[Варварите]MrShadow vs [Purgatory]new_hope
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
История почти няма. Разглеждах си 2ра галактика, но всичко живо се беше покрило.
Реших да си проверя колонията в 3та. Огледах се и видях, че защитника си е оставил флота и го няма вече час. Бърза сметка - 200к газ и съм стациониран там след 2 часа. Пратих флота и зачаках, следейки от близо защитника. Рефрешваше нередовно, оставяше флота...
Когато наближи стационирането почнах да се оглеждам кой да помогне с рециклажа. Бърже уредих помощтта на Kang, но оставаха между 2 и 4 млн рециклаж. На зовът ми за помощт отвърна PRIZRAKA. Всичко беше уговорено...
Кацнах и зачаках момента. Малко се уплаших след толкова спай защитника да не влезне и да вдигне. Влезна но не вдигна...Още неугаснал и реших да пращам.
10 минути се изнизаха бавно и... БУМ . Защитника влезна отново няколко минутки след атаката.
Рециклажа е прибран целия.
Реших да си проверя колонията в 3та. Огледах се и видях, че защитника си е оставил флота и го няма вече час. Бърза сметка - 200к газ и съм стациониран там след 2 часа. Пратих флота и зачаках, следейки от близо защитника. Рефрешваше нередовно, оставяше флота...
Когато наближи стационирането почнах да се оглеждам кой да помогне с рециклажа. Бърже уредих помощтта на Kang, но оставаха между 2 и 4 млн рециклаж. На зовът ми за помощт отвърна PRIZRAKA. Всичко беше уговорено...
Кацнах и зачаках момента. Малко се уплаших след толкова спай защитника да не влезне и да вдигне. Влезна но не вдигна...Още неугаснал и реших да пращам.
10 минути се изнизаха бавно и... БУМ . Защитника влезна отново няколко минутки след атаката.
Рециклажа е прибран целия.
Жалко за твоя и голямо БРАВО на мояreeves написа:QUOTE(reeves @ Dec 1 2007, 02:01 PM) ем .. бравожалко за съотборника ..
сега нали знаеш че идва и твоя ред![]()
OFFTOPIC: reevees, тоя път не ми оплю бекъпа /end of offtopic/
Последна промяна от kang на съб дек 01, 2007 1:08 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]
reeves написа:QUOTE(reeves @ Dec 1 2007, 02:01 PM) ем .. бравожалко за съотборника ..
сега нали знаеш че идва и твоя ред![]()
Хихи
И се разберете с tatanos , че и той ми е хвърлил очО
Последна промяна от MrShadow на съб дек 01, 2007 1:14 pm, променено общо 1 път.
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
ми то с такава ламеркса флота и някое (i) ще нулне
ПП : @kang тоя път ти е добре бекъпа
ПП : @kang тоя път ти е добре бекъпа
Последна промяна от reeves на съб дек 01, 2007 1:46 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]
Хич не им обръщай внимание, мен миналия рунд ме занули, най-налятия акаунт, ще се делва негова съотборничка и му праща мизерните 1000 кръста в края на рунда... иначе ми се точеха всички, ама нали всички са играчи(само на думи)MartoBGN написа:QUOTE(MartoBGN @ Dec 1 2007, 02:52 PM) @Reevs
Страстите се разгарятОтев нещо ми е сърдит...
otev
2007-01-12 15:48:44 Докладвай
AZ NEMA DA MOLIA NIKOI 6TE TE
RECIKLIRAM LI4NO..
Станахте 3ма дето ми се точите. Поне такива дето сте си признали де![]()
Взе да ми става интересна тая игра...
[b][color=red]Минете през тясната врата, защото тесни са вратите и стръмни пътищата, които ще ви отведат до истината, а широка е врата и гладък пътя, който ще ви погуби!...А там ви чакам АЗ[/color][/b]