

Смятам за несправедливо това,че ти махнаха наказанието и смятам за несправедливо срещо всички в тая игра,ти да си казваш мнението за наливание,точно тоя човек които според мен,не би трябвало да има права за изказване на тая тема.

В това мнение,няма обида а само истина и ако някои администратор смята че това е лъжа нека ме накаже,рояла не биваше да бъде допускан отново да играе,след опорочаването на цели рундове,пак го допуснахте да играе,че дори и мнения да дава на честните хора,започвам да се нервя вече и ако не се земят мерки по въпроса си търкам акаунта в наи скоро време,щом няма да се разбереме справедливо,името роял на мене ми говори единствено бъгове,мултита,сиитъри и така нататък,разочарован съм от някои от взетите решения на администрацията,въпреки несигорноста в играта,надявам се ривъра вече да вземе едно решение и да го блокне доживот в тая игра.

Моите искания са прости/да се премахнат такива хора като него,защото управия няма
като захапем -не пускаме

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”