Impakt(M_tel) ws ANSR (seth)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе не мога да ги намеря твой кражби от вчера или аз се бъркам или ти май нещо си се объркал, вчера гледам ПРИЗРАКА ме е крал, да не си бил ти от неговия акаунт, хъ хъ хъ, шегувам се ...

та да говорим с дела: тва са кражби от три часа за които ти много добре знаеш, 20 м знаеш че не са от теб, не чети избирателно:
Докладът за битката при [2:217:х]Откраднати са: 6394 метал, 3682 кристали, 295758 газ.

Докладът за битката при [2:217:х]Откраднати са: 12788 метал, 7364 кристали, 591517 газ.

Докладът за битката при [2:217:х]Откраднати са: 21086 метал, 12351 кристали, 717563 газ.

Докладът за битката при [2:118:х]Откраднати са: 100000 метал, 0 кристали, 0 газ.

Докладът за битката при [2:118:х]Откраднати са: 253660 метал, 147691 кристали, 42738 газ.
Същата вечер за същите 3 часа съм откраднал и рециклирал общо 10 200 000 от АНСР, само за 3 часа, ти тогава не беше при тях ама видя докладите, сега не се пазят ...
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 12:38 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Като изляза от мода, ако ми се търси, ще ти изкарам всички кражби, макар че само днес имам над 200 доклада и ме мързи да търся...

Браво, евала, ударил си някой от ANSR ... и това ни прави каси?
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 1 2007, 02:32 PM) Като изляза от мода, ако ми се търси, ще ти изкарам всички кражби, макар че само днес имам над 200 доклада и ме мързи да търся...

Браво, евала, ударил си някой от ANSR ... и това ни прави каси?

Не бе, просто си злобим, що се палиш :)
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

M_tel написа:Цитат(M_tel @ Dec 1 2007, 01:17 PM) ОПА аз че ще го завърша рунда ще го звърша ама ако па вии ми убиите корабче на моята планета се отказвам на момента ей това ще кажа само.
А ако планета ти убият?
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 02:13 PM) А ако планета ти убият?
Аз ти говоря за корабче не за планетата нея е по вероятно да ми саборят :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 02:13 PM) А ако планета ти убият?

уважение,единствено към CORWIN имам,за тва никои не спаикам и не гоня от саюза ви хъхъх

скорпи,иначе добре бихме си поиграли на коте и мишенце с тебе Ъ не мислиш ли,че би било забавно? :a055:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

varkulak написа:QUOTE(varkulak @ Dec 1 2007, 03:28 PM) уважение,единствено към CORWIN имам,за тва никои не спаикам и не гоня от саюза ви хъхъх

скорпи,иначе добре бихме си поиграли на коте и мишенце с тебе Ъ не мислиш ли,че би било забавно? :a055:

По-полека, пипай с гумени ръкавички тук ...
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 1 2007, 12:37 PM) Я и форумното внуче се обади, хъ хъ хъ. Просто се заяждам бе дете, нали за тва ги преобразуваха тея трибунки, да си злобим, като е скука в играта поне тука, а и сега всички АНСР(напомнями за абревиатурата НеСеРеТе) са онлайн ..

Е Сет, пич ти тамън дойде, не трябваше да се отказваш, 1к кръсти се правят за 1 седмица, а иначе май те думнах и тебе 2/3 пъти, ама то от 2/3 дни беше направил колонията на 200 ..
Да прав си. Но така или иначе....от 9-ти съм в една неизвстно колко продължаваща командировка във Варна и даже и да не ме бяха занулили най-вероятно щях да изляза във вечен мод. Така по-добре стана, с битка, макар и като защитник. Така и не обясних защо се получи така де. Засякохме сейвъна на Тхуг Ейнджъл... беше си пуснал кръстовете на транспорт към някъв пич който ни каза, но по наши изчисления трябваше да се прибере в 6:30 ч. А няма да ви казвам от кога бях на компа. Както и да е, атаката мина. Но се оказа че флотата му се връща 40 мин. по-късно. И тъй като моята флота трябваше да се прибере към 8:30 смятай колко още щях да стоя буден. И съм заспал като пич...събуждам се по едно време и гледам паднал съм двойно с точките...и даже и не потърсих доклада, чак после във форума го видях. :) Веднага намерих кой да поеме акаунта и толкова. :) Ако някой толкова иска да твърди че съм каса (не визирам теб, знам че се базикаш да стане по-голямо мазало) си е лично негово мнение. Защото когато аз и скорпа вилняхме едно време играта беше напълно друга. Скорп помниш ли Брадъра...ние с теб измислихме тактиката рециклажа да се взема секунда след удара. Тогава се забих във въпросния брадър който е бил лидер на Носгот...загубих битката но му оставих 2-3 млн газ само. Просто след това мазало което направихме аз и скорп тръгна тази тактика. Това го казвам не за да се изтъкна колко добър играч съм, или колко не съм добър, а просто за да обясня, че сравнително добре разбирам играта и не съм някой бот с мини който да е каса на половината вселена. Тогава просто бяха други времена. Играехме в пъти по-сериозно, нямаше ги нанокредитите, танкерите, борсата, купуването на ресурси с нанки, модовете с нанки, протекциите. Някой от тогава който е следял играта ми и ми каже че съм каса...тогава може би бих се обидил, но не и сега. Просто тогава играта беше доста по проста...но пък и много по-трудна. Идеята е такава, че не съм си дал зор да играя като хората. Реша ли, това зануляване нямаше да го помиришете, даже и 72 часа да не бях спал. Но не искам да се заяждам, така че приятна игра на всички. И ако някога направят вселена без всичките тези неща които изброих и съберем ли се старата ударна група АНСР (и двете неща са невъзможни) тогава ще видим кой кого. :)
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 1 2007, 12:48 PM) Вярно е Плевел, само каси не са ни наричали ;) Ама за това е виновен оня биберон Рояла. Да ми напомниш като се видиме в Бургас да му купя 2 литра мляко и да го накарам на екс да ги изпие ;)
Е айде де. Ти само обещаваш :) Идвай..но да не забравиш да вземеш кака Фреа, без нея не те искам. :P
Последна промяна от Plevel на съб дек 01, 2007 1:47 pm, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

varkulak, закъснял си във времето :lol: .... и благодаря, че не закачаш съюза ни :) ))))))) ......а, и още нещо..... мързи ме вече да играя котка ;)
Plevel
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
Контакти:

Мнение от Plevel »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 1 2007, 02:51 PM) мързи ме вече да играя котка ;)
Маааац писи писи писи... :P :lol:
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]

[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]

[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”