раждането на един акаунт

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Леталний .... Добър играч си, спор няма. Така и не можахме да се занулим с теб :) От кога се гоним, ама ... На добър път в живота. Надявам се пак ще разиграем някой рунд :) Все пак беше приятна играта с теб (още повече, че си и интелигентен человек и знаеш как да водиш смислен разговор).
Тука съм съгласен с Геро, леталния не е човек, нещо повече е :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Предейторе ама аман от Къцита като тебе.Ако се прояха и сички коментари в офа и сегашните в трибуните да си с 300поста за 1 месец от регването ти.Стига си говорил тук,знаеш ми координатите-идвай.Аман от спамерчета,толкова си забавен,че не се разбира дали си пуснал лаф или не...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

аре летален беги да почиваш до следващия рунд :) .успех в личните начинания,радвам се че те познавам!!!!.макар и да не осъществихме мечтата ти за съюз "динозаври",хе хе надявам се помниш?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

На добър час Летален,всичко най-добро
занапред ти желая.А ако пак те налегне скуката
знаеш къде сме-защо ли имам чувството че
няма такава думичка като пенсиониран флийтър няма :a013:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 29 2007, 05:26 PM) Аман от спамерчета,толкова си забавен,че не се разбира дали си пуснал лаф или не...
Ами те моите са за умни хора не за .... 13 годишни лапета които се мислят за големи и умни :) Но всъщност са само които се мислят за нещо в виртуалния свят имат виртуални приятели и играят с тях онлайн игрички защото в реалното немоат с еоправят ;)

п.п. Румпи ако искаш да пораснеш започни да мислиш и за реалния свят ;) Или прави като мене мисли и за двата свата (виртуалния и реалния) но гледай да мислиш повече за реалния ;)
Последна промяна от ALDAN на пет ное 30, 2007 11:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Кой го каза...Помниш ли ,че с теб се познаваме...Като те слушам кви ми ги говориш с реалния свят аз съм 17годиншния а ти 13...Абе мани имахме нужда от един като тебе...
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 30 2007, 02:58 PM) Кой го каза...Помниш ли ,че с теб се познаваме...Като те слушам кви ми ги говориш с реалния свят аз съм 17годиншния а ти 13...Абе мани имахме нужда от един като тебе...

Румпи сега не се ли познаваме ве :c022: Това беше преди 1-2 години мн хляб съм изял от тогава ;)

я ми разясни това "Абе мани имахме нужда от един като тебе..."
Последна промяна от ALDAN на пет ное 30, 2007 2:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ами таива дето за 20 дена оспамват абселютно всичко,разсмиват всеки и ще бъдат баннати ако им дойде акъла в главата на правоиммащи.И аз бях такъв и много бой съм изял и скорпа ми повтаряше и повтаряше смилявайки се над мен

"Да пишеш във форума не е задължение"

сам стопли ако можеш...
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Nov 30 2007, 04:54 PM) Ами таива дето за 20 дена оспамват абселютно всичко,разсмиват всеки и ще бъдат баннати ако им дойде акъла в главата на правоиммащи.И аз бях такъв и много бой съм изял и скорпа ми повтаряше и повтаряше смилявайки се над мен

"Да пишеш във форума не е задължение"
сам стопли ако можеш...
Ами аз съм изял вече доста банове да ти кажа чесно :) ама спамера си е спамер тва ми е в крафта нямам как да се спра :) обичам да пиша в този форум кефи ме да пиша тука да се заяждам и да получавам банове ;)
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ако искашмогада осигуря някой админ да ти прочете поста?
Отговори

Върни се в “Off Topic”