Ади бря, капещия лиги, излез и кажи какво сатва
Малко и просто питане
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
така по темата ами просто координата ми е 4:211:5 на оригиналния ми акк просто нямам време за игра и си дадох акаунта на ГЕТАБЕ от наще които го прекрасти на ронин а акаунт ГЕТАБЕ го прекрастихме на тралко и 10 дни ме нямаше сега сам 38 к точки и си ребря рибите а ти ДИМОСЕРЕ л иси къв си каот не си ми знаел че главната ми е на 4:211:5 не се изказвай неподготвен пич щото да не ти излети планетката та тогава да питаш ама къдее димусере ОК ?
начи мн се дразня на хгора котио така си шляпат по клавиетурата без да имат никакво инфо ! ! ! ! ! !
начи мн се дразня на хгора котио така си шляпат по клавиетурата без да имат никакво инфо ! ! ! ! ! !
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Щях да умрЪ от задушаване, докато го четях..!Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Dec 2 2007, 12:11 AM) Айдеееее Тлилилато па почна да шляпа по клавиатурата![]()
Последна промяна от misterya на нед дек 02, 2007 9:27 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
То трябва да имаш висше образование, за да го четеш
П.С. Ама ти имаш, не би трябвало да ти е проблем
П.С. Ама ти имаш, не би трябвало да ти е проблем
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед дек 02, 2007 9:55 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
е щом си го разчела ...тоя тралалаико пише на чужд езикmisterya написа:QUOTE(misterya @ Dec 2 2007, 10:26 AM) Щях да умрЪ от задушаване, докато го четях..!![]()
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Added to warn level Простотия на кило
Removed from warn level Промяна на наказанието
-
tralalaik0
- Редник (Private)
- Регистриран: пон мар 26, 2007 11:12 pm
- Контакти:
Archangels RONIN 45,279 86,005 главна 4:211:5
ДИМОСЕРЕЕЕ ти верно си бил много ама много тъп наистина сега видя ли го кЪде е ронин ? Или трябва по друг начин да ти го покажа бе идиот такъв а дали си с висше или не знам кво не ме грее ! Ама се обедих че си супер смотан и задръстен и въобще не четеш кво съм писъл по горе !
[ ПСИХО ] ЗНС-то рине / на тралалайко (3 мин.)/ а ето ме мене !
а от устата ти сам осрани излизат маи нямаш никво инфо и поглед върху играта а пускаш КУХИ теми ! И после на всичко от горе ми държи сметка !
Редакция Serial_H: 15 дни
ДИМОСЕРЕЕЕ ти верно си бил много ама много тъп наистина сега видя ли го кЪде е ронин ? Или трябва по друг начин да ти го покажа бе идиот такъв а дали си с висше или не знам кво не ме грее ! Ама се обедих че си супер смотан и задръстен и въобще не четеш кво съм писъл по горе !
[ ПСИХО ] ЗНС-то рине / на тралалайко (3 мин.)/ а ето ме мене !
а от устата ти сам осрани излизат маи нямаш никво инфо и поглед върху играта а пускаш КУХИ теми ! И после на всичко от горе ми държи сметка !
Редакция Serial_H: 15 дни
Последна промяна от tralalaik0 на пон дек 03, 2007 10:05 am, променено общо 1 път.