Каос,CORWIN,astalavista,девилса и JackDaniels

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Hitrusha написа:QUOTE(Hitrusha @ Nov 30 2007, 11:16 PM) Да, и тоя момент го има. Ама просто това нещо е сложено на много ОЧЕИЗВАДНО място. Въпроса е да погледнеш дали има тази опция :) (Не, че аз не бях питала де ^^)

госпожице каракашева,които не разбира от булфлиит и пиение,в тая тема не требва да пише виж как спреха да пишат ората ти нямаш ли си отборче тама да се занимаваш с него Ъ :dizzy:

сичко е в кръга на шегата,без да се обиждаш :a055:

аз си пускам мода че хората идват вече и ше се напия ся на мрътвец,кехлибарено пате :lol:

аиде до утре по обяд ше ви разправам
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Въркулак госпожица Каракашева и от булфлийт и от пиене много отбира (лично съм свидетел) тъй че коментара ти е неправилен.Бързо да се извиниш :) .
Хитрушкеее ко ми става с мусаката ,накрая ще те обявя за несериозница на годината...Амахаааа :D
Последна промяна от EvilForce на съб дек 01, 2007 7:51 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Денис, напоследък нямам много совободно време да се занимавам точно с това, но ти обещавам да е скоро.

Варку(ъ)лак, дори се гордея с това, че не разбирам от Булфлийт и пиене. Иначе ще стана като теб. По цял ден и цяла нощ на компа и бутилката до мен ;)
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тренер(ке), в това няма нищо лошо. Знаеш ли к'о 'убаво се утешва мъка така ? Направо е превъзходно, ама за по-сигурно бия мод, че да не отнеса някой приятел, че след 2та, 3тата бутилка (твърд алкохол, че от бира и вино това не става) нещо синьо и червено ми стават като лилаво и тогава не подбирам мн, мн :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Аз за по-сигурно не играя Булфлийт :)
В живота има прекалено много хубави неща, които не си заслужава да пропуснеш заради една игра :)
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

бабабаба, аз пък какъв съм разбирач и играч... :) Имам един рунд завършен до края, и още един пооочти. Гъбата ме преби 1 седмица преди детмача, понеже станах И :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ъъъ ... Аз май нямам и един ... Все накрая се разбивам в някой (обикновено стоял в мод последните 2 месеца) и така и не дочаквам детмача. Там не игра за мен :) Каквото съм пребил през рунда ми стига :)
Иначе казвал съм го винаги - булфа е игра за мен, а не начин на живот. Затова и играя на флот. Защото сейва и айде да не няма, а не да си вардя ресурса от мините :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

офф много мъка ся,много пих и се напих на свиня,и пак като голем простак зех да мешам,изпих 10тина бири,едно шише

Balantains,шише вино,и накрая почнах ракия,лелелел,много ме цепи глава,предпочитам да съм мъртъв ся,не се издръжа

на сичкото отгоре и кюспето хвърлих снощи хъххъххъ :dizzy:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Върколаче, пий 1 бира. Викат, че клин, клин набивал, ама много помага. Довери ми се :)
[color=red]

Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

"Избивал", защото ако му го набива е лошо ;)

Отговори

Върни се в “Off Topic”