M_tel написа:Цитат(M_tel @ Dec 1 2007, 12:05 PM) Както аз обичам да казвам,рано или късни сички заспиват вапроса е да има диваци да ги чакат .
Impakt(M_tel) ws ANSR (seth)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Plevel
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
- Контакти:
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]
[url=http://www.vbox7.com/play:be489f7a]Фрегатата Дръзки[/url]
[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
Ъ. Хемингуей[/b]
[quote="CORWIN"]Цитат(CORWIN @ Feb 21 2009, 18:17) А бре, кой за какво се бори !!![/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 01:16 PM) Джаки , Джаки .... много внимавай с АНСРПонякога совите не са това, което са
![]()
Хъ хъ хъ, прав си, сигурно сега нарочно ми пускат да ги "използувам', хранят ме и най накрая ше ме смлатят, ама сега като гледам са 11 броя, ако разделя средния добив от всички, се пада по 1.5/2м от всеки, а до сега само Маат направи някакви опити за кражби, ама стигаше се до вратата и връщаше .., а и нищо ми не пречи да си направя играта малко интересна с малко заядници, само ФенНаБарса ми липсва от тях, пич беше, ама ме обиди като помисли че е на лична основа ...
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 11:21 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 12:20 PM) АНСР съществува от както го има БФ.... това говори ли ти нещо![]()
и аз съществувам от както го има булфа,каква е разликата според тебе,че то и моя саюз PITBULLS съществува от началото на играта вече 3 години,тема съюзи ни е ясна на сички,никои не твърди,че не са добър съюз,а мисля до колкото знаеш съюза ми PITBULLS играе и тук,но съм решил да играя на фолмастерки и аз един път,къде е проблема,в тоя съюз нашия ако мога да попитам,и не сме ли ние по активните както виждаш до сега
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
Plevel
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: пет яну 07, 2005 6:21 pm
- Контакти:
E не сме имали вземане даване с теб, затова не знаеш че и аз съм пич и затова няма да ти липсвамJackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Dec 1 2007, 12:19 PM) Хъ хъ хъ, прав си, сигурно сега нарочно ми пускат да ги "използувам', хранят ме и най накрая ше ме смлатят, ама сега като гледам са 11 броя, ако разделя средния добив от всички, се пада по 1.5/2м от всеки, а до сега само Маат направи някакви опити за кражби, ама стигаше се до вратата и връщаше .., а и нищо ми не пречи да си направя играта малко интересна с малко заядници, само ФенНаБарса ми липсва от тях, пич беше, ама ме обиди като помисли че е на лична основа ...
Скорп не се коси...
Последна промяна от Plevel на съб дек 01, 2007 11:37 am, променено общо 1 път.
[b]"Всичко отдалечено от морето е провинция."
Ъ. Хемингуей[/b]
Ъ. Хемингуей[/b]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
paranoia написа:QUOTE(paranoia @ Dec 1 2007, 01:33 PM) То ако Даниелс не се обади във всяка тема няма да е интересно. Поразрови се и ще видиш.
Я и форумното внуче се обади, хъ хъ хъ. Просто се заяждам бе дете, нали за тва ги преобразуваха тея трибунки, да си злобим, като е скука в играта поне тука, а и сега всички АНСР(напомнями за абревиатурата НеСеРеТе) са онлайн ..
Е Сет, пич ти тамън дойде, не трябваше да се отказваш, 1к кръсти се правят за 1 седмица, а иначе май те думнах и тебе 2/3 пъти, ама то от 2/3 дни беше направил колонията на 200 ..
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 11:39 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."