Каосе ти си виновен

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Хмммм ... Винаги съм искал да направя един рунд само на бомбери :) И без това не правя рециклатори. Мини само 2 пъти в живота си съм правил ... Някой следващ рунд ще се ориентирам към защитниците. А и бомбера е много добър кораб, само да си много бърз :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Nov 29 2007, 06:20 PM) А ти да не мислиш че на мини играя?Тия остават такъв мизерен рециклаж, а ти даваш такива жертви че си таковало фара.Май май Решението е игра само на бомбери,без рециклатори без мини без нищо...

абе евил събоди се бе човек,а те мисла за добар флотаджия хъхъх я ми виж битката с мухата от самоков,на печалба съм 200 кръстосвача бе човек,с няколко такива битки след това ше мога и защитник да трепа,и спецялно за тебе ше направа и една такава битка да видиш че секи си има цака :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Проблемчето въркулак е че след като си направил флота достатъчна да изкараш защитника на печалба той вече ти е позеленял.Или трябва няколко човека подред да го минават на малки рундове или трябва да си набохал яко бомбери за да го изкараш.Друг шанс няма.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Епа тия са най доходните бе кво се оплаквате ама не с бомбери че ще ги бутнеш веднаш и ше ти станат зелени ми с полеваци колония до тях и граби граби цял рунд ацц само за теб ще бачка
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

EvilForce написа:QUOTE(EvilForce @ Nov 29 2007, 06:36 PM) Проблемчето въркулак е че след като си направил флота достатъчна да изкараш защитника на печалба той вече ти е позеленял.Или трябва няколко човека подред да го минават на малки рундове или трябва да си набохал яко бомбери за да го изкараш.Друг шанс няма.

баце ама аз се бъзикам с тебе бе,така е прав си много са ама аз какво да направя бе човек,не са нерви ами се премести на некаде,и гони врагове така като мене,играи за кеф,не са дразни от защитници те са прости като блондинките хъхъхъх :a086:

иди у наи близката кръчма удри едно коняче или мастичка връни се у вазе превари си една домашна ракия и ше забраиш тая тема веднага хъъх :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

С много любов от Лорд Демоник:
[19:51:35] ***** каза: Постни едно: аааааааааааааааахахаха
[19:51:36] ***** каза: :D
[19:52:18] ***** каза: И честити на Инсо глобалния гъз"
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

MightyOne написа:QUOTE(MightyOne @ Nov 29 2007, 06:39 PM) Епа тия са най доходните бе кво се оплаквате ама не с бомбери че ще ги бутнеш веднаш и ше ти станат зелени ми с полеваци колония до тях и граби граби цял рунд ацц само за теб ще бачка
Те това не мога да го разбера.. ама никак.. къде е удоволствието да грабиш някой без да правиш битка?

Хайде.. че ме чакат разни забравени флоти... :crazy_pilot:
Последна промяна от korahmor на чет ное 29, 2007 6:47 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

и то що.. щот има/имаше? бъг с щитовете.. и неможе се измисли как се оправи :bravo:
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Потребителски аватар
ogunche
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
Контакти:

Мнение от ogunche »

MightyOne написа:Цитат(MightyOne @ Nov 29 2007, 06:39 PM) Епа тия са най доходните бе кво се оплаквате ама не с бомбери че ще ги бутнеш веднаш и ше ти станат зелени ми с полеваци колония до тях и граби граби цял рунд ацц само за теб ще бачка
korahmor написа:Цитат(korahmor @ Nov 29 2007, 07:47 PM) Те това не мога да го разбера.. ама никак.. къде е удоволствието да грабиш някой без да правиш битка?

Удоволствие няма. Бойни точки няма. Има само печалба ...
Последна промяна от ogunche на пет ное 30, 2007 12:02 am, променено общо 1 път.
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Nov 29 2007, 08:47 PM) Те това не мога да го разбера.. ама никак.. къде е удоволствието да грабиш някой без да правиш битка?

Не ми трябваше битка за да откажа Тамплиери-БаронВалДеМор от игра както и да държа аццто в мод предния рунд
Бойни точки няма-не секи играе за бойни точки
Удоволствие има- и то голямо
Печалба има и то огромна стига да намериш точния човек-за пример ще дам пак Тамплиери-БаронВалДеМор който имаше там няква си защита дето никой не изкаше да удари та с негова помош събрах рес за сателити за 1 седмица на вечер съм си крал от него по над 1,5кк рес а да не говорим че въднъж цяла нощ се мъчих да не заспя че да мога с 2к полевака да му източа 10кк който имаше на планетата
Hell was full so...
i came back!
Отговори

Върни се в “Off Topic”