Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Nov 30 2007, 09:48 AM) Това 13 годишно лапе как се е праснал![]()
Това 17 годишно лапе какъв стойностен коментар даде
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ivo_MuSakata написа:QUOTE(Ivo_MuSakata @ Nov 30 2007, 09:48 AM) Това 13 годишно лапе как се е праснал![]()
ти рояле си ебати жалкия тип ... ти си с венио в 1 съюз само да го занулиш копеленце хитро а оня горкия не може загрееMaat написа:QUOTE(Maat @ Nov 30 2007, 06:08 PM) Ресурса от всички рециклатори пратени ПРЕДИ битката е в нападателите, сиреч в мен и PRIZRAKA.С изключение на 10% отдръжка, която бе взета за помощта.
евала!jaluksi написа:QUOTE(jaluksi @ Nov 30 2007, 10:17 PM) ти рояле си ебати жалкия тип ... ти си с венио в 1 съюз само да го занулиш копеленце хитро а оня горкия не може загрее![]()
jaluksi написа:QUOTE(jaluksi @ Nov 30 2007, 10:17 PM) ти рояле си ебати жалкия тип ... ти си с венио в 1 съюз само да го занулиш копеленце хитро а оня горкия не може загрее![]()
2те му бойни точки му бяха щот ми събори 2 сонди с 1 скаут на 2рия или 3тия ден след началотоkang написа:Цитат(kang @ Dec 1 2007, 09:52 AM) Ако за това е в съюза на Веньо, просто го поздравявам, Веньо за мен спечели вече рунда, само че като най-посен и скучен играч, с 2 бойни точки(поне до вчера,сега погледнах 4,350б.т 212,729 браво ВЕНЬО, с теб сме) бие всички останали миньори и крадци на рециклажи от миналия рунд, които поне се и биеха...
Само се чудя как ще занули играч който само копае...Този само със ЗНС-та трябва да се счупи...Аз незнам Веньо дали има корабче, което става за битка...Маат прави звезди и му скачай на миьорчето
Бакарди лоад си казаLoaD написа:QUOTE(LoaD @ Dec 1 2007, 01:06 PM) Добри планове имах за него, ама за съжаление тая година ще се учи за кандидат-студентски изпити и няма да има време за летене...
Sh@rK написа:Цитат(Sh@rK @ Dec 1 2007, 09:13 PM) Бакарди лоад си каза![]()