църррррskorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 02:51 PM) мързи ме вече да играя котка![]()
хъхъх,аз ли съм мишокъ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
църррррskorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 02:51 PM) мързи ме вече да играя котка![]()
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 1 2007, 01:38 PM) Не бе, просто си злобим, що се палиш![]()
Какви резултати, какви войни, какви по-слаби...JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 1 2007, 09:11 PM) И после някой да каже, че не е хакер, значи прерових си всички военни доклади от тва дето си сложил намерих 3 които наистина съществуват, изглежда че си намерил начин да ме грабиш без да ми вземаш от ресурса и без да ми оставяш доклад, магьосник![]()
Пак прерових, 4+2 от по 40к оот преди малко са, ама не говорех за тея доклади да постнеш, а за онея с кражбите от АНСР, 10 200 000 за 3 часа, но няма значение, има време, ше поиграем, па ше видим, хубаво сте се събрали сгодно съюзче, за сега резултата е 2:0 за по слабите, може още някоя късметлийска вечер да пъкне![]()
E се пак Това е МаттMaat написа:Цитат(Maat @ Dec 1 2007, 09:49 PM) Какви резултати, какви войни, какви по-слаби...
Ние си играем нашата игра, вие си въобразявате, че сте на фронта... Аз не те атакувам за да излагам някакви си доклади във форума, а за да си набавя още малко ресурс...
И нямам навика да фалшифицирам доклади, ако искаш мога и скрийнове да направя, ама едва дали това е най-важното, а и не ми е приоритет пък на мен...