Pixo vs M_tel

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 29, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от kang »

Sh@rK написа:QUOTE(Sh@rK @ Dec 2 2007, 08:18 PM) Абе кво стана с тоя форум ве кво праите вие ве хора всеки се мисли за умен за по добър от другия ама докажете го с деиствия не с мисли ве не тук а в играта ве!
Каня не знам кои/коя си незнам на колко си но останах с впечетлението че си много надут/а мислиш се за много по мъдр/а от другите даваш мнения от които няма смисъл само цел и тя е да се заядеш с някои ако толкова искаш да се заяждаш по добре се махни!
Нямам цел да те обидя но според мен това си ти един напълно гаден човек !

Защо така мислиш за мен, нямам никаква представа, защото ми се играе нормална игра ли, без помяри, измамници, превилегировани...за това ли мислиш, че съм "гаден човек"
МАХАМ се, бъди спокоен, ще си останете мугльовците и измамниците... Няма как, никога на никоя игра не съм писал код, винаги съм се борил да постигна нивото до което съм можел да стигна, независимо добро, средно или слабо, да играя с такива лъжци. Само ще ви кажа, че сте малко закъснели, мина "ерата" на измамниците и в живота няма да ви е толкова леко, както в игрите.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

M_tel написа:Цитат(M_tel @ Dec 2 2007, 08:27 PM) Твоето мнение го разбрахме,ако се беше ударил в тебе нямаше дори да постнеш битката или да се оплакваш нали ве.
Акото мирише и цапа. Яснен ли бях?
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 2 2007, 08:30 PM) Защо така мислиш за мен, нямам никаква представа, защото ми се играе нормална игра ли, без помяри, измамници, превилегировани...за това ли мислиш, че съм "гаден човек"
МАХАМ се, бъди спокоен, ще си останете мугльовците и измамниците... Няма как, никога на никоя игра не съм писал код, винаги съм се борил да постигна нивото до което съм можел да стигна, независимо добро, средно или слабо, да играя с такива лъжци. Само ще ви кажа, че сте малко закъснели, мина "ерата" на измамниците и в живота няма да ви е толкова леко, както в игрите.

Аз не съм казъл че маня знаех за еин бъг и го казах на админите никога не съм гледал да мамя и да лъжа знеах за много бъгове но никога не съм ги ползвал и не видя ли че писах че не целя обида но ако съм те обидил прощаваи :p140:
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 2 2007, 08:25 PM) Право на последна битка. Да всеки го има, но го направете, така че да не стават разликите в пъти между загубена структура/ получен рециклаж. ЗАщото в момента тази битка си е чисто наливане, както с ресурс , така и с бойни точки.

мнението ти хич не ми прави впечатление

Oт теб винаги съм,очаквал интриганство,безсрамие и простотия,колко човека трябва да ти го набият в главата за да разбереш,че това не е наливане?

Ще те попитам по остро,за да видя дали ще ми отговориш.

би ли дал смърт,за Максим Ставйски аз не но въпроса е ти били дал,ако не му дадеш,значи приемаш нещата така както ние ти ги казваме и както е цялата истина

та отговори ми на въпроса моля господин съдия

кажи си думата и ни избиии о всемогъщи лидерю на атака Волен Сидеров
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 2 2007, 08:36 PM) мнението ти хич не ми прави впечатление
Oт теб винаги съм,очаквал интриганство,безсрамие и простотия,колко човека трябва да ти го набият в главата за да разбереш,че това не е наливане?

Ще те попитам по остро,за да видя дали ще ми отговориш.

би ли дал смърт,за Максим Ставйски аз не но въпроса е ти били дал,ако не му дадеш,значи приемаш нещата така както ние ти ги казваме и както е цялата истина

та отговори ми на въпроса моля господин съдия

кажи си думата и ни избиии о всемогъщи лидерю на атака Волен Сидеров

Ще си позволя да ти отговоря аз, времето на смъртните наказания и Крумовите закони отдавна е минало, смъртното наказание е варварска работа, ако имаш предвид, дали трябва да се измъкне безнаказано и ти мислиш, че трябва, това говори много лошо за теб. Трябва да получи наказание, то се подразбира, но не смъртно! Общо взето светни се в кой век живееш и се опитай да се концентрираш докато пишеш...
Преди 2-3 седмици давах кръв и видях момичето, как стърчът тръби отвсякъде, ако мислиш, че не заслужава наказание за грешката си(колкото и велик и много направил за България човек да е), значи наистина си адски заблудено, жалко човече!

ПП. Незнам дали има тема "житейски въпроси",защото преминахме на такива, но определено тук минахме границата на офтопика, за частта която аз изписах, се извинявам!

ППП. Ако вие лъжливи ламерчета, смятате че тези протести са завист, защо никой не плюе по татанос, който изрина спийда, защо срещу някои има протести, срещу други няма. Нямам лично отношение, нито към Пиксо, нито към МТЕЛ, просто виждам наливане, мамене и т.н. Никога няма да кажа лошо срещу татанос, хас, отев, сеазар...
Последна промяна от kang на нед дек 02, 2007 7:51 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
Потребителски аватар
BaRz^oHLioV
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:14 pm
Контакти:

Мнение от BaRz^oHLioV »

100 процентово наказание за Максим...доживот според мен щеше да е най-справедливо , все пак е отнел човешки живот в нетрезво състояние...

по темата varkulak писна ми да ти четя постовете ти...в сремеж да помогнеш на твоя съюзник пишеш глупост след глупост...
интересно ми е какъв коментар ще даде пихо по темата ..имаше ли уговорена битка , беше ли ясно предварително дали ще се бият, каде и кой е взел реца ...и съм сигурен че реца е изчезнал до 2-3 мин от полето ...

тук трябват поне 3 дена наказание за мтел за наливане...нали такива са правилата...или и ние така да правим ..да се налеем и да постнем битките тук и да се обясняваме че сме велики играчи и че атакуващия се е блъснал в мен без да иска....
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

BaRz^oHLioV написа:QUOTE(BaRz^oHLioV @ Dec 2 2007, 08:48 PM) 100 процентово наказание за Максим...доживот според мен щеше да е най-справедливо , все пак е отнел човешки живот в нетрезво състояние...

по темата varkulak писна ми да ти четя постовете ти...в сремеж да помогнеш на твоя съюзник пишеш глупост след глупост...
интересно ми е какъв коментар ще даде пихо по темата ..имаше ли уговорена битка , беше ли ясно предварително дали ще се бият, каде и кой е взел реца ...и съм сигурен че реца е изчезнал до 2-3 мин от полето ...

тук трябват поне 3 дена наказание за мтел за наливане...нали такива са правилата...или и ние така да правим ..да се налеем и да постнем битките тук и да се обясняваме че сме велики играчи и че атакуващия се е блъснал в мен без да иска....
Добре кажи каква вина имам аз че той ме напада погледни го от моята гледна точка ти би ли го посрещнал пуска атаката и тогава ми пиеше 2 ЛС-та и си пуска мод преди това ваобще не е казвал че има намерение да се блъска в мене нямам намерение да ме наказвар че не съм си дигнал флотата а съм останал да се бия.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
kang
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kang »

"нямам намерение да ме наказвар", Ама то от теб ли зависи, че нямаш НАМЕРЕНИЕ да те наказват? Ясна е работата, поредния "приятел на приятел, на приятел, на някой админ" ли си? Ето защо цвета ти не е оранжев, за вечни времена... Другия вариант е да си толкова тъп, колкото си мисля, че да нямаш никаква представа какво говориш!!!
Последна промяна от kang на нед дек 02, 2007 8:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kang написа:QUOTE(kang @ Dec 2 2007, 08:42 PM) Ще си позволя да ти отговоря аз, времето на смъртните наказания и Крумовите закони отдавна е минало, смъртното наказание е варварска работа, ако имаш предвид, дали трябва да се измъкне безнаказано и ти мислиш, че трябва, това говори много лошо за теб. Трябва да получи наказание, то се подразбира, но не смъртно! Общо взето светни се в кой век живееш и се опитай да се концентрираш докато пишеш...
Преди 2-3 седмици давах кръв и видях момичето, как стърчът тръби отвсякъде, ако мислиш, че не заслужава наказание за грешката си(колкото и велик и много направил за България човек да е), значи наистина си адски заблудено, жалко човече!

ПП. Незнам дали има тема "житейски въпроси",защото преминахме на такива, но определено тук минахме границата на офтопика, за частта която аз изписах, се извинявам!

ППП. Ако вие лъжливи ламерчета, смятате че тези протести са завист, защо никой не плюе по татанос, който изрина спийда, защо срещу някои има протести, срещу други няма. Нямам лично отношение, нито към Пиксо, нито към МТЕЛ, просто виждам наливане, мамене и т.н. Никога няма да кажа лошо срещу татанос, хас, отев, сеазар...

абе еи не ми обясняваи на мене за татанос бе,аз съм учил варварина да играе аз съм лидера на PITBULLS и аз наи добре знам кои с кво се занимава,аз наи добре знам че съюза ми е честен и винаги си помагат,не са ври каде ти не е работата с мизерните си постове,колкото до смъртни присъди,да те попитам тебе ама на 100 процента ли си сигурен че м тела е налят а и ако не е така бива ли да е наказан че го е посрещнал значи аз например утре решавам да се самозануля примерно в някои топаджия и срешавам без да искам в писанията всичко започва да мисли че е наливане и дадения топаджия наказан или редоциран с флотата,а мола ти са като не знаеш седи си тама у гиола,аз смъртна присъда не бих дал на ставииски но бих му дал накзание 5 години да лежи,еми помисли малко реално бе,ми ако не е бил пиян и просто е катастрофирал и сичко си му е било в ред били трябвало да лежи в затвора 5 или 10 годни бе,естествено че не значи аз правя некав инцидент примерно падам от едно скеле ама падам варху тебе и ти чупа ръката,требва ли да лежа в затвора бе,я си прибери мненията за себе си че се нерва вече
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Върки, съжалявам те.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”