Тримата глупаци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Днес прочетох тази, за мен тъжна новина: http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1130466

Не знам за повечето от вас, но за мен анимацията на Доньо Донев бе най-добрата чисто българска анимация....
с нея той успяваше така точно да улови неповторими черти на българина.....

сега просто искам да си го припомним и да го почетем с чаша вино .....

умно село

и тя

само те ;)

всяка прилика със лица от форум е случайна ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Хубаво детско мн обичах да го гледам като по малък :) Спомням си , че една моя учителка ми бе ше казала че детското с епрочуло из америка преди години и американците купилиавторските права но може да ме е излъгала :)

п.п. А иначе лека му пръст на човека бил е на години все пак
Последна промяна от ALDAN на ср ное 28, 2007 6:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Чесно казано имам много ЛИЧНИ и СЕМЕЙНИ причина да не харесвам този човек . Няма нужда да се изибразазява творчеството му по такъв начин . Много от нещата които е правил ... хм не мога да кажа че фактите свързани с тях са точно така
Как да е да не разпалвам страсти :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
ALDAN

Мнение от ALDAN »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 28 2007, 07:42 PM) Чесно казано имам много ЛИЧНИ и СЕМЕЙНИ причина да не харесвам този човек . Няма нужда да се изибразазява творчеството му по такъв начин . Много от нещата които е правил ... хм не мога да кажа че фактите свързани с тях са точно така
Как да е да не разпалвам страсти :)
-

Айде кажи за какво става вапрос де че ми стана мн любопитно и интересно моляте :)
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dim4o »

Дядо ми се занимава с кино от самото му зараждане в БГ
Баща ми също
Името на Дядо ми е : Димитър Христов Хаджиев
Името на баща ми е : Христо Димитров Хаджиев
Името ми е следното: Димитър Хирстов Хаджиев - Младши
Доньо мир на праха му е познат и с баща ми и с дядо ми ( също Бог да го прости , вече от 13 години не е между живите )
Доньо пред някогашното БПС топеше дядо ми по измислени причини , мъчеше се да провали кариерата му ( като анимацоннен кино оператор )
Много неща които спомеха че е правил приживе нямат много общо със истината ... както и да е няма да задълбавам фермани не ми се пишат ! Мир на праха му на човека :)
А я ваш брат, я человек.

ALDAN

Мнение от ALDAN »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 28 2007, 10:23 PM) Дядо ми се занимава с кино от самото му зараждане в БГ
Баща ми също
Името на Дядо ми е : Димитър Христов Хаджиев
Името на баща ми е : Христо Димитров Хаджиев
Името ми е следното: Димитър Хирстов Хаджиев - Младши
Доньо мир на праха му е познат и с баща ми и с дядо ми ( също Бог да го прости , вече от 13 години не е между живите )
Доньо пред някогашното БПС топеше дядо ми по измислени причини , мъчеше се да провали кариерата му ( като анимацоннен кино оператор )
Много неща които спомеха че е правил приживе нямат много общо със истината ... както и да е няма да задълбавам фермани не ми се пишат ! Мир на праха му на човека :)
Ахъм ясно значи семейна вражда ако разбереш че внука на Донйо играе тука какво ще го направиш :c022:
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

ALDAN написа:QUOTE(ALDAN @ Nov 29 2007, 07:20 AM) Ахъм ясно значи семейна вражда ако разбереш че внука на Донйо играе тука какво ще го направиш :c022:

ти как мислиш,ще му метне две,три мини и е готов :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от dim4o »

ALDAN написа:Цитат(ALDAN @ Nov 29 2007, 08:20 AM) Ахъм ясно значи семейна вражда ако разбереш че внука на Донйо играе тука какво ще го направиш :c022:
той на мене нищо не ми е сторил :) може да свестно дете :)
Може и внучка да е ... те дядовците ни знам че имаха вражда баща ми също не го обичаше но мисля че баща ми и дъщерята на Доньо бяха в мн добри отношения (мисля че дъщеря имаше името няма да спемнавам )
А я ваш брат, я человек.

ALDAN

Мнение от ALDAN »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Nov 29 2007, 12:20 PM) той на мене нищо не ми е сторил :) може да свестно дете :)
Може и внучка да е ... те дядовците ни знам че имаха вражда баща ми също не го обичаше но мисля че баща ми и дъщерята на Доньо бяха в мн добри отношения (мисля че дъщеря имаше името няма да спемнавам )

Е тука си прав внучето му каквото и да е няма вина :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Димчо, Димчо.... :p018:

Колкото до Доньо Донев - невероятен артист си отиде.Артист - човек на изкуството, българското и то автентичното.Днес в автобуса научих и то от едно заглавие, което мисля че е точно на място :

"Доньо Донев отиде да рисува на Бог"

Поклон пред паметта му! :p015:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”